Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chtěla bych příteli k narozeninám koupit hodinky, ale jelikož já se řídím podle vzhledu a ne podle kvality (nemám absolutně tušení co je dobrý a co ne) chtěla bych poradit. Moje představa jsou hodinky s ocelovým páskem nejlépe celočerné. Mně se líbilo něco takového http://www.hodinky.cz/emporio-armani-ceramic-ar1457.html (já vím keramika), ale bylo mi řečeno módní značka = shit :D takže zas nic... Předem děkuju za každou radu :)

Návštěvník
Odesláno

Ahoj,

v tyhle cene nejaka Seika ci Orienty, tim se nejspis nic nezkazi. :-) Jinak jak pises ve svem prispevku, je to modni znacka, kde platis v podstate za nic.

Návštěvník
Odesláno

Me by udelali vetsi radost mechanicke, ale co clovek, to jiny nazor. Jinak v bateriovych je asi vetsi vyber. (Tedy pokud nepocitame nejake ty solarne napajene)

Odesláno

Otázkou je, (vzhledem k tomu že je přítel hodinkově netknutý), jestli ocení ty mechaniky. Aby ho naopak překrásný Seika v automatu neštvaly, že se mu občas zastaví nebo že je kvůli předbíhání či opožďování musí sem tam přeřídit. Pokud to jsou jeho první hodinky vůbec, asi bych se přikláněl k baterce. A nebo se zeptat a zjistit. Jinak samozřejmě mechanika je mechanika  :whistling:

Odesláno

Tak tak, já bych byl taky pro baterku. Případně nějakej Kinetic nebo Solar, aby mohl před kámošema v hospodě machrovat, jakou má supr babu, co se vyzná v technologiích.

Jsem taky za nějaký Seika, případně Eco-Drive Citizeny. Ale s rozpočtem 5k a nákupem u nás to bude spíš na nějaký Casia. I když s těma člověk taky chybu neudělá.

Odesláno

cim sa priatel zivi, resp aky ma zivotny styl, pracu, ako sa oblieka.. je to nejaky ajtík alebo podobny zivocich, umelec, manazer, muzikant, stavbar...  ma osem, osemnast, 28 alebo 38 rokov? ma nejake serioznejsie hobby? nieco nam o nom povedz. inac tu budes tapat a nikto ti v podstate dobre neporadi, len budeme triafat ti co mame na to cas alebo sa nam pacia petunie

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...