Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc krásný kousek. Hodně se mi líbí na koženém řemínku, sluší jim (na kovovém náramku - subjektivní dojem - vzhledově trošku ztrácejí; krapet jim pak ubírá onen lákavý "vintage look").

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Hodinky ke me sice moc nepromlouvaji, ale fotky pekne. Kazdopadne, Tudor ma zpracovani excelentni, to se musi nechat. Byly na krame k videni i Tudor Ranger ? Pokud ano, jak pusobi na zivo ?

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Hodinky ke me sice moc nepromlouvaji, ale fotky pekne. Kazdopadne, Tudor ma zpracovani excelentni, to se musi nechat. Byly na krame k videni i Tudor Ranger ? Pokud ano, jak pusobi na zivo ?

Na Rangery jsem také moc zvědavý, mám z nich rozporuplné pocity, ale to jsem měl i z rudých Black Bay a když jsem je pak viděl na ruce, tak jsem si je koupil. :-) Tudor má zpracování kvality Rolex, bezchybné .....a přesto stále svoji tvář, proto je mám moc rád. Jen k Pelagosům jsem si nenašel cestu..

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Na Rangery jsem také moc zvědavý, mám z nich rozporuplné pocity, ale to jsem měl i z rudých Black Bay a když jsem je pak viděl na ruce, tak jsem si je koupil. :-) Tudor má zpracování kvality Rolex, bezchybné .....a přesto stále svoji tvář, proto je mám moc rád. Jen k Pelagosům jsem si nenašel cestu..

Me se Pelagos libi, vlastne, libi se mi vsechny soucasne modely. Ja mam u nich problem s necim jinym. Ale design je nadherny. Ranger vnimam jako paradni univerzaly. Maji nadherne zmaknuty brus na pouzdru a hrany. Jak je to s korunkou ? Pouziva Tudor twinlock jako Rolex, nebo uz to nema nic spolecneho s oyster pouzdrem ? Je tubus korunky zasroubovany do pouzdra, nebo nalisovany ?

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Šmarja, ty jsou pěkné!! Za mě palec nahoru - čistota, jednoduchost a z fotech čiší precizní provedení.. o kráse fotek jako takových se nemá cenu bavit.

Odesláno

Mně se hodně líbily už na fotkách, ale na živo mě fakt dostaly. Ta luneta je pod každým úhlem úplně jiná a taky záleží na prostředí, kde se člověk zrovna nachází. Což asi hned tak neomrzí. A hadr, který k nim je, je dokonalý. Pro mě s velkou pravděpodobností jedna ze zastávek na cestě k definitivním.

Odesláno

Ty modrý jsou vážně povedený, na můj vkus nejhezčí současné Tudory - lepší než červené, moc rád bych je na chvíli ponosil. Proporce snowflaku mi přijdou v pohodě.

Odesláno

Predpokladam, ze's mel pouze dlouhou sluzbu a trochu si popustil uzdu fantazii :)

Moje definitivni z domu rozhodne nepujdou ;)

Toto je presnost sproste ETA uvnitr pri noseni 24h denne...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Predpokladam, ze's mel pouze dlouhou sluzbu a trochu si popustil uzdu fantazii :)

Moje definitivni z domu rozhodne nepujdou ;)

Toto je presnost sproste ETA uvnitr pri noseni 24h denne...

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1404825205.320681.jpg

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1404825221.517676.jpg

Už si změnil i avatar, já bych mu možná i věřil Pepo  ;)

Fakt s nima dáváš režim 24/7? I když, možná je to spíš o zvyku než o velikosti...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Už si změnil i avatar, já bych mu možná i věřil Pepo  ;)

Fakt s nima dáváš režim 24/7? I když, možná je to spíš o zvyku než o velikosti...

kdo nespi s hodinkama, neni hoden tohoto fora! :) hele, moony maji 42mm, coz je o 1mm vice nez BB... ;)
Odesláno

kdo nespi s hodinkama, neni hoden tohoto fora! :) hele, moony maji 42mm, coz je o 1mm vice nez BB... ;)

nooo, moje žena spí s hodinkama...a já s ní...počítá se to? ;) s moonama jsem usnul jen jednou, a to jsem byl nalitej, no škoda mluvit. Tak mě napadá, že možná proto jsem měl před usnutím takového "kosmonauta".

Každopádně mi BB přišly masivnější než moony

Odesláno

Ja mel z BB- červené verze opačný pocit. Aspon na tahu mi přišly jako Suby, SUBjektivne menší než Moony.

Nicméně , tyto modre CHCI :)

Odesláno

Dneska jsem se byl podívat u Bechyněho slečna říkala že je čekačka 5-8 týdnů a neví kdy budou další, je to dost horké zboží. Klasické červené BB mi musela vytáhnout z trezoru, a poprvé jsem je měl na ruce a velikost krásná, už dlouho se mi líbí ale když teďka vím že velikost je fajn tak s tím budu muset něco dělat, Moony stejně půjdou z domu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...