Sphinxx Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Jak neuvidím? Tak snad nakonec dovalíš na sraz woe ... . Ale ne, pokud mě někdo vyloženě neukecá na srazu, tak si je ještě chvíli nechám, fakt mě chytly . Korunky navíc se vždycky hodí, viď ...
siwi Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 V 9. 3. 2014 v 11:57, Sphinxx napsal: Jak neuvidím? Tak snad nakonec dovalíš na sraz woe ... . Já se pokusím dorazit. Ale bude to později, protože školení je od 17:00 někde v Dejvicích a nevím, jak dlouho bude trvat. Počítám, že tak v 8 bych se tam mohl objevit.
Sphinxx Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Určitě doraž ... . Já tam budu klasicky tak 22/23 hodin.
Paja111 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Uz asi treti vlakno,kde se k nim musim vyjadrit: pro me v soucasnosti nejhezci potapky vubec!! Rad na ruce hodinky citim a v kombinaci s tou jednoduchosti je to proste top! Gratuluju...!
Sphinxx Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Děkuji, už je sice nemám, ale byly fajnové, pokud bys uvažoval, dej si poptávku na starší, protože nové už nejsou .
farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Chtěl jsem je, nebyly nikde, čekal jsem na ně ...ale nikde nic... pak jsem zahlídl lehce tajemnou fotečku ve vlákně co máte dnes na ruce a hle zdejší kolega byl velice laskav a pustil mi je .... kdybych je pořídíl před rokem asi by šly pryč, anobrž jsem razil zásadu " jen velké hodinky jsou dobré hodinky" a nejlépe s 24 mm širokým tahem/řemenem... ale začíná se mi měnit vkus a styl "nenápadný luxus" je pro vybouřené chronomagory asi další logický krok chronovývoje... takže za mně opravdová PECKA a jelikož fotky odsud někam zmizly tak si dovolím jich tady pár přihodit výborná čitelnost dlouho do večera i bez nasvícení ....
farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Modrý antireflex funguje Konkávní safír děla kouzla
lloffass Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Já je u toho kolegy viděl před pár dny na ruce a musím potvrdit, že fakt krása. Je to pořádný kus železa a ten tlustý safir dělá skvělý efekt.
Sphinxx Odesláno 13. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Pěkná práce! Jedinou poměrně zásadní nevýhodou je obří výška, to byl důvod proč jsem je prodal. Tyhe hodinky se nemají rády s futrama a celkově je škoda, že tu výšku nějak nezredukovali. Jinak je to pěkná práce. Upraveno 13. března 2016 uživatelem Sphinxx
villain83 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Vyvedena homage.Vrtule vzadu je dobra.
Bells Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Jsou to úžasné hodinky, já o nich s přestávkama sním od chvíle, co jsem přišel na forum. Nejdřív to bylo snění, kvůli ceně - to ještě když jsem nebyl ochotný dát za hodinky víc jak 10, to se samozřejmě už dávno změnilo, ale stejně to bude dál jen o snění, protože ta ukrutná výška...to je na moji ruku nereálné, škoda, velká škoda. Tobě gratuluji a užívej si je, jsou vážně skvělé.
Návštěvník Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Krásný, hrozně těžký. Kdyby to nebylo 3000 a dva centimetry a na výšku a půl kila váhy (přeháním), asi by mi taky zůstaly.
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Taky jsem je mel a cumel jsem, jak super byly udelany. Vyska i vaha byly na moji tlapu ok. Ale nosil jsem je na gume, protoze ten tah je jeden z nejhnusnejsich, jaky jsem videl :-)
farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Jo guma uz je vyzkousena a objednana u bakera. Vahu vubec nevnimam ...naopak mi prijdou lehky....ale mam je jenom tyden tak jsem z nich happy :-)
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 V 13. 3. 2016 v 19:53, farkyostrava napsal: Jo guma uz je vyzkousena a objednana u bakera. Vahu vubec nevnimam ...naopak mi prijdou lehky....ale mam je jenom tyden tak jsem z nich happy :-)Mel jsem je na Hirsch Pure a sedel skvěle.
farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 vsak jsem se tebou inspiroval a pure jsou na ceste :-)
sibirnaya Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 ja je mel nejradsi na drbanu - canvas by zrno
tombed Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Bodejť Farky když máš místo ruky moje stehno.
farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 ja mam ruce cloveka co pracuje :-) vy ynteligénti !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se