Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Za mě by to nebyl problém . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Za mě taky ne, ale zabralo by to dost času, řece jenom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Na zacatek bych se primlouval za Prahu :-). Olmik mam trochu z ruky a ve vsedni den,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Byli jste už někdy někdo U Bansethů v Nuslích? Dobré pivo i jídlo. Upraveno 3. června 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Asi před 5 lety. Spokojenost. Ale mívaj dost plno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 A co vybrat něco prověřeného z místního kavárenského a restauračního vlákna? Je tam dost tipů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Nejsem proti. Ale do toho vlákna nechodím a vlastně ani nevím, že existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Hýr: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31434-tip-na-dobrou-hospodu-restauraci-kav%C3%A1rnu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Tak to nevyšlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Tak to nevyšlo.. ... ale jak je vidět, jako úplnou pitomost to nikdo taky neoznačil, takže úspěch, by se dalo říct Díky, Davide. Upraveno 3. června 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Jako já nemám problém vyrazit někdy na sraz přímo na Moravu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ale to by chtělo minimálně víkend, abychom si tu Moravu užili se vším všudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Jako já nemám problém vyrazit někdy na sraz přímo na Moravu .a já bych bral i Košice, regiojetem nebo s paštikou. I cesta může být cíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Na tom něco je, Frostie. Všechno bychom si řekli už po cestě a mohli bychom jet rovnou zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Frostie: Košice? Nien problem, Hans!!! Pár lidí tam poznám, stačí zabalit Májku, Lančmít a dvě půlky Šumavy, kafe maj prej zadarmo v Regiodžetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Frostie: Košice? Nien problem, Hans!!! Pár lidí tam poznám, stačí zabalit Májku, Lančmít a dvě půlky Šumavy, kafe maj prej zadarmo v Regiodžetu.Navrhuji ovšem v červenci, že by se to spojilo s koupáním v aquacity Poprad, je to při cestě. Itinerář: odjezd ve 21-46 z Prahy hl-n., ráno příjezd do Košic, prohlídka města, posezení v kavárně, přejezd do Popradu, pobyt v aquacity, odjezd večerním vlakem do ČR. Jsem ochoten to zlogistikovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Frostie: chybí mi tam te chrono-sraz ... nebo jako, že by se to pojalo, jako potápkovej sraz, jó? A nepodejem spíš na Kamencový jezero za Vrabym a Hasičem? Je to prej blíž než košičanem do Popradu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Frostie: chybí mi tam te chrono-sraz ... nebo jako, že by se to pojalo, jako potápkovej sraz, jó? A nepodejem spíš na Kamencový jezero za Vrabym a Hasičem? Je to prej blíž než košičanem do Popradu .I to by šlo, ale nevím, jestli Kamenčák letos otevřou, jsou tam čachry machry s nájemcem a městem. Pojalo by se to jako digisraz s výkladem cestou, kulturou a koupáním. Možno spojit i s Frostie testem u legendárních CA56 nebo F91W, které jej podstoupily již dříve a bez úhony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Tak uvidíme , ale zpět k tématu ... co ta hospoda hoši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Já jsem jen nepochopil, který z těch tisíce tipů v kapitole restaurace jsi měl na mysli, zůstaneme-li tedy v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se