Jeremy Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Po dohodě s Chronomagem jsem se stal moderátorem tohoto fóra (Navíc také všeobecného, kam ale nebudu sahat, vyjma vulgarit). Chtěl jsem probrat příspěvky odzadu a pročistit to trochu. Ale musím říct, že k blábolům jsem dospěl až na stranách 2 a 1. Přesvědčte se sami. Dokud mě Chronomag jako administrátora nezruší, budu se snažit z vláken mazat věci, které sem nepatří. Tj. pokud se někdo ptá na rozdíl mezi Rolex a Zenith a najednou se mluví o tom, kdo v jakém jezdí autě, mažu... Třeba se nakonec shodneme, že částečná cenzura může mít blahodárný vliv na poměr informací a blábolů. Zkusme to.
VS Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Konečně. Třeba to zas bude o hodinkách.
decebal Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Po dohodě s Chronomagem jsem se stal moderátorem tohoto fóra (Navíc také všeobecného, kam ale nebudu sahat, vyjma vulgarit). Chtěl jsem probrat příspěvky odzadu a pročistit to trochu. Ale musím říct, že k blábolům jsem dospěl až na stranách 2 a 1. Přesvědčte se sami. Dokud mě Chronomag jako administrátora nezruší, budu se snažit z vláken mazat věci, které sem nepatří. Tj. pokud se někdo ptá na rozdíl mezi Rolex a Zenith a najednou se mluví o tom, kdo v jakém jezdí autě, mažu... Třeba se nakonec shodneme, že částečná cenzura může mít blahodárný vliv na poměr informací a blábolů. Zkusme to. Sláva!
jacob Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Sláva, přeju hodně štěstí, a tvrdě do toho :-)))
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Tak ti přeju hodně trpělivosti a málo negativních reakcí. BTW kdy uvidím ty Breitlingy?
Jeremy Odesláno 20. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Kamile, kdykoli, když budeš mít cestu kolem Pankráce.. Den předtím mi dej vědět a vezmu si je.. :-)
spiderer Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 At se dari, doufam a verim, ze tvoje funkce bude ku prospechu veci
boo-beek Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Jeremy, nezavidim Ti. Je mi lito, ze je to potreba (a tim opravdu nemyslim nic spatneho vuci Tobe), ze se s prichodem Diskutera nedokazalo Chronomagstvo srovnat bez takovehoto zasahu. Budes to mit tezky a pevne doufam, ze tuto funkci budes vykonavat s rozumem a s citem. Hodne stesti!
klobadysek Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 All good things come to those who wait! Drzim palce
old black Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Kamile, kdykoli, když budeš mít cestu kolem Pankráce.. Den předtím mi dej vědět a vezmu si je.. :-) Moderovat!
dakasport Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 Tohle neni krok dobrym smerem, ale prosim, kdyz to musi byt - zajimave, ze to kvituji prevazne lide, kteri se v dusledku vlastnich slabosti nechali mnohokrat vyprovokovat a byli to vlastne oni, kdo pripravovali Diskuterovi zivnou pudu. Takhle se zbavit problemu je lehke, proste mazat... Ignorovat nesmysly, prenest se prez ne a videt si na spicku je ale tezsi panove. Doufam, ze tohle nesmazete a preju dobrou noc:-)
spiderer Odesláno 20. května 2007 Nahlásit Odesláno 20. května 2007 At se dari, doufam a verim, ze tvoje funkce bude ku prospechu veci Bohuzel tohle cele zavisi jen a pouze na tom, co bude moderovani obnaset, v jakem uhlu pohledu se bude moderator divat na "svoji praci" a jakym zpusobem se bude snazit prispet k fungovani fora.. zatim si nejsem uplne jisty, jakym smerem se to bude ubirat, ale doufam, ze tim spravnym dakasport - nekdy se cloveku podari uhodit hrebicek na hlavicku, myslim, ze to je i tento pripad..
babaq Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Není to dobré - jenom doufám, že špatné moderátorovo naladění nezpůsobí explozi mazání. K té roli Ti negratuluji a nejsem rád, že byla ustanovena. K dakasportovi: ano, přesně tak to je. Slabí mají cenzuru, po které volali.
cigi Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Jeremy - proč zrovna Jeremy??? Chronomagu - požíráš své vlastní dítě. Aj aj aj aj - to se nemělo stát - z kozla zahradníkem. Proč další cenzor???Už mi tady pšenka nepokvete. Konec svobody, nastupuje cenzura. Smutný konec.
Ondraj Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Ještě ani nevíte jak to bude fungovat, už ale víte, že to bude špatné.
Lovap Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Není to dobré - jenom doufám, že špatné moderátorovo naladění nezpůsobí explozi mazání. K té roli Ti negratuluji a nejsem rád, že byla ustanovena. K dakasportovi: ano, přesně tak to je. Slabí mají cenzuru, po které volali. Slabí? - nevšimol som si, že by fórum Chronomagu mal byť nejaký ring, ani v zmysle boja "myšlének".
midloch Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Jeremy je dle mého názoru kultivovaný člověk, který se bude snažit vnést kultivovanost do rozkultivovaného tématu o kultivovaném koníčku
Z. Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 Tohle neni krok dobrym smerem, ale prosim, kdyz to musi byt - zajimave, ze to kvituji prevazne lide, kteri se v dusledku vlastnich slabosti nechali mnohokrat vyprovokovat a byli to vlastne oni, kdo pripravovali Diskuterovi zivnou pudu. Takhle se zbavit problemu je lehke, proste mazat... Ignorovat nesmysly, prenest se prez ne a videt si na spicku je ale tezsi panove. Doufam, ze tohle nesmazete a preju dobrou noc:-) Vidím to naprosto stejně.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.