Jump to content

muj boj proti padelkum

Guest jan333

Recommended Posts

Posted

Sice hezké , ale za mě nekonečný boj. Každý den se tam něco najde oni to občas zruší a za týden tam jsou znovu. ( Breitling , Rolex)

Posted

Myslím, že za chvilku budou na Bazosi a podobně, ale přeju ti, ať ti zápal vydrží co nejdéle a neomrzí tě to.

Posted

Asi dlouhý vedení, ale já tomu nějak nerozumím ... Ty chceš jako kupovat padělky hodinek jen tak, aby jich bylo na netu méně :D ? Nebo to má nějaký hlubší význam? Nějak jsem nepochopil podstatu ...

Posted

Jakej boj? Ta baba tam pise, ze se jedna o repliku, cize fake to je, ale nenabizi to tam za 100k jako origo Pamy. Takze kdyz si to nekdo koupi, tak vi, ze ma na ruce mr.ku.

Posted

No jo no, honza333 se jednou nechal napalit a misto pohledavky dostal fejky, tak ted cely zbytek zivota zasvetil boji proti nim. Hodne stesti v teto bohulibe cinnosti...

Guest jan333
Posted

honza333: rozborka - zborka? :)

pouze rozborka -nechal sem si z toho safirove sklo a strojek /ten momentalne nabizim v sekci prodej na bastleni

Posted

Mě to hlava nebere: 25.3. 14 to Angelous "killnul" a o pár dní později to ten samý člověk šoupnul na Aukro zase?? 

Za opakovaný prodej ho nemůžou z Aukra vyhodit?

A jak se ti podařilo ten prodej "uazvřit"?

Posted

sorry ale když někdo přijme hodinky dost nejasného původu za dluh ve výši 180k, tak to není drahá zkušenost ale maximální blbost..nebo prostě těma litrama tapetuje obejvák..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...