Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ad vyhodnocování - někdo už tam vytáhnul peněženku, EZM jsou klasa...

Ad G&S - jsou moc hezký, tak akorát aby ten damašek nebyl trapný.

Jo, každej rok si říkám, že "letos" si nějaký ty prasácký hodinky pořídím...

P.S. Ty piva vypadaj hnusně, takže bych taky radši seděl na kole (i bez pateků)

P.P.S. Hrňte to sem dál, je to super...

Odesláno (upraveno)

Viktore, co to je ten "?" Vypadá to jako namalované... :)

Edit: sorry, přehlédl jsem pokračování vlákna  :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Tittus
Odesláno (upraveno)

Bohuzel ne....maji 44mm. Ale luneta je docela masivni, jestli nozky nebudou moc dlouhy, tak by se mohly nosit jako mensi hodinky. Jen ta cena je docela mazec. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Omlouvame se za neuceleny report, je to zatim pel-mel, uz ted kdyz zavru oci vidim jen mihajici se hodinky, ale pred spanim dva kousky steam punku, ktere je nazivo radost videt. Devon a Royal manufacture

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty Devony jsou hroznej masakr. To je tam nataženej film vevnitř?

Jinak díky za postřehy, sypte to sem bez ladu a skladu. :)

Odesláno (upraveno)

Roman, bez obáv, vôbec nevadí neucelenosť reportov, len to tu kľudne sáčkujte. Edit: a ak bude niečo ucelenejšie, samozrejme, bolo by to super. Človek si to tak potom ešte raz prejde, ale teraz úplne stačia postrehy.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Jsme doma. Začnu pomalu s reportem, studijního materiálu je celkem dost  :)

Úhrnem jsme byli na veletrhu od středy poledne do dnešního poledne a absolvovali schůzky nebo pokec s následujícími vystavovateli: 

Zenith

Ulysse Nardin

Zeitwinkel

Ressence

Corum

Tutima

Moritz Grossmann

Ludovic Boulevard

Grönefeld

Royal Manufacture

Linde Werdelin

Arnold and Son

Bruvik

Romain Jerome

Mühle Glashütte

Viktor mě určitě doplní. v hlavě bramboračka, ale pomalu můžu začít

Odesláno

Je středa ráno, pět hodin, Viktor mě nabírá v Praze a vyrážíme směr Německo a okolo poledne na mě štěká navigace v jeho autě, že jsem překročil hranic. Tuhle hlášku uslyším ještě šestkrát. Ukazuju navigaci fakáče, jako že přece vím a pomalu se suneme do centra. Propletáme se SUVéčkem úzkými uličkami, až Viktor toužebně uvidí obchod COOP pár metrů od výstaviště a zvolá, tady jsou podzemní garáže. Byly. Narvaný po střechu. Poslušně se řadím do fronty čekajících aut, sunoucích se k závoře. Jedno auto ven, jedno pustí dovnitř. Nekonečné čekání. Viktora přepadne nápad. Půjde se zaregistrovat, okoukne, kde co, já zatím zaparkuju a počkám na něj u auta. Ok. Vyrazí jak blesk od auta, bohužel i s kartou od něj v kapse. Já sedím v klidu, bavorák přede mnou se hne, já zmáčknu čudlík start a ... a kurwa. Key not detected. Ježiši kriste, Viktor má kartu. Zkouším mu volat. Do prdele, mám ho uloženýho bez volačky ČR. Jak rychle v tom debilním telefonu upravit číslo? a přicházejí první Švýcaři z aut za mnou, jako kde je problém?. Omlouvám se ji, červený jak rak, naťukám +420 a za chvíli Viktor supí k autu, auto poznalo páneška a můžeme zaparkovat.  Po tomto extempore dlužno dodat, že se nám již nic nepřihodilo a mohli jsme se nerušeně věnovat jen a jen hosteskám, pardon hodinkám

Odesláno

Neměly by na vobrázku se studijním materiálem být dvě USB letadýlka vod Bremontu?  V mých materiálech nějak chybí .... Rodinnou bitvu o nej USB vyhrála FIYTA se svým gumovým foťákem, vítězem je mladší dcera

Chtěl jsem na jejich stánku předvíst, že vím o jejich vesmírným účinkování a zmocnil se mě mladý energický nadějný marketingový expert a napral to do mě pod tlakem, že jsem měl hlavu jako taikonaut po návratu z kosmu. Třeba jak je ve vesmíru důležitej ukazatel AM/PM.

Už se dostali do haly 1, zatím teda do patra. Hodinky nic moc, ale lepší než Monte Wehro a spol.

Odesláno

Hlavní hala výstaviště nedoznala žádných změn, pořád ji okupují giganti, mezi které patří Zentih, Patek Phillipe, Swatch Group. Corum, Bulgari, Choprad, Oris, Tag Heuer, Brequet, Blancpain, Breitling Ulysse, Nardin  a další. Stánky monstrózní - osobně se mi líbil Patek Phillipe předvádějící celou kolekci a Blancpain, který mívá na stánku hodináře, letos tam pán maloval cifry a hodinář se vrtal ve strojcích. Breitling se svým akváriem už okoukaný, chuděry holky hostesky, zmalovaný byly jak barový štětky a na sobě nějaký příčesek a kostýmek jako blejzr. Před Rolexem dva securiťáci tvářící se jak homosexuální pár, který adoptoval Chucka Norrise. Tudor -  chudý příbuzný

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...