Přejít na obsah

DIGI sraz PRAHA

t2

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, a s tou přesností modulu 549 jste měli samozřejmě pravdu. Udávaná odchylka je +- 15 vteřin. Takže hodinky, které jsem měl, tuto normu překračovaly dvojnásobně do plusu a stejně jsou na tom i ty, které mám dodnes.

attachicon.gifScan1.JPG

attachicon.gifScan10001.JPG

Stane se, no. Ale věřím, že je máš neméně rád, i když já už bych je po průletu oknem na zahradu neměl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, mockrát děkuji velmi za sice komorní setkání bez lidí, na které jsem se po letech těšil, nicméně to bylo na hezkém místě, s dobrou stravou a samozřejmě s doprovodem nádherných hodinkových raritek. Rád jsem vás viděl a pokud mi při další příležitosti zdraví dovolí, rád opět přijedu

Odkaz ke komentáři

Stane se, no. Ale věřím, že je máš neméně rád, i když já už bych je po průletu oknem na zahradu neměl...

No tak to ani omylem!!! Tyhle hodinky se mnou prožily hodně zajímavého a i kdybych se zbavil všech ostatních, tyhle mi zůstanou. Je jim odpouštěno vše. 

Tohle je asi jediný případ, kdy lituju, že nebydlím v Praze - že nemůžu chodit na digi srazy  :wallbash:

Taky lituju, že nebydlíš v Praze. Předchází tě pověst zručného opraváře a já bych jaxi něco potřeboval... :D

Odkaz ke komentáři

No tak to ani omylem!!! Tyhle hodinky se mnou prožily hodně zajímavého a i kdybych se zbavil všech ostatních, tyhle mi zůstanou. Je jim odpouštěno vše. 

Já jsem to samozřejmě myslel jako hrubé popíchnutí, vím, že k nim máš hezký vztah!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Taky lituju, že nebydlíš v Praze. Předchází tě pověst zručného opraváře a já bych jaxi něco potřeboval... :D

No já tedy nevím, jestli jsem zručný opravář - je to pro mě samozřejmě pocta, že si to myslíš, ale já jsem spíš jen průměrně zručný nadšenec, takže se mi v minulosti ledacos povedlo, ale netroufal bych si někomu jinému opravovat něco, co bych mohl třeba nenávratně zkazit..

Odkaz ke komentáři

Tohle je asi jediný případ, kdy lituju, že nebydlím v Praze - že nemůžu chodit na digi srazy  :wallbash:

Je to těžké, já bydlím v Praze, měl jsem končit v práci okolo sedmé, měl jsem v batohu naloženo pár kousků a nakonec mi změnili pracovní program a byl jsem kde? Fuj na to!

Odkaz ke komentáři

No já tedy nevím, jestli jsem zručný opravář - je to pro mě samozřejmě pocta, že si to myslíš, ale já jsem spíš jen průměrně zručný nadšenec, takže se mi v minulosti ledacos povedlo, ale netroufal bych si někomu jinému opravovat něco, co bych mohl třeba nenávratně zkazit..

Zkazit není co, protože už to zkažené je :D Čili buď by to dopadlo dobře nebo by to zůstalo takové, jaké to bylo, tedy zkažené :D

Je to těžké, já bydlím v Praze, měl jsem končit v práci okolo sedmé, měl jsem v batohu naloženo pár kousků a nakonec mi změnili pracovní program a byl jsem kde? Fuj na to!

Honzo, to se prostě nedá nic dělat. Když v práci zavelí, jdou halt záliby stranou. Takhle to máme asi všichni. On se určitě nějaký sraz zase vyvrbí a možná dřív než po 2 letech.

Odkaz ke komentáři

Zkazit není co, protože už to zkažené je :D Čili buď by to dopadlo dobře nebo by to zůstalo takové, jaké to bylo, tedy zkažené :D

Honzo, to se prostě nedá nic dělat. Když v práci zavelí, jdou halt záliby stranou. Takhle to máme asi všichni. On se určitě nějaký sraz zase vyvrbí a možná dřív než po 2 letech.

To se předpokládám určitě vydrží dříve než po dvou letech..., :-)
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

tak jo. já jsem pro, páč jsem to asi nakopl, nicméně jsem omezený pouze na čtvrtky a to ještě po dlouhém plánování a po konzultaci se ženou..

ale zrovna tento čt tzn pozítří asi zůstávám v pze - to by se mi hodilo(!) i když je to narychlo, dále snad zase pak za 14dní.. ale ohled na mě neberte, stejně jsem hrozně stydlivej a větším kolektivům se vyhýbám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...