Přejít na obsah

145 hlasů

1. 1. Který byste brali?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neřešte to, dyk je to fuk. Prostě ten nápis na cifru je pro mě jeden z aspektů při výběru, jsem tudíž blboun a uznávám, že kdo to tak nemá, je lepší. Kdyby to tak chtělo bejt to nejhorší, co se mi v životě stane..:)

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Neřešte to, dyk je to fuk. Prostě ten nápis na cifru je pro mě jeden z aspektů při výběru, jsem tudíž blboun a uznávám, že kdo to tak nemá, je lepší. Kdyby to tak chtělo bejt to nejhorší, co se mi v životě stane.. :)

V podstatě si tady odpovídáš sám.

Damasko = inhouse, ale jistojistě je nechceš jen kvůli němu, v podstatě Ti vadí DAMASKO - malý MI

IWC = ETA, ale mezi řádky Ti vadí, že nemají inhouse. MI Ti asi dostatečně v tom případě nestačí  :-)

Omega - inhouse, měl jsi je, seděly Ti, MI dostatečný, jsou ke všemu ...

Myslím, že bys měl mít jasno  :-)

Myslím, že bys rád inhouse, MI, možnost mít je ke všemu a všem příležitostem - tedy jasně OMEGA

Upraveno uživatelem MarcelG
Odesláno

Není o čem. osobně bez velkého rozmýšlení bych hrábnul po Omegách. Vypadají  parádně i na řemenu, jsou nejuniverzálnější, velmi pohodlné.  

Z těch zbylých dvou z výběru bych o chlup upřednostnil Damaska, ikdyž se mi nelíbí made mark jak psal Shag.

Odesláno

psát na hodinkářském fóru o tom, že u hodinek za kilo MI neexistuje, je nesmysl. Dá se  nazvat i hodnotou (designu, značky, čehokoliv), nebo jakkoliv jinak, ale všichni asi víme, co je za tím schované :D

za mě vítěz Omega - a pro odstranění té "naleštěnosti" střídat s černou, modrou, bílou kůží a NATO strapy :D

Odesláno (upraveno)

V tomhle případě určitě AT. IWC, resp. řadu Mark mám hodně rád, nicméně XVII. už se mi v podstatě moc nelíbí. Teď nemluvím o strojku, ale o vzhledu  - jednak mi vadí to permanentní zvětšování (na mě už je v tomhle případě 41mm moc, ale chápu že je to individuální) a ani se mi nelíbí to datumový okno.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

1. Omega

2. jiné Omega

...

4 Damasko

5. IWC

Důvod: Nejuneverzálnější a designově nejpěknější Omegy

damska  OK, i bez omáčky kolem, trochu mi vadí broušené pouzdro, mám radši lesk.

IWC- přijdou mi jako chudý příbuzný v tomhle výběru.. ( i s ohledem na značku)

Odesláno

Hlásím se mezi blbouny,ale za tyhle prachy už chci nejen super techniku,materiály,design,ale i profláklou značku.Třeba to jednou Damasko dokáže,nebo to nechce dokázat,na něm se mi líbí ta technika.Eta u IWC mě nerozhází,in-housy maj cenově jinde,AT maj úplně všechno co bych hledal.Ale jenom díky 8500 porážej IWC.

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

U me je to jasne. Kdyz uz dat za hodinky balik penez, tak at to stoji za to. Na nejaky MI jsem vzdy sr.al, se.ru a sr.at budu :)

Déčka - maji spickovy stroj H35, konstrukcne jednoduchy, jeste navic ponizeny o rotor a automat natahovaci mechanizmus. Ten bude vecny.

Omega - 8500 coaxial nemam rad - komplikovanejsi, two barells, pusobi na me slozite, myslim, ze nebude tak jednoduchy a do budoucna bezproblemovy, jako H35.

IWC - ETA, za ty penize...

Doporucuji mrknout na zivo na vsechny tri. Déčka maji nejhezci a nejlepe vystrouhane pouzdro ze vsech tri, nejlepsi system korunky (byt neni sroubovaci).

Nez Omegu, nebo IWC, radeji nejake Grand Seika.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno (upraveno)

Aldo, Déčka jsem si ňůňal v chronoshopu (dobrý, ale na prd.el mě úplně neposadily) a AT jsem měl, takže akorát ty IWC jsem neměl v ruce.. Když mě fakt vadí ta nešroubovací korunka, sakra. K čemu je super odolnost stroje a pouzdra, když v bazénu u vily v Hollywood Hills zavadim korunkou o plavky jedný z těch modelek a je to v ... :)

GS je strašně drahý, ty základné modely jsou mi malý a ty větší jsou pro mě cenově mimo. 

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

Déčka jsem si ňůňal v .....

jak to tak vypadá tak cokoli vybereš, tak ti hned budou v hlavě vyskakovat ty negativní věci a definitivky přestanou bejt definitivní.

Upraveno uživatelem the MJ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...