Kostra Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Zdravím přátelé, nevlastní tu někdo tyto hodinky? Už pár dní je okukuju a musím říct, že mají své kouzlo (a to jak "holé", tak GMT verze). Recenzí a fotek po webu moc není, tak jsem si říkal, že zkusím najít nějakého majitele zde. Vypadá to, že jsou to tooly se vším všudy a s přijatelnou cenovkou. Pokud je někdo máte, podělte se prosím o dojmy a fotky.
Zeppelin Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 (upraveno) Mám sice model Pharo takže uplně jiný styl hodinek a třeba kvalita v pohodě ale za ty podobné prachy bych raději sportovní Longines HC Upraveno 20. května 2014 uživatelem Zeppelin
Kostra Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Na WUS jsem na ně právě četl chválu a hodně se mi líbí to nízké pouzdro v kombinaci s parádní WR. Longiny určitě ne, včera jsem na ně koukal v pár obchodech na Václaváku a ničím mě nezaujaly. Ale to sem moc nepatří, nejde mi o alternativy, ale hlavne o praktické zkušenosti s tímto konkrétním modelem;-)
bandicoot Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 lolohh je má, dával sem fotku - jsou naprosto super, okukoval jsem mu je. Pocitově je to tool jak Sinn, Damasko, žádný mainstream jen tak z běžného butiku...Mně se líbí červená GMT verze s obojakou lunetou (GMT i minuty).
villain83 Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 V 20. 5. 2014 v 10:55, Kostra napsal: Zdravím přátelé, nevlastní tu někdo tyto hodinky? Už pár dní je okukuju a musím říct, že mají své kouzlo (a to jak "holé", tak GMT verze). Recenzí a fotek po webu moc není, tak jsem si říkal, že zkusím najít nějakého majitele zde. Vypadá to, že jsou to tooly se vším všudy a s přijatelnou cenovkou. Pokud je někdo máte, podělte se prosím o dojmy a fotky. Nedavno jsem je mamil z jednoho mlciciho clena,zatim je poustet nechce..tuze pekny hodinky.
Kostra Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Jestli jsi je u toho mámení měl i v ruce, tak napiš aspoň pár dojmů prosím;-)
villain83 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 neměl jsem je v ruce,ale z fotek na me pusobej jako slusně zpracovanej tool,navíc se k nim kolega dostal za krásný peníze
bohus76 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Alespoň jedna fotka pro potěchu oka.Fotka nevím čí je. Upraveno 22. května 2014 uživatelem bohus76
Kostra Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Ty na fotce jsou Leviathan ne? 44 už je moc. Jsou mi sympatické ty menší. Na 1000 metrů WR to nejsou žádné krávy:-)
Kostra Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Tak kecám, je to Neptun. Víc se mi ale zamlouvá černá luneta. Jak to, že je tu ještě dohromady nikdo nemá???
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Hodinky vydarene, no ten nazov si viem predstavit na sirupovej flasi, nie na hodinkach
bohus76 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 V 22. 5. 2014 v 19:46, Kostra napsal: Ty na fotce jsou Leviathan ne? 44 už je moc. Jsou mi sympatické ty menší. Na 1000 metrů WR to nejsou žádné krávy:-),Rozměr mám psaný 39,5mm /nevím jestli to odpovídá/.
lolohh Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 (upraveno) Kostro, já mám Limes Endurance 1Tausend Automatik Schwarz, kupovla jsem je před časem v Chronoshopu. Nějaké fotky ti udělám. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1132734 Upraveno 28. května 2014 uživatelem lolohh
Kostra Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Perfektní, díky moc;-) Poděl se s námi prosím i o dojmy z nich. Přece jen, obrázky jsou jen obrázky. Jaká je kvalita zpracování, jak se nosí, prostě subjektivní uživatelské dojmy.... Předem moc díky:-)
lolohh Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Kostro, ty mě vůbec nehoníš. To já na to pak zapomenu. Promiň. Hodinky mám pár měsíců a jsem velmi spokojený. Velmi pohodlné, celkem lehké a placaté, líbí se mi. Nosím je na NATU nebo na Isofranu. Občas na Rios Activity (http://www.strapshop.cz/rios-synteticke-remeny/rios-activity). Kupoval jsem je jako doplněk k hodinkám na tahu, ale nosím pouze Limesy, takže lituju, že jsem je nekoupil na tahu. Zpracování ohodnit neumím, ale žádnou chybu okem nevidím. Strojek se trochu předchází, ale vzhledem k tomu, že se mi jednou za 10-14 dní zastaví (protože je na dva dny odložím, když si beru společenštější hodinky), tak je mi to úplně jedno. Prostě mi přijdou skvělé.
siwi Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 Taky jsem na ty fotky čekal. Hodinky jsem objevil teprve nedávno a dost mě zajímalo, jak vypadají. Velice se mi líbí. Jsou bezpochyby skvěle čitelné a perfektně tam pasuje ta černá datumovka. Jak je to s luminiscencí? Vidím, že ručičky jsou bílé, to by mohl být trochu problém. Nebo není?
Kostra Odesláno 20. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Díky moc za krásné zhodnocení a fotky:-) Pokusím se tě někdy uhnat na osobni prohlídku, až budu v Praze.
lolohh Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 (upraveno) V 19. 7. 2014 v 19:10, siwi napsal: Jak je to s luminiscencí? Vidím, že ručičky jsou bílé, to by mohl být trochu problém. Nebo není?Luminescenci neumím ohodnotit. V podvečer přijdu domů, hodinky sundám a podívám se na ně až ráno, když si je beru na cestu do práce. Nevím, jak dlouho svítí, v noci je nemám v ložnici. Teď jsem vyfotil hodinky na hajzlíku... Upraveno 21. července 2014 uživatelem lolohh
lolohh Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 V 20. 7. 2014 v 16:10, Kostra napsal: Díky moc za krásné zhodnocení a fotky:-) Pokusím se tě někdy uhnat na osobni prohlídku, až budu v Praze.Počítám s tím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se