farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 na jakonato remenu... mi i ta vyska prijde cajk...ale jsem jeste mladej blbej a ruku mam normalni :-)
nickolas Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Ruky vykradace hrobu...nebo benzinek?
farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 (upraveno) to bych nosil brejtle s turecka minimalne 50 mm a bikolór...no ni ? Upraveno 13. března 2016 uživatelem farkyostrava
snake Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Kurnik-ze ja je nakonec neprodam... :)
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 V 13. 3. 2016 v 20:17, farkyostrava napsal: vsak jsem se tebou inspiroval a pure jsou na ceste :-)He :-)
farkyostrava Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 a pro dalsi generace chronomagu ...luxusni lumi se za nas delala smradi ! To ty Vase super duper multimedialni bryle neumi co ;-)
LovecK Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 V 13. 3. 2016 v 20:46, farkyostrava napsal: na jakonato remenu... mi i ta vyska prijde cajk...ale jsem jeste mladej blbej a ruku mam normalni :-)Tak hodinky uz sis koupil, tak jeste zainvestovat do papucek... tyhle volaj "suší pánofi" až sem k nam na Stredni Moravu...
farkyostrava Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 V 14. 3. 2016 v 11:36, LovecK napsal: Tak hodinky uz sis koupil, tak jeste zainvestovat do papucek... tyhle volaj "suší pánofi" až sem k nam na Stredni Moravu... cožeeee jsou to zdravotní s klenbou a ani ne měsíc starý .... odmítám nosit růžové sibiřky
HondzaX Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Farky, ta lumi je povedená, jen co je pravda! Prosím, jaký to má rozměr lug to lug?
farkyostrava Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 lug to lug to krásných 48 mm.....
HondzaX Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Diky moc za odpoved, Farky. Tak to je hodne dobre. Bal jsem se neceho "mamutiho" vzhledem k prumeru. To by mi mohly sedet krasne na ruce.. Hmm.. Upraveno 14. března 2016 uživatelem HondzaX
radek77cz Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Ahoj, taky jsem měl tu čest mít Crepas Cayman 3000. Podle mého názoru jsou to jedny z nejhezčích potápek... Už dělají radost jinému majiteli...a já se těším na své "definitivní" hodinky...
Bells Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 V 14. 3. 2016 v 21:20, HondzaX napsal: Diky moc za odpoved, Farky.Tak to je hodne dobre. Bal jsem se neceho "mamutiho" vzhledem k prumeru. To by mi mohly sedet krasne na ruce.. Hmm.. Lug to Lug je fajnová, to je bez problémů nositelné, jen škoda té výšky, díky ní už to tak dobře sedět nebude. Já vím, stěžuju si na to už podruhé, ale vážně mě to štve, šel bych do nich jinak hned.
HondzaX Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Bells: aha, diky za upozorneni. To je rozmer, ktery mne pod tihou libivych fotek nenapadlo zkoumat. Neco extra vysokeho bych si k proporcim sve ruky nemohl dovolit.
snake Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 (upraveno) neni to zase takovej extra popelnik na ruce-vysoky jsou to jo,ale treba takovy avengery od breitlingu pusobi na ruce vetsim a vyssim dojmem...aspon teda postreh za me Upraveno 15. března 2016 uživatelem snake
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Chlapi, mám ty hodinky docela vyzkoušený. Takže výška je pro mě nepříjemná, ale jak píše Snejk, Avengery jsou vyšší, ale díky nižšímu dýnku sedí lépe na ruce. Jak je patrno z mých fotek, kde si můžete všimnout, že se hodinky vždy usadily spíš vlevo u kloubu, což je právě dost nebezpečné pro futra a spol.. Já mám ty hodinky rád a stejně, jako Farky na ně mám ruku, ale to dýnko považuji za velkou chybu při vývoji a snad jedinou výtku pro nošení. Naopak náramek považuji za velmi dobře zpracovaný. Přidávám pár fotek když už jsme v "mém" vlákně.
Bells Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Konečně fotka přímo z boku, díky. To dýnko je fakt brutální, já bych todle prostě nedal, hodinky vypadají, jak když levitují nad rukou a to mi vadí asi víc, než výška jako taková. Sakra fakt mě to štve, já bych ty Crepasy jinak tak moc chtěl, pořád se přemlouvám k tomu, napsat Snakeovi, když je prodává a zkusit je - třeba bych si na to zvykl, ale vím, že je to blbost, todle bych prostě nedal.No nic, jdu se projít a vychladnout
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Přesně tak, nejde o výšku, ale o dýnko to je podle mě problém.
snake Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Jestli je chces zkusit nevahej-vypada to,ze uz dlouho nebudou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se