Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ted jsem se ztratil, byly tu uz nove "Sarby"? S Diashieldem a udajne v Brightz kvalite... A tedy drazsi...

Me potesila takova drobnost, na Sarbech jsem nemel rad takoveto ousko na vterinovce, vždycky mi to pripominalo jehlu s ouskem.. :-)

SARX033/035

100,000 yen

Cal. 6R15

Case Diameter 40.8mm thickness 11.5mm

Dia Shield + AR coating

Released on May

post-15480-1459277224,8.jpgpost-15480-1459277240,74.jpg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Tyhle nové SARXy vypadaji moc pekne, jestli budou mit stejne AR jako maji SDGM, tak budou super.

Nicmene MRSP (pokud je tech 100k JPY) je o neco vyssi nez u SDGM a o tretinu vys nez u predchozich SARXu... Uvidime za kolik se nakonec budou prodavat.

Odesláno (upraveno)
  V 29. 3. 2016 v 19:17, People napsal:

... su imho zaujimave, ale nieco im chyba..

... Kdyby je casem pustili ve vice barvach... Modrá.. Zelená.. Hnědá.. Sunburst.. Pak by to mohlo byt dobre.. :-) .. Akorát nevim, co udela ten nárůst velikosti na 41 mm..

Edit: myslim ty sarx..

Odesláno
  V 30. 3. 2016 v 11:14, tomas1346 napsal:

Tak jsem se podíval na tu novou řadu Presage a tyto by tedy jako že šly :rolleyes:

zdroj: seiko-presage.com

Ty jsou vážně libové, škoda, že do takového typu hodinek jsem ještě nedorostl.

Odesláno (upraveno)

...a proc ne... :-)

I kdyz na druhej pohled asi ne... Rucky, index u datumu, font slova solar, vroubkovani lunety, falesny deleni clanku tahu...

Sbdj011

post-15480-1459796704,51.jpg

Odesláno

Solary su zaujimave. Ake su rozmery? To puzdro vyzera sumoidne. Ine farby nie su? Som na mobile na dovolenke a nemam velmi pristup na net.

Transoceany su mi hnusia cim dalej tym viac.

Odesláno

Soláry dobré, ale budou obrovské vzhledem k umístění datumovky. Ani cenovka vyšši než Suma není fajn...

Odesláno
  V 6. 4. 2016 v 19:51, villain83 napsal:

Jakej ma vliv umisteni datumovky na velikost hodinek?

Myslím si, že nejen Seiko používá datové věnce konstantní velikosti a tak se dá podle vzdálenosti datového okénka od středu hodinek určit jejich přibližná velikost - můj názor.

Odesláno
  V 6. 4. 2016 v 20:20, karel hb napsal:

Myslím si, že nejen Seiko používá datové věnce konstantní velikosti a tak se dá podle vzdálenosti datového okénka od středu hodinek určit jejich přibližná velikost - můj názor.

diky za postreh...

Odesláno (upraveno)

Az takhle ? ... porovnávat solar strojek s mechanickou 6r15 ? Ze by ty datovy vence byly az tak stejny... No nevim :-)

Edit: blizky pribuzny hodinky sbdj007 maj rozumnych 42 mm prumer a vysku 12 mm..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...