moco Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2022 před 2 minutami, Prochy68 napsal: na eobuv neco malo pres ctyrku, ale jen omezeny vyber velikosti Díky, já bych je stejně řešil přes Tilak
horal Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) před 2 hodinami, moco napsal: @Prochy68co je to, prosím, za model? Přemýšlím, že bych je vyměnil za předimenzované Islandy. Dá se u nich repasovat podrážka? Vypadají svými vlastnostmi Very fajn Edit: Už jsem to našel JERSEY Podrážku + obsázku mi repasovali v Restday. ALE POZOR - vrátily se a byly mi malé! - to je riziko, které je nutné zohlednit * ad velikosti, neviděl jsem je v nabídce Meindlu, je možné, že už nevyrábí a jedná se o doprodeje. Tam bych trochu koukal na stáří boty... Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem horal
African Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) Když jsme u té výdrže bot, mám taky jedny srdcovky a to milované LS Trango..kolem osmi let, účastnili se všech důležitých výstupů, drží, vlhkost nepustí, původní tkaničky což je mega úlet Na druhou stranu horským vůdcům se to moc nelíbí, většinou se drží pravidla bot do stáří pěti let.... Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem African
phweb Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2022 před 12 hodinami, Prochy68 napsal: Dik za tip na ten paznehtovej olej, to jsem neznal Neni za co. Kdybys ho chtel, tak ho umim dodat, cisty se neshani uplne nejjednoduseji. Kdyztak mi posli SZ.
moco Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2022 před 14 hodinami, horal napsal: Podrážku + obsázku mi repasovali v Restday. ALE POZOR - vrátily se a byly mi malé! - to je riziko, které je nutné zohlednit * ad velikosti, neviděl jsem je v nabídce Meindlu, je možné, že už nevyrábí a jedná se o doprodeje. Tam bych trochu koukal na stáří boty... Díky za info, já mám Islandy 12 UK (47EU), tak předpokládám, že u Jersey budu mít tu samou velikost. U Tilaku se tváří, že Jersey mají neskladněno vícero velikostí, kdyby někdo sháněl. Mám ve špičce prostoru dost, i na případné zmenšení při repasu Apropos, kdyby chtěl někdo ty nevyužité Islandy, tak jsou k dispozici
moco Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2022 (upraveno) @Prochy68 Vypadají super, a vosk jim barevně prospěl. Jaké mají kopyto, budou sedět na mou kachní nohu? Dneska jsem je objednal, i když je asi nepotřebuji Obecně: Kolik si necháváte v trekových botech ve špičce místa pro prsty? Mě vyhovuje +1 – 1,5 cm. Upraveno 16. prosince 2022 uživatelem moco
Prochy68 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2022 Na fotce nejsou jeste navoskovany. Mam trochu sirsi nohu a za me dobry. Velikosti mam bezne 43-44 podle toho jaky je vyrobce, tady 42,5 a zda se ze to bude dobry. Kdyz se nacpu do spicky, tak na pate mam rezervu na prst.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
Prochy68 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2022 Kdyz tu @African zminil ty osmilety tkanicky, mate nejakeho oblibeneho vyrobce nebo berete co je zrovna na krame?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
African Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2022 Před hodinou, Prochy68 napsal: Kdyz tu @African zminil ty osmilety tkanicky, mate nejakeho oblibeneho vyrobce nebo berete co je zrovna na krame? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Jsem si upřímně nekupoval tkaničky ani nepamatuji, většinou přežijí botu...to chceš na ty Meindly?
Prochy68 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2022 Jsem si upřímně nekupoval tkaničky ani nepamatuji, většinou přežijí botu...to chceš na ty Meindly?Ne, myslel jsem obecne. Na nekterych botach mam ocka naprd a prodrou tkanicky, tak bud davam z vyrazenych bot kde tkanicky prezily a nebo neco koupim nahodne kdyz jdu nekam do shopu. Tak jsem myslel jestli je nejaka vyhlasena firma na tkanicky, protoze doted jsem tohle nejak neresil. Spis pro rozsireni obzoru Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
EpsteinBarr Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2022 Tie Afriho "stare" LS su presne podla mojho vkusu. Proste pekne boty na prvy pohlad. A toto je dalsie vlakno, kam prestanem chodit. Noze, baterky, termosky, boty, vetrovky, repraky, zosilovace, cedecka a uz ani neviem co dalsie....o hodinkach nehovoriac Ale ked mate odkaz na nejake podobne LS (pre amatera a laika), tak kludne napiste
Kamil.K Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2022 Ad tkaničky: kupoval jsem " hrbolaté" - míň se rozvazujicí tkaničky od firmy PROMA Šumperk.
Kasprik Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2022 Předčasný Ježíšek z Francie. Uvidíme, jak to vydrží. Jednoduchá tvrdá bota bez mnoha švů.
phweb Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2022 Kdyz jsme u toho osetreni kuze, udelal jsem maly test. Pouzivane pripravky jsou paznehtovy olej (neatsfoot oil) a Tuk na kuzi, oboji od Leather's Choice. Kuze je prirodni trislocinena usen. Prvni vzorek je bez osetreni, druhy osetreny olejem, treti Tukem a ctvrty kombinaci obou. Kapka je obycejna kohoutkova voda, mnozstvi stejne. Prvni fotka je po naneseni vidy, dalsi po 5, 10 a 15 min. Vzorky bylo hybano a po 15 min byly zbytky vody gravitacne odstraneny.
phweb Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2022 Neni za co, jinak, kdyby ty pripravky nekdo chtel, tak staci napsat.
Prochy68 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2022 Ad tkaničky: kupoval jsem " hrbolaté" - míň se rozvazujicí tkaničky od firmy PROMA Šumperk.Jedny takovy mam taky, ale od koho tenkrat byly to uz netusim. Kazdopadne mi asi nejak nesedely, protoze mam jen ty jedny a na botech co nenosim. Ale mozna jim jeste dam sanci a hodim na jiny boty, uplne jsem na ne zapomnel.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
horal Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2022 Jrště šněrování. celá řada. Já nejčastěji toto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se