Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

dostal jsem o vánocích pod stromeček alkohol tester, ale měří pořád stejně, ať jsem pod vlivem nebo ne. Je to šmejd!

Máte někdo zkušenosti s nějakým spolehlivým, cenově dostupným přístrojem? Ne, že bych ho nezbytně nějak potřeboval, ale občas se dostanu do situace kdy nevím: "mám řídit nebo radši ještě ne". Většinou si připadám, že jsem už ready, ale manželka vždycky tvrdí, že jsem ještě jako dělo. No a kdybych si dejchnul do osobního, spolehlivýho měřáku, tak by se hned ukázalo kdo má pravdu.

Odesláno

Mám zkušenosti asi s třemi typy cenově do 1000,- CZK Fungují do té doby, než s nima začneme dělat blbosti. Jeden byl s vrtulkou a ten jsme přefoukli na vandru, další dva jsme zaplivali, tak že ukazovaly tři promile i když byl člověk dva dny bez alkoholu:-) Takže se přidávám s dotazem, protože ty co jsem zkoušel prostě vandr nevydrží :-)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

když už jsi to vlákno vytáhl tak myslím že nejlepší tester je tenhle :-) http://www.blessthisstuff.com/stuff/wear/watches/ciroc-x-casio-g-shock-breathalyzer-watch/

edit: tak vytahovač vlákna je smazanej a tím pádem jsem vytahovač teď já :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Tak kdyz uz to SCIFI vytahnul ;)

Dlouho jsem nad tim premyslel a vymyslel, az jsem nakonec zvolil klasicke trubicky. Maji je snad v kazde lekarne za cca. 200kc / 10ks. Jsou to ty stare klasicke, ktere kdysi pouzivala Policie a vlastne vsichni. Myslim, ze se na ne da spolehnout. Nepouzivam je kdovijak casto, takze elektronika se mi az tak nevyplati.

Odesláno

Párkrát jsme s pár kamarády po akci použili tento http://tiplekarna.cz/tester-alkoholu-digitalni-al-2500~z8594065110016.html

Kamarád ho vozí permanentně v autě a stále funguje bez problému.

Tenhle mám taky, ale spolehlivý to není, zvlášť po pár letech. Asi fakt nejlepší trubičky, nebo pak něco profi. Ty hračky za 1000,- Kč jsou mizerný. Nejspíš bych koupil něco takového na zbytkáč.

Odesláno

Krom kalibrování je taky důležitý nezkoušet ho právě tím, že do sebe něco kopneš a hned zkoušíš kolik nafoukáš (na mejdánku je ale,těžký tomu odolat  :bangin:  ), protože se tím poškodí ten snímač a až Ti to příslušníci přeměří máš minimálně zkaženej den.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...