panipetunia Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Ahoj, chtěla bych příteli k narozeninám koupit hodinky, ale jelikož já se řídím podle vzhledu a ne podle kvality (nemám absolutně tušení co je dobrý a co ne) chtěla bych poradit. Moje představa jsou hodinky s ocelovým páskem nejlépe celočerné. Mně se líbilo něco takového http://www.hodinky.cz/emporio-armani-ceramic-ar1457.html (já vím keramika), ale bylo mi řečeno módní značka = shit takže zas nic... Předem děkuju za každou radu
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Ahoj, v tyhle cene nejaka Seika ci Orienty, tim se nejspis nic nezkazi. :-) Jinak jak pises ve svem prispevku, je to modni znacka, kde platis v podstate za nic.
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Základní otázkou je, jestli to mají být hodinky mechanické nebo baterkové.
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Me by udelali vetsi radost mechanicke, ale co clovek, to jiny nazor. Jinak v bateriovych je asi vetsi vyber. (Tedy pokud nepocitame nejake ty solarne napajene)
emef Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 A přítel se o hodinky nějak zajímá? Nebo vůbec teď nějaký nosí?
panipetunia Odesláno 6. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Přítel taky nemá vůbec páru...budou to v podstatě jeho první hodinky.
mikymik Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 V tom případě bych doporučil volbu ála chytrá horákyně a koupil kombinaci mechanického nabíjení bateriového strojku http://www.watchshop.com/mens-seiko-kinetic-watch-ska555p1-p99956524.html
CEGY Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Přítel taky nemá vůbec páru...budou to v podstatě jeho první hodinky.Ty mas 8leteho pritele?
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Já bych šel do nějakých Japonců v automatu - Seiko nebo Orient nebo Citizen. Hezké, kvalitní a cenově dostupné.
Povidláček Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Otázkou je, (vzhledem k tomu že je přítel hodinkově netknutý), jestli ocení ty mechaniky. Aby ho naopak překrásný Seika v automatu neštvaly, že se mu občas zastaví nebo že je kvůli předbíhání či opožďování musí sem tam přeřídit. Pokud to jsou jeho první hodinky vůbec, asi bych se přikláněl k baterce. A nebo se zeptat a zjistit. Jinak samozřejmě mechanika je mechanika
emef Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Tak tak, já bych byl taky pro baterku. Případně nějakej Kinetic nebo Solar, aby mohl před kámošema v hospodě machrovat, jakou má supr babu, co se vyzná v technologiích.Jsem taky za nějaký Seika, případně Eco-Drive Citizeny. Ale s rozpočtem 5k a nákupem u nás to bude spíš na nějaký Casia. I když s těma člověk taky chybu neudělá.
panipetunia Odesláno 6. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 A co rikate na Jacques Lemans 1-1652H?
Kluk jako buk Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Já bych se mechanik nebál, možná mu teď nic neříkaj, ale docení je časem a průhled na strojek mu učaruje tak, že se tady zaregistruje sám. Vzal bych nějaký hezký pětkový seika... http://www.hodinky.cz/seiko-5-automat/
instant Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 cim sa priatel zivi, resp aky ma zivotny styl, pracu, ako sa oblieka.. je to nejaky ajtík alebo podobny zivocich, umelec, manazer, muzikant, stavbar... ma osem, osemnast, 28 alebo 38 rokov? ma nejake serioznejsie hobby? nieco nam o nom povedz. inac tu budes tapat a nikto ti v podstate dobre neporadi, len budeme triafat ti co mame na to cas alebo sa nam pacia petunie
panipetunia Odesláno 6. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Sportovec, student - environmental engineering (21 roku)...hlavne teda ten sport (tomu odpovida i styl oblikani).
kleofash Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 A jak moc aktivní sportovec? Aby nakonec nebylo vhodné řešení Polar, Suunto a spol.?
kdojinej Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Šel bych o něco málo výše než Seika pětky... Co třeba něco takového? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Sportovec, student, enviro... Zejména na sport jsou asi vhodnější baterkáče než automaty. Můj styl to sice není, ale podíval bych se po něčem takovém: http://www.hodinky.cz/casio-sport-pro-trek-prg-550-1a4.html Kombinace ana-digi, solární napájení, na sport, outdoorové aktivity - barometr, kompas... Jen ten rozměr je trochu větší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se