Lamiczka Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Jsou super, ani jsem nevěděl, že je máš. Na foru jich imho moc nebude... V tom subcifru je rezerva nátahu tipuju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Ano je to tak - decentní ukazatel třídenní rezervy chodu. To máš z toho žes letošním srazem zase jenom proletěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Já tam byl dlouho, ale pravda jsem se moc nepohnul. Vím pro příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Způsob tohoto Sillvestra zdá se mi nějaký podivný… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Konečně trochu zima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Co je tohle k sakru za keř/kapradinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Zima je pryč a ta modrá na sluníčku nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 (upraveno) Tímto alespoň dodatečně děkuji kolegovi @paro za fajn výlet do Glashütte Upraveno 11. května 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Zpátky doma z malého servisu v @ONYX servis hodinek (poladění západky korunky, přetěsnění a promazání po 5 letech) - šikovné ruce mistra Rudy budiž znovu tisíckrát pochváleny ...a pohled na stranu toho pekelného strojku, která se pod ciferníkem a PanoramaDate modulem jen tak nevidí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Letní azůro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Když napapkané chrono v servisu potká prošedivělého hubenějšího brášku, bylo by nelidské nechat ho tam opuštěného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Jako zes ho adoptoval? Tak to gratulace a doufam v nejakou srovnavacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Určitě bude - jen čekám až je budu moct dát vedle sebe na světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Velká gratulace Radku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Jsou parádní! Díval jsem se na stránky GO a překvapilo mě, že ty tříručky už nenabízejí, pouze chrona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Přesně jsem z toho byl taky překvapen, přitom podle mě ty date byly úžasný, ne že by chrona nebyly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 (upraveno) Taky mě překvapilo že tříručky z oficiální nabídky GO potichu zmizely. Ale jelikož jsme (sláva Bertovi!) tam kde jsme, porovnávat můžeme i bez posvěcení od Krušnohorců PS: Pokud by někdo toužil hledat analogii s "výjimečnýma" Roládama, může si přelouskat sériová čísla Upraveno 21. července 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Na takovou telku bych se dovedl koukat pořád. Oboje jsou perfektní, těším se na další fotky a gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 PPS: Jinak "rozdíl v tlušťkách" není na ruce skoro poznat - půdorys je shodný, vzhledem k plnému tahu je i podobná hmotnost - no a větší placatost tříruček si jeden uvědomí teprve kvůli prázdnějšímu (a pocitově "placatějšímu") ciferníku. Za mě jde v obou případech o nádherné a (na integrovaném tahu) proporčně dokonalé kousky, které na (aspoň středně velké) ruce určitě nedělají ostudu No a abych nezapomněl, tahle geometrická lahůdka na dýnku u Chrono verze není: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se