SakalMarty Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Ahoj všichni, tak další přírůstek do rodiny Steinhart. Jestli tu už vlákno je, tak se omlouvám a pls o smazání. http://www.steinhartwatches.de/en/Marine-Chronograph,863.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Moc hezký řekl bych, super ručičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Vzhledově se mi moc líbí, ale nesedí mi k nim, že je to automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Nevypadaj zle,ten detail je lepší než obrázek celku,ale touhle cestou bych nešel,jiný kousky se mi od nich líbí víc. Upraveno 27. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielk Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Jsou krásné, Koupím si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 (upraveno) moc hezky a ten kompas je frajerina :-) Upraveno 28. května 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Tohle je pod úrovní kýče, humus, ze kterýho musí mít každý námořník osypky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Tohle je pod úrovní kýče, humus, ze kterýho musí mít každý námořník osypky.A já byl tak taktní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Cigi, nekdy mi mluvis z duse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 nejak ma to neoslovilo, zda sa mi ze je toho akosi vela a nesedi mi to spol.. preferujem od nich iné kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Víc není co dodat.Tvůj popis, Cigi, vystihuje tenhle kus úplně přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Zajímavej nápad s tím kompasem, ale dohormady s tím ostatním je to přeplácaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Teď jsem je teprv vzal na vědomí, moc pěknej stroj za dobrou cenu. Při nejbližší příležitosti je prubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterek82 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Ahoj. Mel uz jste nekdo moznost je vyzkouset? Aktualne jsem je zaradil na 1. pricku ve vyberu a jsem pomalu ve fazi "objednat". Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 (upraveno) Mylím, že tady nejni vo čem. Kdybych tu nevykous za prima cenu Hami Navy Poinýry, už bych pro ně mazal dávno. Jediná konkurence na dostřel jsou imo jen limitka Hami "Spirit of liberty" v chronu. Ale itak 2x cena a prakticky nesehnatelná. Upraveno 12. června 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterek82 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Já mám právě v merku ty Hami Navy Pionýry a nejspíš pro ně zítra pomažu, ale tyhle mě strašně zaujaly + mají velmi pěkné recenze, až na tu ubohou voděNEodolnost... Chtěl jsem něco s "marine" dizajnem. Ještě jsem to srovnával se Schaumburgama Unikatorium hand made Marine, ale v té cenové kategorii + 500 ? bych už vybíral asi z něčeho jiného. Ono vůbec najít nějaké watche s marine tématikou je celkem těžký oříšek do 40tis. Teda pro mě :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdm Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 ty vypadaj dobře. škoda že nemají i kovový tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se