Chosef76 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Ok, tak taky přidám pár svých z archívu: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Taky přispěju Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Ondrej71 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Já nosim na kůži teď Monstra a je to supr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 nie, nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 (upraveno) náhodou, zajímalo by mě jak vypadají na ruce na tomhle tlustým syrovým řemeni... ale říkám si, že na Monstra by byl vůbec nejlepší ňákej zubatej řemen Upraveno 21. dubna 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Ale kuš, emef to má náhodou moc pěkný!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 (upraveno) Jestli to je na mě, tak mě se to líbí, jen mi Androjd opět vyhodil jedno slovo z příspěvku :-) Edit: aha, to bylo na Peopla.. Edit2: takovej zubatej řemen :-) (zdroj: Delaurian, watchuseek, ořez) Upraveno 21. dubna 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Paci sa mi toto vlakno, a ocenil by som, keby ludia pristupovali ku kritike rozumne. Ja sa na toto vlakno pozeram ako na referencu kolekciu roznych typov remenov k hodinkam. Odpovede typu nie, nie je si radsej nechajte pre seba. A ked mas s tym problem, tak sem radsej ani nelez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Já přidám dnešní novinku, a to Maori kombo - Magrette a Maori řemen od Spinachi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Tritonky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Sinn U1, řemen hovězina, původ neznámý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 super ty brejtle na remenu... Taky přispěju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Díky, kucí, že jste se mě zastali. Já na kůži tahám úplně všechno a vůbec nejradši mám asi kožený nato. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Taky mi potápky na kůži nevadí. Vyskytla se kůže, která barevně sedla, tak jsem jim ušil ZULU 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Vlakno na WUS jsem taky davno projel cele a hledal nejakou inspiraci....prikladam par fotek z archivu...mam rad vintage jetou kuzu s patinou a porad marne shanim neco co by me sedlo...attachment=360630:stainy_1.jpg] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Pridávam pár foto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 za mna palec hore. Vsetko sedi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 To huhu4d: absolutni souhlas..bud pisu konstruktivni kritiku nebo zadnou.. Jinak vidim poprvy maori remen a vubec mi k urcitejm potapkam nevadi,takze za me jednoznacne ano..velmi pekne vlakno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se