Kluk jako buk Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Nav.B-Chrono 47 Titan Ltd. Anniversary Edition. (Odkaz na facebook) "For sale in our webshop starting monday, march 10th." Dle mého skromného názoru pěknej kousek, co na ně říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Líbí se mi, nejak jsem nenašel cenu, ta by me zajímala. Je to COSC me tam překvapuje. Ze by první Steiny s certifikaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 7. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Vypadá to tak, cenu asi zveřejní až v pondělí na svým eshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Tak na to jsem zvedavy, vypadaji Fakt Dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Lepsie by mi tam pasovala klasicka mimostredka nez ten trojuholnik. Zacinaju mi chybat moje chrona od Guntera.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Líbí se mi, nejak jsem nenašel cenu, ta by me zajímala. Je to COSC me tam překvapuje. Ze by první Steiny s certifikaci?tuším že 3. nebo 4. model s COSC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Líbí se mi, nejak jsem nenašel cenu, ta by me zajímala. Je to COSC me tam překvapuje. Ze by první Steiny s certifikaci?Steinhart už certifikaci měl na bronzofkách to se vám fakt líbí ten levej subciferník a ty pohádky tam ? - dyť to na ty hodinky vůbec nepasuje + velikost pouzdra, ale to je podružný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 (upraveno) U mě je to 50/50, bijou se tam ve mně věci, o který píše YPO. Kdyby tak dělali se stejným cifrem (broušený, sednvič) 44mm, nechrono, středová sekundovka a lesklá luneta, tak chrochtám blahem Upraveno 7. března 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 U mě je to 50/50, bijou se tam ve mně věci, o který píše YPO. Kdyby tak dělali se stejným cifrem (broušený, sednvič) 44mm, nechrono, středová sekundovka a lesklá luneta, tak chrochtám blahemLíp bych to asi neřekl, jsem nějak v rozpacích, chtělo by to prostě "dotáhnout". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Líp bych to asi neřekl, jsem nějak v rozpacích, chtělo by to prostě "dotáhnout". Asi je čas na další limitku Steinhartů...a i ten COSC bych nakonec oželel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 U mě je to 50/50, bijou se tam ve mně věci, o který píše YPO. Kdyby tak dělali se stejným cifrem (broušený, sednvič) 44mm, nechrono, středová sekundovka a lesklá luneta, tak chrochtám blahemJá nevím proč u Steinhartu dělají všechny pilotní limitky prakticky pouze ve 47mm, což je pro většinu nenositelný...přitom ten sendvičovej cifr je parádní, u těchto se mi i líbí pouze dva subcifry (kde je teda škoda toho levýho kterej je opravdu pouze naoko ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Prečo potrebovali to COSC nacpať na ciferník? Takto tie subdialy vypadajú každý inak a nejak mi to nešmakuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Já nevím proč u Steinhartu dělají všechny pilotní limitky prakticky pouze ve 47mm, což je pro většinu nenositelný...přitom ten sendvičovej cifr je parádní, u těchto se mi i líbí pouze dva subcifry (kde je teda škoda toho levýho kterej je opravdu pouze naoko )47mm je fajn. Hodinky vypadají nádherně. To průhledné dýko na svých Steinhart automatech postrádám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Mně spíš vadí použití kalibru, vlastně té očesané verzi 7750, opravdu je problém tam ten datum nechat a fakt, konečně by je už mohli dělat menší. Subcifry mohli být stejný a když bez data, tak ještě jeden, ale nic, stejně takový talíř nosit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Pěknej kousek... Steinhart v tomto roce po svém přestěhování začíná pěkně zvostra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Fakt vypadají pěkně, na jejich stránkách ale nejsou?? Jak se dá k limitkám dostat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Fakt vypadají pěkně, na jejich stránkách ale nejsou?? Jak se dá k limitkám dostat? Píšou to v tom odkazu, na eshopu Steinhartu by měli být od zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 40k za Steinhart bych s dovolením opravdu nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Hmmm, pěkný bronzovky, slušná lumi, bronzová spona...http://www.steinhartwatches.de/en/TRITON-30ATM,768.html A co jsou ty třetí výroční? Proč je všechno sold out? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Souhlasím se Šímou, dát 1 410,- EUR za stainy mi přijde moc, navíc s upraveným Valjouxem... Na to, že mají 47mm mi subcifry přijdou docela malý. Celkově se mi moc nelíbí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se