villain83 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Škoda toho integrovaného tahu...Presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Škoda toho integrovaného tahu... Prečo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Naopak se odlišujou. Sice chápu, že na ně člověk nemůže hodit cokoliv, ale třeba já nato strapy neprožívám a gumu podle mě nějakou udělaj. Takže za mě plus i za ten integrovanej tah. Celkově moc pěkný hodinky, dobrej mezistupeň. Cena za standart verzi bude teda něco okolo 900USD nebo to je jen odhad? edit- už jsem cenu 130tis našel, časem by za těch 850USD opravdu mohly bejt- za keramickou lunetu, safír a pěknej design to není tak hrozný Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Aspoň je někteří nebudou hned prznit ýbejgumou s imitací prošití a rejsing děrováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Já jsem ochoten akceptovat integrované tahy, řemeny a gumy třeba u oblekovek. Ale u potápek chci mít možností víc. Třeba teď v zimě nosím potápky na NATO přes oblečení. Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 neverim. Daj fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) neverim. Daj fotku.Myšleno do přírody. V kanclu je přes košili nenosím. Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 aha. To vyzera ok. Povodne predstavil som si nieco na sposob 20rocnej stuchnutej kozenky a cez rukav opasane hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Velikost 45mm, pocitam, ze bez korunky. ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Ty Seika jsou vážně parádní, myslím, že do budoucna to bude dost vážný adept na nové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Parádní jsou, ale 45 to jde mimo mně. Ta cena se mi zdá super, keramika, safír s vnitřním AR, mohlo by to posunout budoucnost Seika i v jiných modelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 900 USD za 6r15? hahaha A aby se neřeklo, tak to přeženeme s rozměrem a uděláme i buzna verzi, to bude trhák. A datumka na čtyřce, Seiko próč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Cena za strojek mi přijde míň směšná než Eta nebo Sellita za 60 a vejš. S velikostí souhlasim, design jednotlivých modelů je na výběru co se komu líbí, datumka na 4 není nejlepší, ale jde o zvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Vypadají super, ale 45 mm jde bohužel mimo mě. Integrovaný tah taky. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Zachovajte paniku. 45mm vdaka integrovanu tahu nebude az taka katastrofa, lug to lug bude lepsi ako napr u fortisu. Datumovka na 4 je lepsie riesenie ako ziadna, alebo vykusnuty index na 3 pripadne 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Presne tak navic u tmave verze ma cerny venec. Stokrat lepsi nez ruzne paskvily na trojce. @Liqid - Takovy barvy ted frci, bude jich plny forum. Ty mas v avataru bily saty, to by slo Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jestli budou populární, tak se určitě objeví aftermarket verze gumy. Pochybujem myslim že Suma boli a su docela popularne a žiadna poriadna guma v aftermarkete neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Pochybujem myslim že Suma boli a su docela popularne a žiadna poriadna guma v aftermarkete neni Mozno tym chcel povedat, ze beznu gumu na ne nedas, na rozdiel od Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Zachovajte paniku. 45mm vdaka integrovanu tahu nebude az taka katastrofa, lug to lug bude lepsi ako napr u fortisu.Datumovka na 4 je lepsie riesenie ako ziadna, alebo vykusnuty index na 3 pripadne 6. suhlas, lepsie to nemohli dat, skoda ze nie je nenapadnejsia, ako napr. na spring drive tunach a inych.Mne najvian na tychto breitl...teda seiko transocean vadi cierna luneta, snazim sa to predstavit s ocelovou, pripadne aj ine ozubenie na nej.A to telo/tah mi asi najviac zo vsetkych seiko totalne evokuje ten japonsky (resp azijsky) styl, architekturu, tie ich domceky :-)Asi by som to ale nechcel. Kde je ta dokonalost tela mm300 a inych. Ale dial je ozaj super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Pochybujem myslim že Suma boli a su docela popularne a žiadna poriadna guma v aftermarkete neni Jako že je na světě malý výběr 20mm gum,kaučuků,silkonů,izofrejnú,všech možných i nemožných barev?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se