lucid Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Velká gratulace! Nedávno jsem přemýšlel nad úpravou od Dagazu se safírem s antireflexem a sponou MM300, ale kvůli ceně zůstalo jen u toho přemýšlení
vraby Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Velká gratulace. Jen ta hod. ručka mě tam naštymuje. Hezčí jak Suma,snad možná. Jsou tu asi zatím jediná-neokoukaná a ta cena!
kdojinej Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Shoguny jsou v pouzdru minimálně o třídu výš.Kvůli čemu?
Chumpus Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Kvůli čemu?V celkovém zpracování. Srovnal bych to třeba se SARB033 a SARB021.
vraby Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Chumpus,měl jsi možnost osobně porovnat? Myslím,že tvoje tvrzení je unáhlené. Snad to nebude vadit sheenovi že tu krafem. Upraveno 2. března 2014 uživatelem vraby
kdojinej Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Mě by spíš zajímalo v čem konkrétně.. celkový zpracování je nic co by nešlo rozleštit. Zajímá mě to, ty hodinky neznám... podle fotek se mi nezdá být zpracování o level výše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 No, a mně se třeba zase zdá Nechme to být, na fóru je v ruce měli asi tři lidi, ať se vyjadřují oni, pokud budou mít zájem.
ggrand Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Kuci, kolik Sumo jste měli v rukách? Já sice jen dvoje+fotky z netu, ale co kus, to originál :/
emef Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Tyjo, tenhle model mi úplně uniknul. Parádní hodiny to jsou. Myslím, že moc lidí s nima na ruce nepotkáš. Moc dobrá volba.
sheen Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Snad to nebude vadit sheenovi že tu krafem.Nebude, od toho je forum
kdojinej Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Kuci, kolik Sumo jste měli v rukách? Já sice jen dvoje+fotky z netu, ale co kus, to originál :/Já mám aktuálně třetí. Podle toho, co jsem na fóru četl není "co kus to originál" záležitostí pouze Seiko Sumo, nýbrž i výrazně dražších kousků. Každopádně autor vlákna by měl nafotit více fotek ne jen kvůli pouzdru. Pěkný hodinky to jsou
misoo Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Nemal som ich v ruke, no dizajnovo su mi Shoguny blizsie ako MM a Suma. Gratulujem, ku skvelej volbe <br />Nesetri fotkami!!
Dantechno Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Jo mas pravdu ... mel jsem v ruce asi patery a v oblasti otvoru pro stěžejky jde nejvic videt ten rozdil v brouseny plose na bocich... Kuci, kolik Sumo jste měli v rukách? Já sice jen dvoje+fotky z netu, ale co kus, to originál :/
habadej Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Hodinky jsou to fakt pěkný. Jenom mi trochu uniká ten cenový skok o proti Sumám. To ten titan udělá takovou raketu? Jinak strojek stejnej, u obou hardlex, spona jak je u seika diver řady zvykem plechovka, ručky se mi u Suma líběj víc. Zase u stěžejek to vypadá na 22mm, takže tady zase vedou titanovky. Pilotky Steinhart u Kubsona stojí kolem deseti v oceli, v titanu jedenáct a půl, tedy rapidní rozdíl v ceně materiálu nevidím. Možná jsem něco přehlídl, ale kde je ten rozdíl 500 doláčů mezi Sumama a Shogunama? Nevěřím, že je to ve zpracování.
Vajt Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Pěkný, pěkný... Musim říct, že když jsem studoval Seiko potápky, tak jsem cenu taky nechápal. Každopádně jsou díky ní alespoň raritní . Užívej je ve zdraví!
instant Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Hodinky jsou to fakt pěkný. Jenom mi trochu uniká ten cenový skok o proti Sumám. To ten titan udělá takovou raketu? Jinak strojek stejnej, u obou hardlex, spona jak je u seika diver řady zvykem plechovka, ručky se mi u Suma líběj víc. Zase u stěžejek to vypadá na 22mm, takže tady zase vedou titanovky. Pilotky Steinhart u Kubsona stojí kolem deseti v oceli, v titanu jedenáct a půl, tedy rapidní rozdíl v ceně materiálu nevidím. Možná jsem něco přehlídl, ale kde je ten rozdíl 500 doláčů mezi Sumama a Shogunama? Nevěřím, že je to ve zpracování.pilotky steinhart u kubsona stoji deset... akurat som dojedol kua a ty tu vytahujes taketo temy.
habadej Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Já se jenom zamýšlím nad rozdílem ceny pouzder v titanu a oceli. Je mi jasný, že pilotky Steinhart a potápky od Seika jsou diametrálně odlišný hodinky. Co podle tebe dělá rozdíl deseti tisíc mezi Sumama a Shogunama?
CEGY Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 pilotky steinhart u kubsona stoji deset... akurat som dojedol kua a ty tu vytahujes taketo temy.Nezer na noc, budes tlusty.
kloubik Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 (upraveno) není titan jako titan (bože za chvilku je tu Alda ) docela dobrá recenze je tady: http://forums.watchuseek.com/f74/seiko-shogun-review-e-tu-878951.html a gratuluju Fakt dobra recenze, diky, poznamka o tom ze se nosi jak 41-42 mm je potesujici. Uz jsem na ne koukal na WUS hodnekrat ale velikost me vzdycky odradila. Gratulace majiteli k super hodinkam a primlouvam se take za vic fotek, vcetne nejakych na ruce. Upraveno 3. března 2014 uživatelem kloubik
instant Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Nezer na noc, budes tlusty. jak na noc, to bol obed.. ja chodim spat o 4tej rano mam 125kg - to ze budem tlsty beriem ako kompliment
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se