Přejít na obsah

Ondřej Berkus

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, to je ta tři roky stará causa. Bohužel díky problému s Ondřejovou komunikací s fórem nevíme, jestli se nějak kvalitativně posunul. Ta poslední fotka jeho výrobku ukazuje, že asi jo, ale bůh ví, co je uvnitř. 

• Odpovědi 248
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo problém s komunikací. třeba já bych se fakt podíval rád na pár fotek co jsem požádal (bez odpovědi) o dvě stran zpět,

nebo jinak - je kuwa problém natočit dvacetivteřinový video třeba jako toto:

aby jsme tedy viděli že stvořil (byť na koleně) - funguje - uvěřili - mohli říct - hele vole, ty seš fakt dost dobrej,

bereme tě jako dospělejšího od jalových začátků, pokračuj dál atd.?
Je to problém?

Asi není, že ne.

Nicméně zatím se ubírá tímto směrem - stačí si přečíst zde jak se na to dívá - https://www.facebook.com/ondrej.berkus?hc_ref=ART79OQGvjcbTbU8x29EiDr6GhxUMMI0Mvt8nQvPK72rJqqOhR0OJcBOOeya0jsADOE&fref=nf&pnref=story

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 14:57, habadej napsal:

No jo, to je ta tři roky stará causa. 

no jasně .... já to postoval, aby jaruna věděl jak se zavíraj hodinky

Odesláno

Hoši mám kacířskou myšlenku - nejsme ten problém my? 

U nás to obecně stojí s hodinařinou za hovno, vedoucí roli hrají tradiční České Turba za 160k od MPM, na které si ten holomek dovolí nalepit původní logo Primu. 
Eltony s obyč ETOU ve zlatě za 500k, které ti kucí nazývají vynikající nvestiční příležitost ( v momentu odchodu z obchodu po tom za 200k ani pes neštěkne ) a pak pár exotů, kteří rozebírají baráky, balí šutry s hodinkama dohromady do krabičky a dělají z toho Haute Horlogerie. 
Světlé záblesky tvoří některé limitky tady na fóru a pár nadšenců, kteří si na nic nehrajou a prezentují tady své výrobky. 

Ale historie nebyla měněna rozumnými a vzdělanými lidmi se vkusem ( my :) ), nýbrž egoistickými hovady, které i když o něčem neměly páru, tak do toho šly po hlavě rovnou proti zdi.

Takže i když se mi např. PAPI jako člověk z těch videí a Facebooku hnusí, i když zákazníkům dodal polotovary na blití, tak pořád existuje šance, že pod motivací toho svého fanclubu na fejsbůku, který nerozezná quartz od mechaniky, a s trochou štěstí se jednoho dne zblázní a vytvoří něco, z čeho nám spadne čelist. Třeba to bude mít i upravené hrany, závit na dýnku a pasující šroubky. 

Proto navrhuji, abychom je podporovali, motivovali ( kupovat to naštěstí nemusíme, oni jsou schopni najít dost exotů, kteří mají na vyhazování peněz z okna ) a jednoho krásného dne, až se vyčistí zrno od plev, tak nám tady vyvstanou nové hodinářské tuzemské superstar. 

Odesláno (upraveno)

Tak jsem prolitnul na tom Papiho fejsbuku tu diskusi o nas, co tam rano zavesil... Sprostejch slov je tam teda dost :-o .. k tomu Tada, Kibi...

Zacina to bejt dost o nicem.... Snad jen posledni podotek k tomu případnému kvalitativnimu posunu.. Kdyz hodinky lepim lepidlem, šroubky resim kladivem a zakaznikum nadavam (vse veci, ktere tu probehly), tak se tezko stane zazrak a velky obrat.. To je proste o přístupu, ktery je v tobe....

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno (upraveno)
  Citovat

Ale laskavě z toho vynechte moji lepší polovičku, to je lajna, za kterou člověk se špetkou úrovně a sebeúcty nezajde.

Tohle je karma abys věděl, nebyls to ty, kdo počastoval před pěti lety onehdá moji přítelkyni? A to kluci tady, nebyli tak vulgární jako ty, a má zkušenost s tebou by tady taky excelovala, ale jseš mi ukradenej. Jinak se prezentuješ přesně stejně jako před léty, arogantně, já jsem boss a všichni kdo s tím nesouhlasít, polibte mi...., ostatně, stejně jsi vyfakoval kritiky na foru s nožama. Tvým problémem není to, co a jak tvoříš, ale úcta a sebekontrola.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 15:40, Rodkopf napsal:

U nás to obecně stojí s hodinařinou za ....o, vedoucí roli hrají tradiční České Turba za 160k od MPM, na které si ten holomek dovolí nalepit původní logo Primu.

Eltony s obyč ETOU ve zlatě za 500k, které ti kucí nazývají vynikající nvestiční příležitost ( v momentu odchodu z obchodu po tom za 200k ani pes neštěkne ) a pak pár exotů, kteří rozebírají baráky, balí šutry s hodinkama dohromady do krabičky a dělají z toho Haute Horlogerie.

Světlé záblesky tvoří některé limitky tady na fóru a pár nadšenců, kteří si na nic nehrajou a prezentují tady své výrobky.

Ale historie nebyla měněna rozumnými a vzdělanými lidmi se vkusem ( my :) ), nýbrž egoistickými hovady, které i když o něčem neměly páru, tak do toho šly po hlavě rovnou proti zdi.

Takže i když se mi např. PAPI jako člověk z těch videí a Facebooku hnusí, i když zákazníkům dodal polotovary na blití, tak pořád existuje šance, že pod motivací toho svého fanclubu na fejsbůku, který nerozezná quartz od mechaniky, a s trochou štěstí se jednoho dne zblázní a vytvoří něco, z čeho nám spadne čelist. Třeba to bude mít i upravené hrany, závit na dýnku a pasující šroubky.

Proto navrhuji, abychom je podporovali, motivovali ( kupovat to naštěstí nemusíme, oni jsou schopni najít dost exotů, kteří mají na vyhazování peněz z okna ) a jednoho krásného dne, až se vyčistí zrno od plev, tak nám tady vyvstanou nové hodinářské tuzemské superstar.

krásně napsáno. 100% souhlas

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 14:05, YPO napsal:

asi tak 

poprvé na vlastní oči jsem viděl dílo pana Berkuse na nějaké výstavě nožů v praze ..... jako dobrý ..... takový trochu pankáčský , ale dobrý .... myšleno vzhledově ..... jestli to fungovalo i jako hodinky nevím

uteklo pár let a narazil jsem na druhý kousek z jeho dílny u hodináře ..... u skutečného hodináře, který je tam měl na kompletní asi servis, renovaci ..... vlastně ani nevím jak ten úkon správně pojmenovat ..... prostě aby to fungovalo ....... hodinář říkal, že tohle ještě nikdy neviděl a dost se potil .... tenkrát jsem si udělal i pár fotografií, které bohužel nemohu najít, ale myslím, že jsem jeden z mála, kromě stvořitele, který ty hodinky viděl rozebrané

a v tomhle duchu mě napadá kde je ta hranice toho, že si člověk může říkat hodinář, kovář, nožíř, truhlář nebo automechanik viz tato reportáž z regionální televize

https://polar.cz/porady/host-dne/host-dne-12-04-2017-17-14

Hele a vo tom to je, my jsme totiž viděli stejné hodinky u stejného hodináře.

Potom jenom těžko věřím tomu co tady Ondra píše.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 3. 12. 2017 v 15:53, sejkoram napsal:

rásně napsáno. 100% souhlas

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

já s tím teda nesouhlasím vůbec i když trochu rozumím tomu co chtěl říct, ale rozhodně si nemyslím, že nezávislí hodináři jsou hovada

a že jich bude víc než 23 je snad jasné

https://www.thewatchindex.com/Watch-Brands/Top-Independent-Watchmakers

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 15:56, YPO napsal:

já s tím teda nesouhlasím vůbec i když trochu rozumím tomu co chtěl říct, ale rozhodně si nemyslím, že nezávislí hodináři jsou hovada

a že jich bude víc než 23 je snad jasné

https://www.thewatchindex.com/Watch-Brands/Top-Independent-Watchmakers

zas trolis IPO :) u nas znam jen Papiho a Prokopnuteho Broze...ale to ty vis

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 16:01, Rodkopf napsal:

zas trolis IPO :) u nas znam jen Papiho a Prokopnuteho Broze...ale to ty vis

jo tys myslel v české kotlině jo ? ..... tak to jo ..... snad se dožiju papi butiku v pařížský ..... a když ne, tak moje děti jo

Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 16:08, YPO napsal:

jo tys myslel v české kotlině jo ? ..... tak to jo ..... snad se dožiju papi butiku v pařížský ..... a když ne, tak moje děti jo

:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 16:14, Kamil napsal:

a co je s ním ? .... to se zeptej roskopfa, ten mám českou manufaktůru v malíčku ..... já o něm nic nevím ..... teda jednou jsem na nějaké výstavě viděl jedny hodinky, který vypadaly jako pro ruskýho cara, tak jsem se šel rači podívat na festiny ..... to je všechno co k tomu můžu sdělit

Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 15:40, Rodkopf napsal:

U nás to obecně stojí s hodinařinou za ....o, vedoucí roli hrají tradiční České Turba za 160k od MPM, na které si ten holomek dovolí nalepit původní logo Primu.

krasna prace!
Odesláno
  V 3. 12. 2017 v 15:11, tommas4 napsal:

No vida, skutečně to problém není, tak že by se blýskalo na lepší časy? Na FB na linku výše je dvaceti vteřinové video ze včerejška, můžeš ho prosím Ondřeji nahrát i sem? Věřím, že reakce tě následně i potěší a nebudeš muset fórum fuckovat ;)

Za mně diky.

Odesláno
  V 7. 12. 2017 v 5:57, tommas4 napsal:

No vida, skutečně to problém není, tak že by se blýskalo na lepší časy? Na FB na linku výše je dvaceti vteřinové video ze včerejška, můžeš ho prosím Ondřeji nahrát i sem? Věřím, že reakce tě následně i potěší a nebudeš muset fórum fuckovat ;)

Za mně diky.

No mě to po kliknutí ukázalo toto

Stránka je nedostupná. Odkaz, na který jste klikli, je asi poškozený, nebo už je daná stránka odstraněná.

UmVRFlQVwwy.png

Odesláno

Ach jo, pane hodináři . . . na dotaz zda je tourbillon na videu vlastní odpovídá:

*Těžko říct, vyráběl jsem ho? Jo. Jsou tam všechny díly moje? Ne.*

Nevím co si o tom myslet. Třeba se dočkáme odpovědi, já to vzdávám, tenhle materiál není na moje nervy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...