uff Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Panejo, fakt paradni fotky. Ze ja blb doma to Recko rozmlouval...
Bells Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Díky ti, hele mě to Řecko taky nikdy moc nelákalo, ale pak přítelkyně objevila toto a to mě docela zaujalo, tak jsem si řekl, že jednou se to prolomit musí a nakonec opravdu spokojenost i přes všechny ty jejich momentální problémy, které ovšem v našem hotelu vůbec nebyly znát.
Bells Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Tentokrát tu pro vás mám jednu zastávku z WSL, surfového světového šampionátu. Minulý rok už jsem sem dával dvě zastávky z tohoto šampionátu, kterého jsem byl svědkem, při mé návštěvě AUS, takže letos dám další a tentokrát z jiného místa. Women's Vans US Open of SurfingHuntington Beach Jul 27 - Aug 02, 2015
Sphinxx Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Ta vlna v tom levém dolním rámečku je super!!! Poklona, pane!
sashator Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Pěkný, moc pěkný...taky bych se jednou chtěl takovýho ladies šampionátu zúčastnit
Bells Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Díky moc všem! -> sashator - na šampionát se dá dostat poměrně snadno, nejbližší (zeměpisně) je buď v Portugalsku, nebo pak ještě ve Francii a oba jsou teprve na pořadí Cascais Women's Pro 22-28 Září, Roxy Pro France 6-17 Října
siwi Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Mně teda surfování nic neříká, ale na ty surfařky je krásnej pohled
nividic Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Na konci zari jsem planoval vylet do Porta, ktery nam uniklo na jare. Ale ted teda zvazuju, jestli ty destinace precejen neprehodnotit :-)
Bells Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 V 18. 8. 2015 v 8:16, siwi napsal: Mně teda surfování nic neříká, ale na ty surfařky je krásnej pohled To teda, jedna z výhod tohoto sportu - ty holky jsou zatraceně krásný V 18. 8. 2015 v 9:10, nividic napsal: Na konci zari jsem planoval vylet do Porta, ktery nam uniklo na jare. Ale ted teda zvazuju, jestli ty destinace precejen neprehodnotit :-) Na konci září? Tak to je přece úplně ideální, ani bych nic neměnil a jeden den si udělal výlet autem, z Porta je to cca 300km, to se dá. Rovnou pak můžeš navštívit i Lisabon, který už je pak kousek, tam třeba přespat a druhý den jet zpět, podle mě super výlet.
Bells Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Před časem jsem tu postoval poslední řemen od Spinacha, který byl věnovaný právě tomuto místu a když už jsem narazil na toto pěkné video, tak ho sem musím dát. Toto je místo, kam bych se chtěl jednou podívat, i když mám takový pocit, že by to bylo asi to poslední v životě Ti, kteří dokázali jednu z takových vln sjet mají můj upřímný obdiv, neskutečné Teahupo'o, Du Ciel
Skopky-Sonny Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Tak jsem si prozil kratkou meditaci Tezko se ubranit pocitum, ze clovek je zrovna na uplne jinym miste nez by chtel byt.
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Neskutecna krasa! Clovek ma opravdu pocit, ze neco dela spatne, kdyz neni tam, ale ve svem vsednim zivote ;-)Ty zabery jsou kazdopadne neskutecne a nekolikrat jsem mel strach, ze to ti surfari napali do tech lodicek. Ted do toho jeste jacisi plavci/potapeci, no horsi provoz nez na D1... Byvaji tam casto nejaka zraneni? Jak je to s pravidly? Kdo kdy jede, kdo ma kde prednost? Nebo je to proste jen o domluve a vizualnim kontaktu?
Bells Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 V 24. 8. 2015 v 9:29, Skopky-Sonny napsal: Tak jsem si prozil kratkou meditaci Tezko se ubranit pocitum, ze clovek je zrovna na uplne jinym miste nez by chtel byt. Tak toto mám já skoro denně, když částečně tím surfem žiju, ale přitom jsem stále jen a jen suchozemská krysa většinu času zavřená v kanceláři Někdy si i říkám, že jsem měl zůstat v AUS, ale i tady mám spoustu věcí, které mě tu prostě drží, takže hold zbývají jen ty výlety za vodou. V 24. 8. 2015 v 11:18, AndyAaron napsal: Neskutecna krasa! Clovek ma opravdu pocit, ze neco dela spatne, kdyz neni tam, ale ve svem vsednim zivote ;-)Ty zabery jsou kazdopadne neskutecne a nekolikrat jsem mel strach, ze to ti surfari napali do tech lodicek. Ted do toho jeste jacisi plavci/potapeci, no horsi provoz nez na D1... Byvaji tam casto nejaka zraneni? Jak je to s pravidly? Kdo kdy jede, kdo ma kde prednost? Nebo je to proste jen o domluve a vizualnim kontaktu? Co se týče ježdění jako takového, tak zranění nejsou (myšleno třeba srážka), zranění jsou pouze při pádu jako takovém, kdy člověka semele vlna a tahá ho např po dně apod...Pravidla tam jsou, takže nějakou systematičnost to má, i když to občas vypadá trošku chaoticky. Ve zkratce a jedno ze základních pravidel je, že ten kdo tzv chytne vlnu první, ten jí i sjíždí a ostatní nemají nárok, maximálně pokud je barell na obou stranách vlny, tak jeden může jet na jedné straně a druhý na druhé, ale nikdy ne oba stejně. Ono ty pravidla jsou samozřejmě mnohem obsáhlejší a pro různé závody i upravené, ale takto ve zkratce, protože ten základ je vždy stejný. Na některých videích je samozřejmě možné vidět i skupinku několika stejně jedoucích surfařů, ale to je předem dohodnuté pro točení, při závodech se to nedělá.Toto video je mimo jiné taky na místě, kde jsou jedny z nejmasivnějších vln na světě, standardně se jezdí na mnohem menších, todle je vysloveně vyšší liga, respektive ta nejvyšší a lidi co to jezdí jsou na jednu stranu i naprostí blázni, protože se může stát naprosto cokoliv a v nejhorším případě to končí smrtí a že takových případů v historii surfu už bylo dost. PS: horší než na D1 to není, protože tady to jede
Karussell Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Ty Tvoje kompilace fotek jsou skvělý!
nividic Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Pecka, zejména ty poslední, z vody. Blbý je, že jsem se myšlenkama zatoulal do Bretaně... a pak něco v práci dělej. Sakra, chtělo by to houmofis častějc a hlavně přesunout ten houm blíž vodě, co?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se