habadej Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Ahoj,dostal jsem o vánocích pod stromeček alkohol tester, ale měří pořád stejně, ať jsem pod vlivem nebo ne. Je to šmejd!Máte někdo zkušenosti s nějakým spolehlivým, cenově dostupným přístrojem? Ne, že bych ho nezbytně nějak potřeboval, ale občas se dostanu do situace kdy nevím: "mám řídit nebo radši ještě ne". Většinou si připadám, že jsem už ready, ale manželka vždycky tvrdí, že jsem ještě jako dělo. No a kdybych si dejchnul do osobního, spolehlivýho měřáku, tak by se hned ukázalo kdo má pravdu.
Sborez Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Mám zkušenosti asi s třemi typy cenově do 1000,- CZK Fungují do té doby, než s nima začneme dělat blbosti. Jeden byl s vrtulkou a ten jsme přefoukli na vandru, další dva jsme zaplivali, tak že ukazovaly tři promile i když byl člověk dva dny bez alkoholu:-) Takže se přidávám s dotazem, protože ty co jsem zkoušel prostě vandr nevydrží :-)
Liqid Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Párkrát jsme s pár kamarády po akci použili tento http://tiplekarna.cz/tester-alkoholu-digitalni-al-2500~z8594065110016.html Kamarád ho vozí permanentně v autě a stále funguje bez problému.
poiko Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Zkousel jsem dva v cenove hladine kolem tisice korun, a prislo mi, ze si ukazuji, co chtějí
geometr Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Nejspolehlivější jsou příslušníci ovšem ne v přijatelné cenové hladině :-)
sect Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Dlouhodobě používám tento a měří přesně. Akorát je potřeba tak jednou za rok poslat na kalibraci (cca 500,-), ale to spíš jen tak pro jistotu.
SCIFI Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) když už jsi to vlákno vytáhl tak myslím že nejlepší tester je tenhle :-) http://www.blessthisstuff.com/stuff/wear/watches/ciroc-x-casio-g-shock-breathalyzer-watch/ edit: tak vytahovač vlákna je smazanej a tím pádem jsem vytahovač teď já :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. září 2014 uživatelem SCIFI
nickolas Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak kdyz uz to SCIFI vytahnul Dlouho jsem nad tim premyslel a vymyslel, az jsem nakonec zvolil klasicke trubicky. Maji je snad v kazde lekarne za cca. 200kc / 10ks. Jsou to ty stare klasicke, ktere kdysi pouzivala Policie a vlastne vsichni. Myslim, ze se na ne da spolehnout. Nepouzivam je kdovijak casto, takze elektronika se mi az tak nevyplati.
Josef01 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Párkrát jsme s pár kamarády po akci použili tento http://tiplekarna.cz/tester-alkoholu-digitalni-al-2500~z8594065110016.html Kamarád ho vozí permanentně v autě a stále funguje bez problému. Tenhle mám taky, ale spolehlivý to není, zvlášť po pár letech. Asi fakt nejlepší trubičky, nebo pak něco profi. Ty hračky za 1000,- Kč jsou mizerný. Nejspíš bych koupil něco takového na zbytkáč.
SCIFI Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 mám hračku asi za 3 a taky je k ničemu. v návodu to i píšou že to musíš nechat každýho půl roku kalibrovat jinak je to kničemu. zlatý trubičky
FanThomino Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Krom kalibrování je taky důležitý nezkoušet ho právě tím, že do sebe něco kopneš a hned zkoušíš kolik nafoukáš (na mejdánku je ale,těžký tomu odolat ), protože se tím poškodí ten snímač a až Ti to příslušníci přeměří máš minimálně zkaženej den.
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Tak na 15...?? Upraveno 23. září 2014 uživatelem Tondaa73
gorlo Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 na kolik prijde ten co pouziva PCR?Stejně ho musíš nechat kalibrovat. Co jsem si všiml, tak na masince mají nalepeny známky od kontrol.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se