Jump to content

Recommended Posts

Posted

chlapci, dalsi vyruseni v rolex ceste... mam dobrou nabidku za velmi dobre prachy - jednim slovem: ANO/NE?

IMG_4343_zpsfrd4lxki.jpg

Posted

Ne.

Tydle nákupy stylu: "Vlastně ty hodinky ani moc neznám, nevim jestli se mi líběj, ale za ty prachy.." nefungujou. Teda, jestli je to ten případ.

Posted

Habring jsou fajn, na zivo krasne. Ale pokud jdes Rolex cestou, tak je tohle asi zbytecna odbocka.

Posted

V Tvém případě je podstatné hledat hodinky, které Ti vydrží..tj., splňují veškeré požadavky na nošení (velikost), univerzálnost (režim24/7). Vzhledem k tomu, jak to točíš je třeba se ohlížet i na likviditu...;-) 

Posted

Ne.

Tydle nákupy stylu: "Vlastně ty hodinky ani moc neznám, nevim jestli se mi líběj, ale za ty prachy.." nefungujou. Teda, jestli je to ten případ.

kdyby to bylo tak jednoduchy a o richardovi jsem slysel poprve v zivote :)

V Tvém případě je podstatné hledat hodinky, které Ti vydrží..tj., splňují veškeré požadavky na nošení (velikost), univerzálnost (režim24/7). Vzhledem k tomu, jak to točíš je třeba se ohlížet i na likviditu...;-) 

uz me to toceni s*re ;)

Posted

mě se líbí, pokud je ta cena dostatečně zajímavá (nové jsem našel za 9000AUD), tak bych tu Rolex cestu rád přerušil(být tebou) ;)