Toblin Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Hodinky se zlatými ručkami a indexy? Hodinky se zeleným ciferníkem? Tak to by mě ani ve snu! Delší dobu jsem si brousil zuby na nějaká Seika. Rozhodovací proces trval několik měsíců, táhlo mě to zejména k potápkám. Poslední dobou ale zjišťuji, že hodinky s průměrem přes 42 mm se mi zdají nepraktické. V té souvislosti začínám chápat, co na těch Rolexech všichni mají? Jsou jistě nejen skvělé, ale také praktické. Zpět k Seikům. Když padlo rozhodnutí na zelené alpinisty, nechal jsem ho pár týdnů řádně uležet. Pocit mít je byl stále intenzivní, tak jsem napsal panu Higuchimu (skvělý obchodník). Dnes je mám na ruce druhý den. Hodinky jsou zde na fóru dobře známé, nebudu tedy představovat technické detaily. Budu se věnovat raději emocím.Co se mi tedy na hodinkách líbí? Úplně všechno!Pouzdro - jeho tvar, nožky, korunky, logo Alpinist na dýnku. Mám silný vztah k horám tak proto. Decentní, skvěle čitelný zelený ciferník. Kombinace indexů a číslic, jejich font. K tomu ladí ručky. Přehledná datumovka na tmavém kotouči, která neruší. Kvalitní kalibr 6R15, vodotěsnost a navrchu safír (ne hardlex). Hodinky odlišuje zajímavá hračka - vnitřní kompasová luneta. Ještě jsem zapomněl na klasické logo S na korunce. Pořídit si takové hodinky by mě před rokem nenapadlo. Za inspiraci, osvětu a rady děkuji především chronomagu a jeho členům! Mám k nim jen dvě připomínky. Safíru by slušel antireflex (pak by byly dokonalé). Výrobce je dodává na pochybném řemenu, ten šel hned dolů. Hodinky na mě působí velmi vyváženě a harmonicky. Časem jim dokoupím nějaké pásky, řemeny, možná tah. Děkuji za pozornost.
Daemonultimate Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Velká gratulace,tyhle Seika se mi moc líběj a jak vidno na fotkách,jaro jim sluší.
Vit Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Krásné, ikonické hodinky.Sám jsem nad nimi několikrát přemýšlel.
ivan_989 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Velmi zaujimave, nazivo som ich nevidel, ale na fotkach vypadaju prijemne "lesnicky", pacia sa mi! Gratulujem
Toblin Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Díky hoši. Slyšel jsem, že v Japonsku je fasujou myslivci
bandicoot Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Ty jsou opravdu skvělý. Od džungle k obleku. Tenhle řemen k nim sedí perfektně. Je to Šíma?
gougy Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Bezvadné, fakt "sedící" hodinky, gratuluji a užívej
Toblin Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Diky. Remen je kupovany v nejakem hodinarstvi, uvnitr je logo prim :-)
Flashman Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Moc povedené hodinky, decentní kombinace oblekovky/potápky, přesně pro nás nerozhodné, měl jsem období oblekovek, teď jedu v potápkách, možná skončím u těchto, velká gratulace.
Jiribartl Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Cca před třemi léty jsem je měl v ruce. Ta zelená je opravdu uhrančivá a celé hodinky ikonické, prostě skvělý kousek, který majiteli dlouho zůstává na ruce.
Waya03 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Zelená k jaru neodmyslitelně patří. Ať jsi s nimi spokojen!
Toblin Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Diky :-) Sportovni, elegantni, klasicke, vystredni nebo univerzalni? Myslim, ze to vsechno se v nich spojuje.
t.p Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Gratuluji! Jsem zvědav až mi je ukážeš naživo
Arthur N. Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 (upraveno) krása, ta zelená šíleně ukldňujevelká gratulace,máš je z JP?EDIT: už to vidím, že jsou z JP - má nepozornost Upraveno 4. května 2014 uživatelem Arthur N.
villain83 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Tohle byly snad první Seiko,ze kterých jsem si tady na foru sednul na prdel..a zustalo mi to,fakt se mi libej,velmi,velmi univerzalni kus.
Toblin Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Mel jsem stesti. Narazil jsem na ker Seikovniku a jeden plod byl zralej :-)
brumko Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Absolútne najuniverzálnejšie SARBy. Paráda.
Jörg8X Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Tohle jsou určitě povedené hodinky, gratuluji Já pořád přemýšlím nad tím, jestli ten zelený cifr můžu unosit
CEGY Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Na foru jsem videl jenom zelene. Delaj jeste jiny barvy?
brumko Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 V iných farbách sa už robí len rada SARG ale má WR len 100m. http://www.creationwatches.com/products/seiko-japan-82/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se