Jump to content

Recommended Posts

Posted

Glycine oslavuje 61 rokov od vydania svojich prvých pilotiek týmto modelom. ETA 2893, priemer 36 mm, GMT komplikácia, plexi sklíčko. Cena 1890 Euro. Zdroj informácie je watchtime.net

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hobbitov mokry sen sa stal skutocnostou. Jankoxxxo, cas Bodhi sa blizi. Kup to a zrus konto na chronomagu.

P.s. ten remen je hnusny, ale to nebude v tvokom pripade problem prekonat.

Posted

Hobbitov mokry sen sa stal skutocnostou. Jankoxxxo, cas Bodhi sa blizi. Kup to a zrus konto na chronomagu.

Prřesně to jsem si říkal, vyrobili hodinky na míru pro Janka :)

Posted

Ked som ich uvidel, mal som dilemu. Ci zakladat toto vlakno, alebo rovno pisat Jankovi :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

tak a mame to tu.. paskvil ako vysity - fakt si nemohli odpustit zafirovy priehlad. s tym priehladom mam pocit, ze srobovaciu korunku nespravili len aby usetrili... sklicko bude plexi co je fajn, ale asi nie za ponuknutu cenu. este mi niekto vysvetlite co tam robi ten prelesteny chapter ring. na slnku by z toho clovek asi oslepol.. bravo glycine...

http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Display=10004B&ID_Group=100000

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by jankoxxx
Posted

tak a mame to tu.. paskvil ako vysity - fakt si nemohli odpustit zafirovy priehlad. s tym priehladom mam pocit, ze srobovaciu korunku nespravili len aby usetrili... sklicko bude plexi co je fajn, ale asi nie za ponuknutu cenu. este mi niekto vysvetlite co tam robi ten prelesteny chapter ring. na slnku by z toho clovek asi oslepol.. bravo glycine...

http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Display=10004B&ID_Group=100000

ty furt budeš frflať :lol2:

Posted (edited)

Chtělo by to nějaké živé fotky, ale líbí se mi. Ještě kyklop by mi tam bodl.  :P

Edit.: písmenko

Edited by Marty35
Posted

dusan, sak to dojebali ako mohli :lol2:

Ja som sa tesil ze uz skonci tryznive vlakno "najdite hodinky pre janka". A ono to vyzera, ze naopak dostane novy rozmer :)

Posted

Ja som sa tesil ze uz skonci tryznive vlakno "najdite hodinky pre janka". A ono to vyzera, ze naopak dostane novy rozmer :)

a my  stále nie a nie mu poradiť, a tak nám veril :lol2:

Posted

a my  stále nie a nie mu poradiť, a tak nám veril :lol2:

ale chlapci, ved janko vam uz dal pokoj, nie? ja sa uz len usmievam spoza bucka ;)

Posted

na webe pisu "with see through back" ale ak by by bola dostupna verzia s plnym dnom tak by som veru o nich vazne uvazoval.

Posted

Sroubovaci korunka je velka skoda, pruhled snad nebude (predstavte si plastovy sklo a k tomu saforovy pruhled). Jak bude vypadat ten armovaci krouzek, uvidime v realu. Celkovy nahled se mi libi, zatim jsou to (pro me) asi nejhezci airmany.