gunman Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Měl jsem obrácenou lunetu k naší limitce a původní jsem dostal k hoidnkám v sáčku. Sleva nebyla, třeba si to domluvíte líp.
zekon7302 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Líp určitě ne, je to pevná cena za kus, je to ale asi nejlevnější řešení, co jsem vyjednal. Byla ještě možnost úpravy back-tot, jako na Orlík II, neskutečné náklady a navíc od švýcarů bez záruky. Psalo se tu taky o PVD, ale to mi přišlo ještě horší než to co je tam teď.
Peta-Biker Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 7tisíc za lunetu? No to je fakt masakr, kurva, zlatý MM300, komplet luneta 2400,- 7litrů nestojí luneta na Speedmastery, PRIMa ceny
financ Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 jooo, Orlík není Omega.Aspoň to nebude mít každý :-)
Peta-Biker Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Jo, to jsem rád, že je mít nebudu, za ty prachy se podívám po něčem jiném.
decebal Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 8:15, t.p napsal: ...ani to nechci vědět! Těch 6800 Kč je navíc k tý základní ceně?Nebo se něco odpočte za tu původní lunetu a tím pádem ta výsledná cena trochu klesne?Vznesl jsem dotaz.
Honza.manta Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Hele co šílíte? Já si doobjednával gumovej řemen (a bez spony) na BALLy a stál pět litrů, v tomto světle zase ta luneta tak drahá není.
bohus76 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 12:06, Peta-Biker napsal: Jo, to jsem rád, že je mít nebudu, za ty prachy se podívám po něčem jiném.Jak říkal náš nejvyšší /teda Kamil/, nakonec všichni skončíme u Seika :-)
decebal Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Tady se rozjel trošku hysťáček, ne? O ničem není rozhodnuto, nikdo nikomu lunetu nenutí, je to jen info a ještě čekám na opověď, jak je to s tou původní. Ale mně by se to asi líbilo, vypadá opravdu dobře. Jen přemýšlím, co s cifrem, aby vedle té lunety nevypadal jako nedochůdče. 1
decebal Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Já jen aby to nevypadalo, že to chcíplo. Poslal jsem dotaz ohledně odečtení ceny původní lunety, pak jsem si tady na fóru přečetl, že paní Krsková je na dovolené, tak musíme být trpěliví...A když už tu píšu, co byste říkali na lesklý ciferník? Myslím, že k té výrazné černě lakované lunětě by pasoval. Ten pololesk, který je na limitce s datem na mě působí poněkud nevýrazným dojmem. Já si dokonce podle fotek myslel, že je to mat.
financ Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Elton lesklou nedělá. A i s tou pololesklou končí
t.p Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Chjo, aby nakonec i s tou pololesklou neskončil i Elton.Jináč lesklá by byla samosebou super
financ Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 V 18. 9. 2014 v 19:01, t.p napsal: Chjo, aby nakonec i s tou pololesklou neskončil i Elton.Jináč lesklá by byla samosebou super Toho bych se nebal, ta fabrika je docela pekna, neco umi. On by to nekdo koupil. Ekonomicky na tom blbe nejsou.Poloesklou barvu co mame na Elton Sportech uz vyrobce nema v nabidce. Noudejty se resily jinou technologii a pry to byl opruz. Elton slibil udrzet pololeskly ciferniky na domluvene limitky, na dalsi hodinky to uz nabizet nebudou.Ale treba najdou jinyho vyrobce vhodny barvy....
straspol Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 (upraveno) nic Upraveno 18. září 2014 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Každopádně původní lesklé ciferníky byly dvouvrstvé - černý základ a průhledná krycí lesklá vrstva. Dé facto princip dnešních nástřiků aut do metalízy nebo perleti. Takže nejspíš i v tom tehdy Elton předběhl dobu. Při dnešních technologiích barev nevidím problém, aby Elton šel touhle cestou.
financ Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 V 18. 9. 2014 v 20:27, Honza.manta napsal: Každopádně původní lesklé ciferníky byly dvouvrstvé - černý základ a průhledná krycí lesklá vrstva. Dé facto princip dnešních nástřiků aut do metalízy nebo perleti. Takže nejspíš i v tom tehdy Elton předběhl dobu. Při dnešních technologiích barev nevidím problém, aby Elton šel touhle cestou.Dvouvrstve jsou delany noudejty a Orliky s datem na 4:30. Elton pouziva barvy od jednoho vyrobce a asi se jim nechce zkouset neco jinyho. Svetly ciferniky umi Elton nadherny, u cernych maji jeste rezervy. Nejlepsi cerny cifr je na nasich Elton Sportech
bohus76 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Já bych spíše chtěl aby Elton uměl matné a metalické,to by byla teprve paráda.
decebal Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2014 (upraveno) V 18. 9. 2014 v 20:37, financ napsal: Dvouvrstve jsou delany noudejty a Orliky s datem na 4:30.Elton pouziva barvy od jednoho vyrobce a asi se jim nechce zkouset neco jinyho.Svetly ciferniky umi Elton nadherny, u cernych maji jeste rezervy. Nejlepsi cerny cifr je na nasich Elton SportechSouhlasím, ten je parádní, tak bych si to představoval. Jak je to dělané, to je nějaký email, či co? edit: jde mi o to, aby číselník byl opravdu černý. Upraveno 18. září 2014 uživatelem decebal
financ Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 V 18. 9. 2014 v 20:59, decebal napsal: Souhlasím, ten je parádní, tak bych si to představoval. Jak je to dělané, to je nějaký email, či co? edit: jde mi o to, aby číselník byl opravdu černý.Pry je to nejaka specialni barva, ale uz se nedela. Aktualne nejlepsi cerny cifernik v nabidce je ten z noudejtu.
decebal Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2014 (upraveno) A ten je dělaný jak? Ten na Eltonech se mi líbí více, ale tenhle je lepší, než ten co nabízí.Stejně je to divné, s tou barvou, přece není možné, že se nedá na světě sehnat plechovka barvy, kterou potřebujem, přece lesklou barvu na ciferníky nedělal jediný výrobce. Tak ji seženem, když nám dají specifikace. Nebo ať nám půjčí vyseklé ciferníky, my je stříknem emailem a vrátíme k potištění:-). Nebo ať to udělají ručně, to přece umí každý šikovný modelář, udělat pěkný lesklý nátěr. Nebo mi uniká nějaká zásadní technologická finta? Nejsem příliš technicky vzdělán, takže mě případně vyveďte z omylu.edit: když nad tím tak přemýšlím, proč by třeba nešla použít stejná barva, jako na lunetě? Upraveno 18. září 2014 uživatelem decebal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se