VintageLover Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Zdravím Vás vespolek, Po vzoru finance a Kristiana.nov jsem se rozhodl založit si vlákno, do kterého budu přispívat fotkami a nějakými plky okolo svých hodinek, protože si myslím, že už si to zaslouží, a to nejenom kvůli tomu, že jsem si to šetřil na jubilejní dvoutisící příspěvek... Začínal jsem na Casiech, pak jsem se dostal k Timexům, Primkám až přes vintážní Certiny, a zatím se držím u Moonwatchů a Heuerů. Budu se snažit fotit tak, aby to stálo alespoň trošku za to... Abych nezasíral fórum zbytečnými vlákny, budu fotky a postřehy týkající se mých hodinek vkládat sem... Jako první hodinky jsem si vzal na paškál tyhle: 1. ELTON SPORT Nazval jsem je Elton Sport Snow&Ferrari Red, a to vzhledem k barvám použitých na číselníku a lunetě... V hodinkách tiká legendární strojek 68, konkrétně kalibr 68.1. Zhruba tři čtvrtě roku mi trvalo si je navrhnout podle svých představ. Po večerech, místo abych je trávil s přítelkyní v posteli, jsem strávil v různých grafických programech včetně malování, snažil jsem se vychytat každičký detail, ale neustále jsem byl s něčím nespokojený... Inspiraci mi poskytli někteří zdejší členové, za což jim mnohokrát děkuji (oni vědí). Vychytávky u těchto hodinek, na které jsem pyšný: Eloxovaná luneta Ferrari red s bílým lumibodem Inverzní datumovka Červená vteřinovka s bílou lumi Černá minutová a hodinová ručka rovněž s bílou lumi Snow číselník z původní matrice a červeným nápisem 17 JEWELS Zrno rally řemen z hověziny, červené prošívání Nejsou součástí žádné limitky a jsou takové jediné na fóru, resp. na světě. Eltony se nosí velmi příjemně, číselník je perfektně čitelný a těch necelých 38mm bez korunky krásně na zápěstí sedí. Jediné, co bych mému renovačnímu počinu vytknul je absence lumi na černých indexech, ale jak se říká: "Pro krásu se musí trpět..." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. března 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Gratuluji, ten dizajn se ti neuvěřitelně povedl. Jsou nádherně poladěné. Fakt jim to moc sluší. Mohl bys prosím doplnit i fotku na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Jak me teda Primky vubec neberou, tak tyto moji pozornost silne upoutaly. Kombinace barev je nejlepsi, co jsem kdy videl a i tu absenci lumi na indexech bych nevidel tak zle /v te cerne to vypada o moc lepe a lumi barva by to kazila/. Super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Díky pánové... Doplňuji wristshot... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V 12. 3. 2014 v 8:47, VintageLover napsal: Díky pánové... Doplňuji wristshot... Sedí na ruce nádherně a líbí se mi čím dál víc.Fakt se ti to povedlo. I když to trvalo tak dlouho, výsledek fakt stojí za to!Škoda, že na moji ruku jsou sporty malé a provětrám je jenom občas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Jsem rád, že jsem ti inspirací :-)Si pamatuju, jak se tyhle hodinky rodily. Nákresy, konzultace, ladění barviček... A pak hop, z Eltonu se vylouply barevný lunety a šlo to samo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Přesně jak píše Petr77. Primky jdou mimo mě, ale tyhle sou teda prďácký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V 12. 3. 2014 v 9:06, financ napsal: Jsem rád, že jsem ti inspirací :-)Si pamatuju, jak se tyhle hodinky rodily. Nákresy, konzultace, ladění barviček... A pak hop, z Eltonu se vylouply barevný lunety a šlo to samo :-)Moc dobře si na to vzpomínám, doufám, že někdy spatří světlo světa ty Tvé Elton Sport ala Autavia Siffert a nezůstane ta skica jenom na papíře, byla by to škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V 12. 3. 2014 v 9:34, VintageLover napsal: Moc dobře si na to vzpomínám, doufám, že někdy spatří světlo světa ty Tvé Elton Sport ala Autavia Siffert a nezůstane ta skica jenom na papíře, byla by to škoda... Budou jiný, ala Sub 6538 :-) Elton má pro mě nevýhodu v obrovský variabilitě. Nápadů mraky, přece nemůžu mít desatery Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Je tajné kolik stála renovace? Jsou suprový :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Fakt pekna damska skladacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V 12. 3. 2014 v 13:06, RadimNovak napsal: Je tajné kolik stála renovace? Jsou suprový :-)!Je to tajné... V 12. 3. 2014 v 13:08, People napsal: Fakt pekna damska skladacka. Dík, věděl jsem, že se ti, vyhlášené chronotransexuální vysírce, budou líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Uz se na ne dneska tesim nazivo. Me snad ty naklady na renovaci reknes :-)))? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Aj ked sa to nezda bol to kompliment. Paci sa mi, ze si niekto ide za svojim snom a splni si ho. osobne jedine minus vidim v tom, ze predok je anglicky a dynko ceske. edit:,teoreticky: ked by sa tento kusok objavil na aukre, ako by reagovalo miestne prim osadenstvo? Bol by to brany ako raritny kus, ktory kazdy musi mat vo svojej zbierke, alebo by bolo oznacene za bastl? Volil by som prvu moznost. Upraveno 12. března 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V 12. 3. 2014 v 13:28, kuncák7 napsal: Uz se na ne dneska tesim nazivo. Me snad ty naklady na renovaci reknes :-)))?Jasná věc, Martine. V 12. 3. 2014 v 13:31, People napsal: Aj ked sa to nezda bol to kompliment hej. osobne jedine minus vidim v tom, ze predok je anglicky a dynko ceske.Je to takový Čenglish, ale mně to nevadí, každopádně zajímavý postřeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Parádní... Na tvoje fotky tvých čupr hodinek se vždycky těšim, tak sem rád, že to budeš házet do jednoho:-) A ty Eltony jsou samozřejmě parádní počin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 V 12. 3. 2014 v 13:06, RadimNovak napsal: Je tajné kolik stála renovace? Jsou suprový :-)!Trochu slušné renovace se pohybují v řádu nad 12 tisíci,více vymazlené i okolo 15.Jinak jsou velmi pěkné a o ceně se dále nebavme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinga Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 nádhera, moc se mi líbí, nikdy by mně nenapadla taková barevná kombinace, gratuluji, fakt borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Když jsem je viděl poprvé, tak mi spadla saňka...nedokážu už popsat, jestli jsem byl překvapený příjemně, nebo nepříjemně, ale každopádně hodně překvapený. Čím déle se na ně dívám, tím zjišťuji, jak jsou osobité a celkově vyvedené. Cenu nikomu neříkej, ta se pomalinku šplhá nahoru s každou Tvoji vyvedenou fotografií....a určitě by se tu našel nějaký pacient, co by je dobře zaplatil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Teda, já na ty Primky taky moc nejsem, jak jsem zjistil, ale tyhle jsou vážně super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se