Eddie66 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Nové forum se mi líbí, sice si budu muset na lecos zvyknout, ale jinak super. Hodně mi to připomíná CS Satellite forum.
Cubert Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Nove forum je dobre. Tesim se na Blogy, kalendar vypada taky dobre. Ale zelena je zelena... na ostatni zmeny casem prijdu
Lovap Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Je to tu také ... no ... modré Po menších komplikáciách sa mi podarilo sa prihlásiť. Celkom fajn.
lolohh Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Xpak napsal: Nejsem žádný kecal, ale řekl bych, že počet příspěvků se u mě snížil. Chtěl jsem prodat nějaké přebytky, takže budu muset být aktivnější, abych učinil zadost novým pravidlům (viz. 50 příspěvků) No, já jich měl něco málo přes 100, teď jich mám něco málo přes 70 a stejně nemůžu založit nové téma v sekci prodej. Ne, že bych chtěl teď něco prodat, ale je mi to divné. EDIT: tak už můžu. Nevím, podle mě jsem postupoval předtím stejně a nešlo mi to. Ale už je vše OK! Upraveno 1. června 2007 uživatelem lolohh
Godin Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Jde vám někomu nahrát obrázek jako příloha? Mě teda ne
Lovap Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Myslím, že je tu nejaká chyba. Popíšem to polopatisticky, lebo som lama a techn. vyjadrenia mi nejdú Teda, nastavím sa napr. do Diskuse k serveru Chronomag, przriem si čo chcem, a ak sa chcem dostať na Ostatní diskuse , teda vlastne o úroveň naspäť, tak to nejde. Vyhodí mi nejakú hlášku, že nemám oprávnenie na akciu. Musím ísť na Chronomag fórum (hlavnú stránku a až odtiaľ na Ostatní.... . Teda aby bolo jasné nejde to z tej lišty, ktorá je hneď nad reklamami: Chronomag fórum > Ostatní diskuse (o serveru, zábava a tak) > Diskuse k serveru Chronomag a nefunguje to všeobecne - aj v Obecná... atď (aspoň mne) Upraveno 1. června 2007 uživatelem Lovap
peca Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 moc hezke, gatuluji k dobre odvedene praci
lomo135 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Je třeba pořídit si novým fórem i nový avatar. Když zmatek, tak pořádný
roon Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Godin napsal: Jde vám někomu nahrát obrázek jako příloha? Mě teda ne mě to jde hmmm tak taky nejde Upraveno 1. června 2007 uživatelem roon
Qvido Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 odklizec napsal: Nejake nove barevne skiny budou snad pozdeji. Ted si prosim zkontrolujte, jestli se vam neztratilo nejake vyznamne mnozstvi vasich prispevku! Pocet prispevku se po konverzi kazdemu prepocital podle skutecneho soucasneho stavu. A ackoliv konverze nehlasila nejaky problem, neda se vyloucit, ze se "neco malo" ztratilo " Něco málo" mě se jich ztratilo cca. 70 co se já chudák na ně nadřel Největší tragédie je ale můj atavar, Chozé Borůvku jsem měl na starém kompu a ten je v pr....!
Skeleton Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Qvido napsal: " Něco málo" mě se jich ztratilo cca. 70 co se já chudák na ně nadřel Největší tragédie je ale můj atavar, Chozé Borůvku jsem měl na starém kompu a ten je v pr....! Tady Boruvku jiste najdes http://images.google.cz/images?svnum=10&am...at+obr%C3%A1zky
roon Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Qvido napsal: Největší tragédie je ale můj atavar, Chozé Borůvku jsem měl na starém kompu a ten je v pr....! napiš mi mail něco ti pošlu ( ke zprávě na foru mi nejde přidat obrázek, stejně jako mi to nejde do diskuze).
roon Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 tak koukám, že skeleton Borůvku vyřešil jednodušeji
pavel23 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Mě se toto nové fórum vůbec nelíbí. Jeto hrozně nepřehledné a dostala mě nápověda při nové registraci, která je v angličtině. My už nejsme v Čechách? Zatím odemě gratulace nebudou. Možná si časem zvyknu, ale je to děs.
NIGHTinGALE Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Conrad napsal: Světe div se první věc která funguje podle návodu Díky větší velikosti avatarů jsem zjistil, že v něm nemáš rotvajlera, což jsem si celou dobu myslel, ale podstatně menšího pejska
Jeremy Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Ale jó, vypadá to hezky. Kdepak je ta galerie?
spiderer Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Pekny to je, uz jsem se i celkem rozkoukal a zacinam se orientovat Sice nemam pratele, ale nastesti ani nepratele, za coz vsem dekuji. Jenom bych se rad zeptal, zdali by bylo mozne sem pridat, nebo klidne zamenit puvodni smajliky, ktery se mi libily mnohem vic nez tyhle novy A jeste vlastne jeden dotaz: podle ceho se odlisuji hot vlakna od tech normalnich modrych? Tech barev tu je celkem dost a trosku se v tom ztracim.. Kazdopadne tech novych veci tu je celkem dost, tak jdu jeste koukat co a jak.
gandalf Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Taky se tím prokousávám, vypadá to dobře. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se