Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ze si kupuju hodinky a ne tourbillon. A jako hodinky mi na nich neco nesedi.

Priznam se, ze tomu uplne nerozumin? Nejsem si jisty jestli se modely "vysoke hodinariny" s tourbillonem neprodavaji za sve ceny prave proto, ze v nich tato komplikace je. Co ti na nich nesedi?

Odesláno

Tady jsou podobnýhttp://cgi.ebay.de/ROBERT-REAL-GERMAN-FLYING-MINUTE-TOURBILLON-POWERESERVE_W0QQitemZ180124633991QQihZ008QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Ty uz tak pekny nejsou sad.gif

Odesláno

Pokud uz to tady bylo tak se omlouvam. http://www.traumuhren24.de/tourbilllon-ros...warz-p-547.html Co si o nich myslite?

Je to Cina, uz na tech fotkach je videt to mizerny zpracovani tourbilonu.

Co je ale horsi ze se Cina s takovymito kusy tlaci i do normalnich hodinarstvi prodavajicich i regulerni znacky. Vcera jsem byl v jednom a prohlizel Seiko modely a povsiml si vystavky znacky Ingersol. Na dotaz co jsou zac mi bylo panem majitelem receno ze to jsou "Svycarske strojky". No nedalo mi to (hodinky za ?150 s mimostredkou, rezervou natahu a big date clovek casto nevidi), a nechal jsem si je predvest. Kdyz jsem videl pruhledem co je to za strojek nebylo pochyb, plech z konzervy. Poroucel jsem se forfrem pryc. Mozna v Bohmen uz tohle je normalka, ale u nas jsem to videl poprve...

Odesláno

No nedalo mi to (hodinky za ?150 s mimostredkou, rezervou natahu a big date clovek casto nevidi), a nechal jsem si je predvest. Kdyz jsem videl pruhledem co je to za strojek nebylo pochyb, plech z konzervy. Poroucel jsem se forfrem pryc. Mozna v Bohmen uz tohle je normalka, ale u nas jsem to videl poprve...

U nás na ně právě člověk nikde nenarazí, zato třeba v Německu je jich všude plno.

• Po letech...
Návštěvník jan333
Odesláno

ingersol na poslednim baselu dokonce uvedl nejaky prevraty dvojity tourbillon,jinak treba prim taky prodava tourbillon doslova za par kacek

Návštěvník jan333
Odesláno

jj presne ten , jasne 100tisic neni malo , ale hodinky s touhle "komplikaci" obvykle stoji o rad vice

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...