Návštěvník LukeD Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Kyklopa bych neskousl ani na jedněch, ale pokud bych si měl vybrat, tak by to na celé čáře vyhrály ta zelená Suma. Jak jsi psal, tenhle odstín zelené je opravdu famózní! A já navíc zelenou barvu miluju odmalička, zatímco se žlutou jsem si nikdy nějak zvlášť netykal. A když, tak maximálně jako doplňku právě k zelené, tj. v malém množství mi nevadí, neruší (přesně tak, jak je to u těch zelených Sumo). A jestli by mi vadilo PVD? Těžko říct, zatím jsem s ním neměl tu čest...
instant Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) V 11. 1. 2015 v 23:49, McStinger napsal: IMG_1816.jpg IMG_1820.jpg IMG_1845.jpg IMG_1849.jpg Bendera co je tam cez datumove vence by mali verejne zahanbit a odporucit mu samovyradenie na suciastky*. Ta jeho zemiakova peciatka dost hyzdi pracu kolegov robotov, ktori to - nutne uznat - maju dost dobre v chapadlach ___________*alebo ako sa to povie ked ide o prakticku realizaciu robotieho bušido.. hm, rozmyslam cim by si tak mohol parat bruch. No, mozno si len preskratuje procesor sestkou klucom, co ja viem. Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem instant
nickolas Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Patrne tu limitku nechali delat na lodi MM300 a jen v ramci zachovani dobrych kolegialnich vztahu tam poslali jednoho robota z tymu Sumo - toho nejlepsiho, jakoze na zkusenou. Sverili mu datumku, kde toho mohl dokurvit nejmin...i nepovedlo se. A nebo je datumka jedina soucast hodinek, kterou delal clovek. Proto tam pak prdli toho kyklopa, aby to kazdy videl a vice si vazil bezchybne prace zmutovanych robotu... Instant, ty jsi dabel...kde ty na to chodis
McStinger Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 V 12. 1. 2015 v 1:47, instant napsal: Bendera co je tam cez datumove vence by mali verejne zahanbit a odporucit mu samovyradenie na suciastky*. Ta jeho zemiakova peciatka dost hyzdi pracu kolegov robotov, ktori to - nutne uznat - maju dost dobre v chapadlach ___________*alebo ako sa to povie ked ide o prakticku realizaciu robotieho bušido.. hm, rozmyslam cim by si tak mohol parat bruch. No, mozno si len preskratuje procesor sestkou klucom, co ja viem. On je možno nešťastný, ale seppuku neurobíš, keď máš jednu ruku a to ešte naprogramovanú na hore-dolu-hore-dolu-hore... Možno sa k nemu bude chcieť pridať pár kamarátov, ešte pôjdeme na detaily, toto boli len overview fotky.
McStinger Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Nevyhol som sa troche bordelu na skle (svetlé bodky), tmavá bodka na indexe je originál.
instant Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 V 12. 1. 2015 v 9:46, McStinger napsal: On je možno nešťastný, ale seppuku neurobíš, keď máš jednu ruku a to ešte naprogramovanú na hore-dolu-hore-dolu-hore... ale to ma len v entertainment režime..
martar Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 To je veliká paráda, fotky takhle zblízka. V tomhle případě opravdu platí, že jedna fotka vydá za sto slov... díky!
patprom Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Zlutou mam rad, ale zustanu konzervativni :-)
McStinger Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 V 17. 1. 2015 v 9:00, instant napsal: ale to ma len v entertainment režime.. Podľa kvality tlače je v entertainment režime stále
jencekgs Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Jindro super čtení i fotky a super hodinky.
McStinger Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 V 17. 1. 2015 v 21:02, jencekgs napsal: Jindro super čtení i fotky a super hodinky. Dík . Ako tak pozerám, tak mi vo vedľajšom vlákne robíš konkurenciu so Sumami
jencekgs Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 No konkurenci tak maximálně hodinkami. Fotky máš prostě úchvatné. Já asi dva měsíce nefotil hodinky a ty jsi mě zase motivoval.
Kid_A Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 teda to koukam....cela koncepce hodinek (vcetne obalu) nema chybu. uzasny fotky.
jankoxxx Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 pozeram ze datumovy veniec autsorsuju v Eltone?
Kid_A Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 V 17. 1. 2015 v 22:08, jankoxxx napsal: pozeram ze datumovy veniec autsorsuju v Eltone?+1:)))
McStinger Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 The Summoning. Coming soon.
McStinger Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Čakal som ešte na jedného roztlieskávača, nech môžem začať na novej strane . Potajme som dúfal, že sa objaví People a povie nejaké zmysluplné slová o dúhe, beznádeji, predajnom vlákne a Crocsoch. Sklamal ma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se