eM. Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Taky bych si nedovolil říct hnusný, to je subjektivní názor. Fádní, nenápaditý, takový názor beru. Nicméně Traser je firma, která se myslím nechce postavit do řady s ostatními. Mám pocit, že objevila díru na trhu a zaplnila ji. Navíc má úspěchy u armády, policie atd. a tam jsou požadavky trochu jiné. Já Trasery nehodlám nosit jindy než na motoakce a jiný outdoor, mám jiné hodinky, nejen cennější, luxusnější, ale i elegantnější. Traser Military a Professional nejde moc dohromady, u řady Classic je to už lepší a viděl jsem i připravované novinky, ale v konkurenci tisíce jiných to bude mít asi těžké a bude asi bodovat jinými vlastnostmi, které někdo jiný nemá. Navíc myslím, že je to firma, která bude postupně sypat na trh i jiný design. Ale to je taková akademická debata. Pro můj účel jsem nic lepšího nenašel a mám radost že je mám. Tady je pár fotek: Vzhled hodinek je vzdy otazka vkusu. Me se na priklad takovy design opravdu libi. Jednoduchy cerny cifernik a bila cisla je to co mi libi i u jinych hodinek. ;-)
kubson Odesláno 28. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2008 (upraveno) týjo, no vykopali jste tedy pěkně archivní thread až mi tchán vrátí foťák, dovolím si nafotit ty nové nauticy, myslím že se povedly! edit: a pokud ještě něco můžu k traserům, mě se na nich líbí především 0% reklamací Upraveno 28. května 2008 uživatelem kubson
Ivan Lelák Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Nauticy jsou pěkné, ale na denní nošení bych je taky nechtěl, stejně jako moje Trasery. Jo, líbí se mi, ale pro 90% příležitostí mám lepší hodinky. Ale na ten outdoor zase lepší hodinky nemám a jestli je poruchovost 0%, tak jsem o to radši že je mám.
eM. Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 týjo, no vykopali jste tedy pěkně archivní thread až mi tchán vrátí foťák, dovolím si nafotit ty nové nauticy, myslím že se povedly! edit: a pokud ještě něco můžu k traserům, mě se na nich líbí především 0% reklamací SUPER, budu se tesit ! Primlouval bych se za fotografii jak sedi na ruce. ;-)
Ivan Lelák Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Ty nauticy jsou vlastně moje Professional převlečený do jiné barvy...
kubson Odesláno 29. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Ty nauticy jsou vlastně moje Professional převlečený do jiné barvy... taky že jsou, je to jiná varianta P6504 - rozdíl je v ciferníku, u nautic je profilovaný a tritiová strubice jsou přímo na něm..
kubson Odesláno 29. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2008 SUPER, budu se tesit ! Primlouval bych se za fotografii jak sedi na ruce. ;-) nějaké neumělé fotky jsem tedy udělal...
Churchill Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 (upraveno) Mám necelý měsíc tyhle http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-T...r-P-6500-Type-6 . Chtěl jsem s modrým podsvitem, ale nebyly skladem, tyhle jo. Ke kraťasům a martenskám super volba. Naprostá spokojenost edit: odkaz Upraveno 22. srpna 2008 uživatelem Churchill
Frantik Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Mám ode dneška Black Storm a jsem nadšenej. Po dlouhé době quartz, ale na vodu, do lesa, na kalby to byla jasná volba. Jsou cool Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Ty jsou ale pěkné........ Oficiálně máš samozřejmě mojí velkou pochvalu za skvělý a rychlý obchod
Cyril Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 No dyť řikám....že jsou super na adventure...já chtěl ještě jako doplněk budík atedy mám takový makový....jen ještě čekám na ten správnej řemínek....co Kubsone?
kubson Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 No dyť řikám....že jsou super na adventure...já chtěl ještě jako doplněk budík atedy mám takový makový....jen ještě čekám na ten správnej řemínek....co Kubsone? vedu v patrnosti, je objednáno
Joska Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Mám dotaz - proč mají NAUTIC lunetu s obráceným číslováním? K čemu je to dobrý? Já mám již nevyráběné Classic Automatic Black, je tam ETA a chodí +1 s za den. K tomu furt svítící "zářivky" - jsem bez výhrad spokojený.
kubson Odesláno 1. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Mám dotaz - proč mají NAUTIC lunetu s obráceným číslováním? K čemu je to dobrý? "countdown bezel" - odpočítávání v minutách..
Ivan Lelák Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Dobrá volba Frantíku, mám stejný. A jakoby úplně náhodou se dvoje Trasery potkaly tuhle sobotu v Třeboni u Schwarzenbergovy hrobky. Tak zdravíme s Cyrilem všechny příznivce značky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filipes Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 hehe - tohle už není normální, celej chronomag je případ pro psychiatra
Ivan Lelák Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Viď! Taky si to myslím. A to jsme po sobě s Cyrilem vždycky večer spiklenecky mrkli - hodina Traserů začíná. A průběžně jsme kontrolovali, jestli furt svítí...
Cyril Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Jo jo jak říkáš Ivane.... k R1150GS Adventure prostě patřej gumový kačeři i svítící traseři.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se