African Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 3 hodinami, Zdenek1307 napsal: Tak uz jsme nakoupili a bude se tim padem zkouset neco uplne noveho. Prvni dojmy jsou skvele. Pěkná bota, Lomer jsem neznal, někde na ně musím mrknout zblízka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Taliánský švec. Jsem tu značku neznal, nechť dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 11 hodinami, African napsal: Pěkná bota, Lomer jsem neznal, někde na ně musím mrknout zblízka Já loni objednával nízke celokožené, ale blbě udělaný, očka na tkaničky nakřivo a nesouměrné. Třeba náhoda, ale vrátil jsem je a dál už nezkoušel. Asi jsem to sem i daval. Já mám na ty boty poslední dobou nějakej pech. Někdo se tu ale o nějaké vyšší zajímal a možná i koupil, myslím že @warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Ty Lomery vypadají pěkně. Já konečně otestoval nové Speedgoaty 5 i na sněhu, noha suchá, stabilní, bez nesmeků, i návleků, dva dny jak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Já loni objednával nízke celokožené, ale blbě udělaný, očka na tkaničky nakřivo a nesouměrné. Třeba náhoda, ale vrátil jsem je a dál už nezkoušel. Asi jsem to sem i daval. Já mám na ty boty poslední dobou nějakej pech. Někdo se tu ale o nějaké vyšší zajímal a možná i koupil, myslím že @warann Ty mas teda pamet. Zajimal se, ale nekoupil. To bylo v ramci temer nekonecny rady zkouseni spis klasickejch bot, coz skoncilo az ted tema Scarpama, co jsem postoval pred par dny. Bohuzel prevaznou dobu lezim, tak jsem je jeste nemohl vyzkouset ani do lesa se psem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Pánové, prosím o radu. ke svým La Sportivám bych chtěl doplnit kotníkový GTX botky na občasný výšlapy. nějak mi do oka padly Prabos Condořiti. Máte někdo zkušenost s Prabosem? Vydrží to? Je to pohodlný? díky všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Pánové, prosím o radu. ke svým La Sportivám bych chtěl doplnit kotníkový GTX botky na občasný výšlapy. nějak mi do oka padly Prabos Condořiti. Máte někdo zkušenost s Prabosem? Vydrží to? Je to pohodlný? díky všem!Prabosy jedny mám, nevím přesně model, vyšší kožený. Pohodlný jsou a myslím že i něco vydrží. Moc jsem toho v nich nenaslapal, ale 30km trek jsem dal v pohodě. Nebál bych se toho, sám plánuji že nějaký nízký určitě ještě vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Tak českej Meindl opět nezklamal, reklamované boty mám v Praze na prodejně opravený a mám se pro ně zastavit. No to mě poser, boty za bura co se po 14 dnech rozparaji a oni to nedokážou ani poslat. Tak tady už vážně ende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 39 minutami, Prochy68 napsal: Tak českej Meindl opět nezklamal, reklamované boty mám v Praze na prodejně opravený a mám se pro ně zastavit. No to mě poser, boty za bura co se po 14 dnech rozparaji a oni to nedokážou ani poslat. Tak tady už vážně ende A co s nimi vlastně bylo? Jinak tady to je poslední dobou můj největší kámoš, ale fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 U bot za dvojku bych si to asi zasil sám, ale u meindlu mě to naštvalo, navíc skoro novejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Já očekávám, že mi to prodlouží životnost alespoň o další dva roky Ale může za to spíš můj zlozvyk zoufat si boty špičkou o patu, a po třech letech každodenního nošení kdykoliv, kdekoliv, kamkoliv, mají nárok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Asi záleží co konkrétně se lepí, ale já bych už lepenejm botam nevěřil a vzal si je tak akorát se psem kolem baráku. Když teď vzpomínám, boty už jsem nelepil asi 20 let, nejspíš jde kvalita nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 před 17 hodinami, Prochy68 napsal: U bot za dvojku bych si to asi zasil sám, ale u meindlu mě to naštvalo, navíc skoro novejch. Dobrá fušeřina, jako většina věcí dneska U mě drží rekord zatím La Sportiva T čtyřka, která vydržela necelé dva týdny venčení pejska a roztrhla se pata Na druhou stranu ovšem drží LS Trango další rekord abych jim nekřivdil a to ve výdrži okolo dlouhých dvanácti let, původní tkaničky, podrážka, bota vodu nepustí a zažila doslova peklo, byla se mnou na všech důležitých kopcích, masakr. Takže je to kus od kusu, model od modelu, klasika.....nedá se svítit, ale lepidlo by měli dnes dávat ke každému páru bot prostě zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 No jsem zvedavej jak to opravili, nakonec jsme se dohodli ze to poslou....a ani za to nic nechteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Když vidím ty vaše závady po pár dnech tak velice rád vzpomínám na své nízké Salomon XAlp Ultra LTR GTX, to byl snad rok 2012 a ještě byly z Nubuku. Opravdu nejlepší botky co jsem kdy měl a používal jsem je fakt hodně, všude a celoročně. 5 let nošení a nakonec jsem jen prodřel vnitřek paty a totálně sešlapal vzorek. Sám se do teď divím, že jsem si nekoupil následující model A ty poslední nebo aktuální modely jsou bohužel úplně jiný, syntetický. Při vyzkoušení už to nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 No já je většinou oddelam uvnitř na patě, jediný co mě vydrží jsou s koženou podšívkou, ale ty mají zase jiný mouchy . Jinak jsem dneska @Radek124 objednal na zkoušku mid gtx moab, tak jsem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 před 18 minutami, Prochy68 napsal: No já je většinou oddelam uvnitř na patě, jediný co mě vydrží jsou s koženou podšívkou, ale ty mají zase jiný mouchy . Jinak jsem dneska @Radek124 objednal na zkoušku mid gtx moab, tak jsem zvedavej Vnitřek paty je v dnešní době snad nejslabší článek celé boty, souhlas. Nechápu věhlasné značky, které použijí nějakou sračkovou látku a pata se prodře během roku, jinak bota je vcelku cajk. A tak jednoduché, třeba jako Raptor od LS, kde se to vychytalo. Mám je tři roky na běhání a ta pata je prostě nesmrtelná, podrážka fuč, ale pata drží Zmiňují to samozřejmě i v recenzi, teď je budu objednávat znovu.... Vnitřní strana paty je pokryta měkkou stélkou z umělé kůže, která usnadňuje nazouvání bot a zároveň chrání před ošoupáním. Za mě skvělá vychytávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Tak příště zkusím raptory no , já naposledy seslapal podrážku snad u nějakých McKinley před 20 lety. 90% mych bot konci s prodrenou patou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Na ty vnitřky pat dělal obuvnik koženou "zàplatu" a fungovalo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Dnes přišel mladýmu Ježíšek, koukám že by to šlo použít i jako trekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se