Jump to content

Recommended Posts

Posted

čínský letmo ložený turbo, nebo jak se řiká tomuhle uložení laugh.gif

a tady je seriový turbo evropský

Posted

Ze si kupuju hodinky a ne tourbillon. A jako hodinky mi na nich neco nesedi.

Priznam se, ze tomu uplne nerozumin? Nejsem si jisty jestli se modely "vysoke hodinariny" s tourbillonem neprodavaji za sve ceny prave proto, ze v nich tato komplikace je. Co ti na nich nesedi?

Posted

Čína?

Podle webu jo, založeno 2004, sídlo v Miami, stovky obludných hodinek ve 3 kolekcích a nejtechničtější slovo na stránkách je LUXUS smile.gif

Posted

Tady jsou podobnýhttp://cgi.ebay.de/ROBERT-REAL-GERMAN-FLYING-MINUTE-TOURBILLON-POWERESERVE_W0QQitemZ180124633991QQihZ008QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Ty uz tak pekny nejsou sad.gif

Posted

Pokud uz to tady bylo tak se omlouvam. http://www.traumuhren24.de/tourbilllon-ros...warz-p-547.html Co si o nich myslite?

Je to Cina, uz na tech fotkach je videt to mizerny zpracovani tourbilonu.

Co je ale horsi ze se Cina s takovymito kusy tlaci i do normalnich hodinarstvi prodavajicich i regulerni znacky. Vcera jsem byl v jednom a prohlizel Seiko modely a povsiml si vystavky znacky Ingersol. Na dotaz co jsou zac mi bylo panem majitelem receno ze to jsou "Svycarske strojky". No nedalo mi to (hodinky za ?150 s mimostredkou, rezervou natahu a big date clovek casto nevidi), a nechal jsem si je predvest. Kdyz jsem videl pruhledem co je to za strojek nebylo pochyb, plech z konzervy. Poroucel jsem se forfrem pryc. Mozna v Bohmen uz tohle je normalka, ale u nas jsem to videl poprve...

Posted

Co mi na těch hodinkách vadí?

JSOU PŘEDRAŽENÉ !!!

Reálná cena takových hodinek (nade všechnu pochybnost čínských) je tak okolo 500 EUR.

Posted

No nedalo mi to (hodinky za ?150 s mimostredkou, rezervou natahu a big date clovek casto nevidi), a nechal jsem si je predvest. Kdyz jsem videl pruhledem co je to za strojek nebylo pochyb, plech z konzervy. Poroucel jsem se forfrem pryc. Mozna v Bohmen uz tohle je normalka, ale u nas jsem to videl poprve...

U nás na ně právě člověk nikde nenarazí, zato třeba v Německu je jich všude plno.

• 5 years later...
Posted

ingersol na poslednim baselu dokonce uvedl nejaky prevraty dvojity tourbillon,jinak treba prim taky prodava tourbillon doslova za par kacek

Posted

jj presne ten , jasne 100tisic neni malo , ale hodinky s touhle "komplikaci" obvykle stoji o rad vice