Beet Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 V mobilní verzi fóra, když kliknu na nějaké vlákno, tak se mi jako první zobrazí první příspěvek daného vlákna, který jsem ještě nečetl. (Doufám, že je to pochopitelné. ). V počítači se tak neděje. Dělám něco špatně, nebo taková funkce pro full verzi není?
Beet Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Oooo. Díky. Netušil jsem, že je to klikací. Asi jsem nečetl manuál. Tušil jsem, že to nějak jít musí, tak jsem se zeptal. Díky,
martin.951 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Nz taky mi to chvíli trvalo ze začátku než jsem na to došel
jankoxxx Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 OK, vyuzijem vlakna na moju otazku... Je tu nejake nastavenie aby mi z vyhladavania nemizli vlakna na ktore som uz klikol? Momentalne mi to funguje tak, ze vlakna ktore som si dnes uz prezeral a nepribudol do nich novy prispevok sa proste v dalsom vyhladani najnovsich prispevkov nezobrazia. Trochu mi to lezie na nervy lebo v predoslej verzii fora to tak nebolo.
Beet Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Ale máš. Když klikneš v pravo nahoře na Zobrazit nové příspěvky.
jankoxxx Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 SUPER!!!! Konecne mi to niekto vysvetlil..
Sphinxx Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 SUPER!!!! Konecne mi to niekto vysvetlil.. Po skoro 6.000 příspěvcích jsi mě s touhle otázkou rozsekal Janko :D ...
jankoxxx Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Po skoro 6.000 příspěvcích jsi mě s touhle otázkou rozsekal Janko :D ... ja som uz stara struktura a posledna zmena formatu fora ma totalne rozsekala posledny polrok zial nemam tolko casu aby som sem chodil tak casto ako kedysi a s funkciami fora sa akosi stale len zoznamujem... ale chapem co myslis
Sphinxx Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Tak mě to pobavilo v dobrém slova smyslu, přišlo mi to vtipné v kontextu s příspěvky . A jinak mě tahle verze perfektně vyhovuje, už jsem se to relativně naučil .
jankoxxx Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 v podstate suhlasim, tento moj problem bolo asi to co ma stvalo najviac a ked je to uz vyriesene tak som spokojny dolezite je to, ze uz zrejme zabranili dalsim utokom na forum a neobjavuje sa notoricky znamy time out error.
Hasňa Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Na compu se mi pri kliknuti na "Zobrazit nové příspěvky" zobrazi, ze zadne prispevky nejsou. Pri tom na mobilu se mi zobrazi a kdz kliknu treba na "Muj obsah", tak vlakna s novymi prispevky jsou zvyraznene. V cem je problem? Jo, a dela mi to i v Norsku i tady v Cesku. Takze to asi nejak souvisi s mym kontem/profilem na Chronomagu, ne s compem. Upraveno 17. července 2014 uživatelem Hasňa
filo-boxer Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Podivej se na kompu, jestli, kdyz se ti nic nezobrazi, jestli neni nahodou zahaknute "Jen polozky, ktere sleduji" vlevo v tom sloupecku. Mi to obcas dela a souvisi to s Tapatalkem nejak.
Bobisek Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Už jsem to tady někdy řešil a nikdo neznal odpověď: odškrtnutím "jen položky, které sleduji" se vlákna s nepřečetenými příspěvky načtou, ale musím to odškrtávat pokaždé, nedá se to nějak deaktivovat napořád?
siwi Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Bez názvu.png Přiznám barvu. že o možnosti kliknout na hvězdičku jsem také až dosud nevěděl. Takže díky za osvětu. Jinak bych to pořád dělal takto: Upraveno 17. července 2014 uživatelem siwi
filo-boxer Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Už jsem to tady někdy řešil a nikdo neznal odpověď: odškrtnutím "jen položky, které sleduji" se vlákna s nepřečetenými příspěvky načtou, ale musím to odškrtávat pokaždé, nedá se to nějak deaktivovat napořád?Pouzivas nekdy Tapatalk na mobilu/tabletu a nekdy PC?
Hasňa Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Já jedu Tapatalk na mobilu a Chrome prohlížeč na PC. a zlobí mě to na všech PC.
Honza.manta Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Přiznám barvu. že o možnosti kliknout na hvězdičku jsem také až dosud nevěděl. Takže díky za osvětu. Jinak bych to pořád dělal takto: Výstřižek.JPG Hvězdička se zobrazuje u vkáken, kam už jsi taky přispíval. Tečka u vláken, která jsi ještě nepoctil svým příspěvkem. Jen pro orientaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se