pete Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 A kruci, ty maj snad někde hnízdo:o) Gartuluji:o)!!!
filo-boxer Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Qvido napsal: A už jsi viděl 000023 ? Dnešní den hlásím úlovek: 2x Letecké PRIM, 000023, 000158, Stejná lokalita jako předešlé kousky, cenu zde psát nebudu nechci nikoho rozplakat. @Qvido: No tipoval bych, ze jsi za ne dal min nez 6999 Kc.... http://www.aukro.cz/item367303549_prim_let...lo_000023_.html
Qvido Odesláno 21. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2008 (upraveno) filo-boxer napsal: @Qvido: No tipoval bych, ze jsi za ne dal min nez 6999 Kc.... http://www.aukro.cz/item367303549_prim_let...lo_000023_.html Jdeš do nich? Upraveno 21. května 2008 uživatelem Qvido
Qvido Odesláno 1. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Tohle nepotřebuje asi žádnej komentář co ?
Gilius Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 To jako znovu??????....to snad už není možný...... A já je nepotkám a nepotkám....... :crybaby:
filo-boxer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Ja mam takovy pocit, ze Qvido jich brzo bude mit vic, nez jich bylo vyrobeno!
Návštěvník tolja Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Qvido napsal: Tohle nepotřebuje asi žádnej komentář co ? Nepracuješ náhodou jako sestřička v Domě leteckých důchodců?
Qvido Odesláno 1. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2008 tolja napsal: Nepracuješ náhodou jako sestřička v Domě leteckých důchodců? :guitar: :guitar: :guitar:
decebal Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 tolja napsal: Nepracuješ náhodou jako sestřička v Domě leteckých důchodců? V Brandýse bylo velení letectva, ne? Qvido, s pravdou ven, za co to s důchodcema vyměňuješ? Za vyhlídkové lety?
Qvido Odesláno 1. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2008 decebal napsal: V Brandýse bylo velení letectva, ne? Qvido, s pravdou ven, za co to s důchodcema vyměňuješ? Za vyhlídkové lety? Ha, ha žádní důchodci, nosej mi je děti, dostanou za ně od Qvída na zmrzlinu a jsme všichni celkem spokojení parchanti ! Počítám že děda nějakého toho kloučka dělal výstrojního náčelníka v ....... To opravdu nekecám !
Gilius Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Tak jsem se rozhodl,že konkrétně tenhle thread asi přestanu sledovat....to by totiž jeden zaplakal....
popshop2007 Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Qvido napsal: Ha, ha žádní důchodci, nosej mi je děti, dostanou za ně od Qvída na zmrzlinu a jsme všichni celkem spokojení parchanti ! Počítám že děda nějakého toho kloučka dělal výstrojního náčelníka v ....... To opravdu nekecám ! Nerad sa zapajam, ale toto je pre mna trosku silna kava. Od teba som ani nic "seriozne" necakal. Predpokladam, ze spis kludne, ked zarabas na uprimnosti a naivite detskej duse. V kazdom pripade, je to aspon o nieco lepsie, ako im ponukat drogy zadarmo - aby sa po case stali zavisli Dufam, ze si niekto dospely zisti, za kolko ich potom predavas. Na to, ze dnes je MDD mi to pripada ako kruty "bezcharakterny" zart
Qvido Odesláno 1. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2008 popshop2007 napsal: Nerad sa zapajam, ale toto je pre mna trosku silna kava. Od teba som ani nic "seriozne" necakal. Predpokladam, ze spis kludne, ked zarabas na uprimnosti a naivite detskej duse. V kazdom pripade, je to aspon o nieco lepsie, ako im ponukat drogy zadarmo - aby sa po case stali zavisli Dufam, ze si niekto dospely zisti, za kolko ich potom predavas. Na to, ze dnes je MDD mi to pripada ako kruty "bezcharakterny" zart Že ty popshope tak trošku závidíš viď ?
popshop2007 Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Qvido napsal: Že ty popshope tak trošku závidíš viď ? Ano, ja urcite ...prave ja som odkazany na takyto "shit" PRIMKy prehadzujem vidlami.....a pomaly aj pojdu tam kam patria...na smetisko "dejin"
safi Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 V pátek jsem cestou v metru z Anděla do centra viděl takovou sedmdesátiletou babču a měla na ruce perfektně zachovalé letecké Primky.....
safi Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 popshop2007 napsal: Ano, ja urcite ...prave ja som odkazany na takyto "shit" PRIMKy prehadzujem vidlami.....a pomaly aj pojdu tam kam patria...na smetisko "dejin" A kampak bude směřovat tvůj vývoj?
popshop2007 Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 ¨safi napsal: A kampak bude směřovat tvůj vývoj? ...nenechavat sa vytacat hlupostou inych...tam mam este rezervy
Qvido Odesláno 1. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2008 popshop2007 napsal: ...nenechavat sa vytacat hlupostou inych...tam mam este rezervy Abych tě uklidnil tak u našeho posledního obchodu byl i tatínek kterej inkasoval peníze a byl velice spokojen s částkou kterou jsem jim za hodinky vyplatil, to jenom pro pořádek. Možná snad tobe kdyby hodinky přinesli tak jim určitě řekneš " Vezmu je od vás ale míň jak 5tis. za jedny vám nedám, nemohl bych klidně spát, zvlášť když je dneska ten MDD " :lol2: :lol2: Jo a slovo "Shit" neber nadarmo !
spiderer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 popshop2007 napsal: Nerad sa zapajam, ale toto je pre mna trosku silna kava. Od teba som ani nic "seriozne" necakal. Predpokladam, ze spis kludne, ked zarabas na uprimnosti a naivite detskej duse. V kazdom pripade, je to aspon o nieco lepsie, ako im ponukat drogy zadarmo - aby sa po case stali zavisli Dufam, ze si niekto dospely zisti, za kolko ich potom predavas. Na to, ze dnes je MDD mi to pripada ako kruty "bezcharakterny" zart Proc zase takovej utok..?
Foundryman Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 spiderer napsal: Proc zase takovej utok..? Souhlasím s popshopem v tom směru, že bych nikdy od děcka nic nekupoval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se