kuncák7 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 U mne téžStavis se?Za sebe- kazdy vsedni den vecer mimo patku je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Stavis se?Za sebe- kazdy vsedni den vecer mimo patku je ok.Určitě a rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Taky bych dorazil. Jen ta Červená cibule je trochu z ruky, proč ta?Jako že je to poblíž D1 pro nepražáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Asi bych taky volil něco snáze dostupnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Ty jo, že bych taky dorazil ? Jsou tady dotazy k místu, mě ta cibule nevadí, ale poprosil bych něco nekuřáckého, jestli to bude možné. To se Frostí zblázní :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Takže termín máme. Tu cibuli jsem navrhnul, páč mi vyhovuje svojí pozicí. Ale není to nutné. Nekuřácký kousek tam mají. Jestli by někdo předložil jiný lokál, tak bych se taky přimlouval za nekuřácké prostředí.A jeden fórek na konec: Co takle restaurace Aureola - má nejlepší výhled ze všech restaurací v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 No, jak sleduji naši sestavu, tak by to chtělo něco, kde se pořádní chlapi, můžou pořádně "nažrat" , toť vše za rozumnou cenu, což Aureole fakt není . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 To byl fakt jen vtípek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 To už jsem v Praze, ale makám a nevím v kolik skončíme. To ale nevím nikdy, takže tak 50/50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 (upraveno) Ty jo, že bych taky dorazil ? Jsou tady dotazy k místu, mě ta cibule nevadí, ale poprosil bych něco nekuřáckého, jestli to bude možné. To se Frostí zblázní :D ...Neser kobru. Jinak se také přimlouvám za lokál, kde se dobře a bez finanční újmy na kontech najíme Upraveno 2. června 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Nekuřáckej prostor mám jako astmatik jak podmínku. V Praze to dnes není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Nekuřáckej prostor mám jako astmatik jak podmínku. V Praze to dnes není problém.v tom případě mi nezbyde, než neustále odbíhat ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Tyvole, vem si elektriku a nekaž partu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Tyvole, vem si elektriku a nekaž partu .Kvůli vám si ji kupovat nehodlám, holt to bude jak cesta letadlem do Ameriky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Si občas odběhnem spolu, Honzo. A Dejvide, nezapomeň, jak jsem minule vybral nekuřáckou hospodu a dostal jsem za to od vás skoro vynadáno, páč sis chtěl zrovna zapálit doutňas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Taky bych se lehce primluvil za nekurackou, ale jako novacek do toho moc kecat nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Tak má někdo konkrétní nápad na lokál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Já bych si dovolil navrhnou třeba nekuřácký Plán B u nás v Olomouci. A přišel bych taky.. Teda zašel bych s váma moc rád, jen to mám trochu z ruky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Si občas odběhnem spolu, Honzo. A Dejvide, nezapomeň, jak jsem minule vybral nekuřáckou hospodu a dostal jsem za to od vás skoro vynadáno, páč sis chtěl zrovna zapálit doutňas Já se uskromním ... Já bych si dovolil navrhnou třeba nekuřácký Plán B u nás v Olomouci. A přišel bych taky.. Teda zašel bych s váma moc rád, jen to mám trochu z ruky.. Hmmm, to nezní vůbec špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Já se uskromním ... Hmmm, to nezní vůbec špatně Cestu do Olomouce jen tak na pivo už jsem v životě taky jednou absolvoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se