Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V mobilní verzi fóra, když kliknu na nějaké vlákno, tak se mi jako první zobrazí první příspěvek daného vlákna, který jsem ještě nečetl. (Doufám, že je to pochopitelné. :) ).

V počítači se tak neděje. Dělám něco špatně, nebo taková funkce pro full verzi není?

Odesláno

Oooo. Díky.  :notworthy:

Netušil jsem, že je to klikací. Asi jsem nečetl manuál.  :eek:

Tušil jsem, že to nějak jít musí, tak jsem se zeptal. Díky,

Odesláno

OK, vyuzijem vlakna na moju otazku... Je tu nejake nastavenie aby mi z vyhladavania nemizli vlakna na ktore som uz klikol? Momentalne mi to funguje tak, ze vlakna ktore som si dnes uz prezeral a nepribudol do nich novy prispevok sa proste v dalsom vyhladani najnovsich prispevkov nezobrazia. Trochu mi to lezie na nervy lebo v predoslej verzii fora to tak nebolo.

Odesláno

SUPER!!!! Konecne mi to niekto vysvetlil..

Po skoro 6.000 příspěvcích jsi mě s touhle otázkou rozsekal Janko :D :D ...  

Odesláno

Po skoro 6.000 příspěvcích jsi mě s touhle otázkou rozsekal Janko :D :D ...  

ja som uz stara struktura a posledna zmena formatu fora ma totalne rozsekala  :mummy:  posledny polrok zial nemam tolko casu aby som sem chodil tak casto ako kedysi a s funkciami fora sa akosi stale len zoznamujem... ale chapem co myslis :)

Odesláno

Tak mě to pobavilo v dobrém slova smyslu, přišlo mi to vtipné v kontextu s příspěvky :) . A jinak mě tahle verze perfektně vyhovuje, už jsem se to relativně naučil :) .

Odesláno

v podstate suhlasim, tento moj problem bolo asi to co ma stvalo najviac a ked je to uz vyriesene tak som spokojny :)

dolezite je to, ze uz zrejme zabranili dalsim utokom na forum a neobjavuje sa notoricky znamy time out error.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Na compu se mi pri kliknuti na "Zobrazit nové příspěvky" zobrazi, ze zadne prispevky nejsou. Pri tom na mobilu se mi zobrazi a kdz kliknu treba na "Muj obsah", tak vlakna s novymi prispevky jsou zvyraznene. V cem je problem?

Jo, a dela mi to i v Norsku i tady v Cesku. Takze to asi nejak souvisi s mym kontem/profilem na Chronomagu, ne s compem.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Už jsem to tady někdy řešil a nikdo neznal odpověď: odškrtnutím "jen položky, které sleduji" se vlákna s nepřečetenými příspěvky načtou, ale musím to odškrtávat pokaždé, nedá se to nějak deaktivovat napořád?

Odesláno (upraveno)

Přiznám barvu. že o možnosti kliknout na hvězdičku jsem také až dosud nevěděl. Takže díky za osvětu. Jinak bych to pořád dělal takto:

post-437-0-46687600-1405592510_thumb.jpg

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Už jsem to tady někdy řešil a nikdo neznal odpověď: odškrtnutím "jen položky, které sleduji" se vlákna s nepřečetenými příspěvky načtou, ale musím to odškrtávat pokaždé, nedá se to nějak deaktivovat napořád?

Pouzivas nekdy Tapatalk na mobilu/tabletu a nekdy PC?

Odesláno

Přiznám barvu. že o možnosti kliknout na hvězdičku jsem také až dosud nevěděl. Takže díky za osvětu. Jinak bych to pořád dělal takto:

attachicon.gifVýstřižek.JPG

Hvězdička se zobrazuje u vkáken, kam už jsi taky přispíval. Tečka u vláken, která jsi ještě nepoctil svým příspěvkem. Jen pro orientaci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...