Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Myslim ze to mazani je nevyhoda, alespon v sekci prodam. Pokud je obchod uzavren ke spokojenosti prodavajiciho i kupujiciho. Zde bych tuto moznost rozhodne uvital.

Ja bych prave rekl, ze specialne v sekci PRODAM je chyba mazat prispevky. Novackove ale i stari clenove se tam totic muzou pouzit jaka je dnes zhruba cena tech ci onech hodinek. A osobne musim rict, ze mi dost chybi vsechny pikosky, ktere se tu objevily a po prodeji rychle zmizely :(

• Odpovědi 179
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jasně rozumím, mě zajímala právě ta editace, chtěl jsem upravit již neaktuální prodejní vlákno a nevím jak editovat. Ale teď koukám, že píšeš, že příspěvky se dají editovat jen 15 minut po vložení a jak se teda bude editovat když se hodinky prodají třeba za týden a já tam budu chtít vložit prodáno. Nebo budu chtít případně jednorázové snížit cenu?

No to je pravda. Ale editovani topicu by melo jit i po 15 minutach. Teda minimalne members_50 skupine. Pokud to nepujde, uvidime co s tim udelame. Ono vzdycky je pro prodavajiciho lepsi napsat si novou cenu pod prispevek (v nove odpovedi) a tim si dostat post nahoru. Editaci hlavniho prispevku se prispevek neoznaci jako novy a lidi ho snadno prehlidnou ;)

Odesláno
Ja bych prave rekl, ze specialne v sekci PRODAM je chyba mazat prispevky. Novackove ale i stari clenove se tam totic muzou pouzit jaka je dnes zhruba cena tech ci onech hodinek. A osobne musim rict, ze mi dost chybi vsechny pikosky, ktere se tu objevily a po prodeji rychle zmizely :(

To s Tebou souhlasim, ale jsou tady clenove, kteri prodavali opravdove lahudky za nemale penize. V tom pripade by prodejni sekce mohla byt pristupna (zobrazovat se) jen registrovanym clenum 50+

Odesláno

Jasně, taky mě štve mazání, ale měla by být alespoň nějaká, třebas omezená forma editace. Nevím jak u starých neaktuálních příspěvků dát Prodáno.

Odesláno
Taky jsem byl překvapen hladkým přechodem.

...jen moc nemusím modrou barvu :rolleyes:

Modrou barvu přeší jiný skin, ale zatím je tu povolený jen ten jeden, další až dohledám a upravím...

Odesláno
No to je pravda. Ale editovani topicu by melo jit i po 15 minutach. Teda minimalne members_50 skupine. Pokud to nepujde, uvidime co s tim udelame. Ono vzdycky je pro prodavajiciho lepsi napsat si novou cenu pod prispevek (v nove odpovedi) a tim si dostat post nahoru. Editaci hlavniho prispevku se prispevek neoznaci jako novy a lidi ho snadno prehlidnou ;)

Aha, rozumím, zatím to tedy nejde, nebo já alespoň nevím jak, ale počkám až to všechno vyladíte. Ale jinak už si zvykám a i ta modrá už mi nevadí :)

Odesláno
Nikde mi nejdou fotečky, co dělám špatně?

Nedaji se ti vlozit nebo co? Pokud nevidis fotky ve starych postech, tak je to kvuli popsanemu problemu se staryma postama a fotkama v nich vlozenych. Ty se bohuzel nedaly tak snadno prenest. Dumame co s tim.

Odesláno

Tak to zkouším, jen se mi zdá, že nepoznám, které příspěvky už jsem četl, nějak nemůžu přijít na způsob značení. Ten tučný font v minulém fóru byl na tohle lepší. Ale jinak dobrý :rolleyes:

Odesláno
Nedaji se ti vlozit nebo co? Pokud nevidis fotky ve starych postech, tak je to kvuli popsanemu problemu se staryma postama a fotkama v nich vlozenych. Ty se bohuzel nedaly tak snadno prenest. Dumame co s tim.

Vložit jsem zatím nezkoušel, ale snad to půjde. Jen, že se mi nikde nezobrazují, jak si psal ve starých přízpěvcích"

Sekce:Prodej atd. Ani fotka :unsure:

Odesláno

Doufam, ze to vyjde. Spousta vlozenych fotek byly docela unikaty.

Odesláno
Právě, že ta modrá je moc dobrá :-)

Mě se moc nelíbila ta zelená.

Ja jsem vlastne ve starem foru ani tu zelenou nepouzival, ale modrou :lol: . Ale jsem zvedavy jake budou jine barvy vzhledu ;) .

Návštěvník YPO
Odesláno

díky pánové ...... vypadá to tu moc hezky ..... když jsem otevřel email,že se cosi předělává tak už jsem málem běžel do trafiky :ph34r:

Odesláno
Doufam, ze to vyjde. Spousta vlozenych fotek byly docela unikaty.

Ptinejhorsim se to nacpe do nejake galerie. Ty fotky se nikam neztratily. Jen se proste nedaji zobrazi, diky jinemu zpusobu zobrazeni v pubb a ipb. V PunBB na to byl treba nejaky plugin co v IPB neni. Navic konverze bela takove mensi psycho, bo se konvertovalo z pubb do phpbb a z phpbb do ipb :D Ale kupodivu to vice ci mene vyslo jak se zda?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...