sicq Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 ... filo... soutez prave skoncila, obavam se...
McStinger Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Průběžné pořadí souboje o nejdelší ručku (libovolnou) chronomagu: 1. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguard.. Libovolně, tedy po průkazném fotu se dopisujte na odpovídající pořadí. Hodinky pouze mechanické náramkové, né kapesní, ani přestavby z kapesních na náramkové. Zatiaľ teda nesúťažím, ale výsledkovú listinu by som nečísloval, aby to účastníci nemuseli furt prepisovať. Pozerám, že filo-boxer má 136,5 mm a ešte to aj zle napísal do výsledkov
People Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 (upraveno) MIdo multifort-22mm, ked sa hodinky zastavia mozem priadat fotky s pravitkom. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2014 uživatelem People
Georgeisin Odesláno 5. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Ty sporty II se nedají uznat, něco se mi na té vteřinovce nezdá . Průběžné pořadí, vede People (fotku s pravítkem dodá, i když by měl mít hacking si myslím). 1. People - 22 mm - vteřinová - MIDO Multifort2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguard Upraveno 5. července 2014 uživatelem Georgeisin
ivan_989 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Ty sporty II se nedají uznat, něco se mi na té vteřinovce nezdásutaz je ocividne zmanipulovana, rozhodca je absolutisticky diktator odmietajuci akceptovat jasneho vitaza. Ziadam o zamknutie vlakna skor kym dojde k zasadnejsiemu potlaceniu prava na spravodlivy vysledok sutaze.
CzechJoker Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Od kdy si ženy poměřují délku penisu? Už jsme tady dost rozumný na to, abychom si nepoměřovaly péra.
Daemonultimate Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Z hlediska informací to nikomu nic nedá,spíš je to srandička do ostatní zábavy.Z hodinářskýho hlediska by byla zajímavá informace o vzdálenosti mezi konci nožiček,průměru ciferníku bez okraje či lunety.Jenom bych mrknul á nožičky 55mm tak to mi budou jentaktak,když už jsme u těch ptákovin. Upraveno 5. července 2014 uživatelem Daemonultimate
Hodo65 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. IMG_3756.JPG 1. filo-boxer - 36,5 mm - vterinova - Prim Sport II.2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa VanguardTak tahle fotka mě regulérně a nekompromisně sestřelila ze židle :lol2:
filo-boxer Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Ty sporty II se nedají uznat, něco se mi na té vteřinovce nezdá .Aha a co se ti jako nezda? Zrovna jsem chtel zmerit a nafotit i ostatni hodinky, ale kdyz ty takhle ...
spineshank Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. IMG_3756.JPG 1. filo-boxer - 36,5 mm - vterinova - Prim Sport II.2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguardtak si mě totálně dostal a rozesmál...díky moc filo
Georgeisin Odesláno 5. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Aha a co se ti jako nezda? Zrovna jsem chtel zmerit a nafotit i ostatni hodinky, ale kdyz ty takhle ... Hoď video na youtube, jak obíhá, to bude průkaznější .
filo-boxer Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 A po youtube je budes chtit videt osobne... ne ne, tady ja koncim.
martar Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. To musí strašně lechtat na zápěstí :-)
Georgeisin Odesláno 6. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2014 A po youtube je budes chtit videt osobne... ne ne, tady ja koncim. To ne. Jestli tu obíhající vteřinovku předvedeš na videu, slibuju, že je osobně nebudu chtít vidět. Za takovou práci si pak zasloužíš být na prvním místě. Pokud se soutěž do úterý nerozběhne, zamknu to, nebojte se. Na lagrácky tady ještě nejsme připravený, to chápu. To sem radši skoro každej postne větu, že je to blbost, než aby to vlákno ingnoroval anebo změřil tu ručku, mohli jsme tady mít hezkou ruční fotogalerii. Jirka
Daemonultimate Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Odesláno 6. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. IMG_3756.JPG 1. filo-boxer - 36,5 mm - vterinova - Prim Sport II.2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa VanguardMoc pěkný,včera jsem to přehlíd a dneska mě to skvěle pobavilo.
People Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Nejen Filo ma hodinky ala Pinocchio... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Geniální fotka těch Fortisek
Návštěvník YPO Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 standardní míra pět centimetrů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se