Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

Vyhodil jsem při podzimním úklidu dvoje boty a potřebuju urgentně náhradu .... jako nemám vlastně v čem chodit 🙂 Schánim nízkou pohodlnou botu do lehkýho terénu, do lesa s čoklem, možná i maličko do sněhu sem tam teď na zimu. Projíždím weby a padl mi do oka Meindl Ontario GTX. Je to dobrej nápad? Případně nějakou jinou podobnou botku doporučte. Jo občas v tom vyrazim asi i normálně do města, do práce, tak aby to nebyl nějaký úplný cirkus 🙂

11982b.jpg

Upraveno uživatelem Waya03
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem proklamoval v létě, Hoka SpeedGoat, měly jsme je v zimě na Pradědu, v létě přešly za den Beskydy, včetně brutálního slejváku, a zapadnutí do bláta, bez jediného puchýře, nebo mokré ponožky 🙂 Ideálně, je trefit v nějaké akci, za dobrý peníz

47021_hoka-one-one-speedgoat-4-fiesta-provincial-blue-panske-z-best4run-prerov--1.png

Odkaz ke komentáři

Jak jsem proklamoval v létě, Hoka SpeedGoat, měly jsme je v zimě na Pradědu, v létě přešly za den Beskydy, včetně brutálního slejváku, a zapadnutí do bláta, bez jediného puchýře, nebo mokré ponožky Ideálně, je trefit v nějaké akci, za dobrý peníz

klasika, nie GTX?
Odkaz ke komentáři

Mám klasické SpeedGoat 4, má to Vibram podrážku, a i když nemají GTX, tak mají nějakou gumovou izolaci a impregnaci, a kupodivu to funguje, i větrá.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Waya03 napsal:

Zajel jsem teď do podnikové prodejny Meindl na Smíchově a vezu si přesně ty co jsem psal, i tak díky za tip @nizkotucnytvaroh

Jsou super, budeš spokojený. Kdyby měli víc podrážky, šel bych do nich hnedle, ale potřebuji prostě víc gumy....mám objednaný ty Millety, ale nějak nejdou 🙄

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Nechť botky slouží, a nožka se nesouží! 🙃

A pravda, je to celkem barevná diskotéka, ale mě se líbí 😁

Odkaz ke komentáři

@jovaniUrčitě to použitelné je, jako s každou dobrou ponožkou, nepromokne to hlavně. V pondělí jdeme zkusit někam, kde bude sníh tak dám report 🙂

Odkaz ke komentáři

@African literock jsem tam v krámě zkoušel taky, určitě solidní volba! Mě se na nich nelíbila v přímém porovnání s těma Ontario nějaká malá vizuální blbost, myslím že vedení tkaniček, už ani nevím. Taky Ontario měly trochu víc místa do stran v přední části chodidla, to jsem chtěl aby mě zas netlačil malíček jako už často v různých botách.

Btw. na té samé procházce jsme šli kolem rodného domu toho zmíněného pejska a náhodou potkali i maminku s tatínkem 🙂 Šťastné to shledání, akorát trochu prasák táta jí hned čuchal k zadku 😄

Tiffa.jpg

Upraveno uživatelem Waya03
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...