IzTaPa Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 chlapci, dalsi vyruseni v rolex ceste... mam dobrou nabidku za velmi dobre prachy - jednim slovem: ANO/NE?
Ohm-Aztec Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 42 mm... není to pro Tebe moc velké?Mechanizmus ovládání chrona korunkou = potenciální zdroj problémů. Ne
blackhead Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Jo! Alespon budou jedny na foru at uz u Tebe nebo jinde .
Micey Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Ne. Tydle nákupy stylu: "Vlastně ty hodinky ani moc neznám, nevim jestli se mi líběj, ale za ty prachy.." nefungujou. Teda, jestli je to ten případ.
Guest Alda Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Habring jsou fajn, na zivo krasne. Ale pokud jdes Rolex cestou, tak je tohle asi zbytecna odbocka.
Chosef76 Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 V Tvém případě je podstatné hledat hodinky, které Ti vydrží..tj., splňují veškeré požadavky na nošení (velikost), univerzálnost (režim24/7). Vzhledem k tomu, jak to točíš je třeba se ohlížet i na likviditu...;-)
IzTaPa Posted June 16, 2014 Author Report Posted June 16, 2014 Ne. Tydle nákupy stylu: "Vlastně ty hodinky ani moc neznám, nevim jestli se mi líběj, ale za ty prachy.." nefungujou. Teda, jestli je to ten případ. kdyby to bylo tak jednoduchy a o richardovi jsem slysel poprve v zivote V Tvém případě je podstatné hledat hodinky, které Ti vydrží..tj., splňují veškeré požadavky na nošení (velikost), univerzálnost (režim24/7). Vzhledem k tomu, jak to točíš je třeba se ohlížet i na likviditu...;-) uz me to toceni s*re
pebe Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 mě se líbí, pokud je ta cena dostatečně zajímavá (nové jsem našel za 9000AUD), tak bych tu Rolex cestu rád přerušil(být tebou)
Exiztence Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Já myslím že ta cena jo hodně zajímavá a todle COS je fakt vychytávka co stojí za zkoušku.
zrno Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 ano , tobě stejně nic nevydrží víc jak měsíc ?.
Recommended Posts