sicq Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 ... filo... soutez prave skoncila, obavam se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Průběžné pořadí souboje o nejdelší ručku (libovolnou) chronomagu: 1. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguard.. Libovolně, tedy po průkazném fotu se dopisujte na odpovídající pořadí. Hodinky pouze mechanické náramkové, né kapesní, ani přestavby z kapesních na náramkové. Zatiaľ teda nesúťažím, ale výsledkovú listinu by som nečísloval, aby to účastníci nemuseli furt prepisovať. Pozerám, že filo-boxer má 136,5 mm a ešte to aj zle napísal do výsledkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 to je teda ptákovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 (upraveno) MIdo multifort-22mm, ked sa hodinky zastavia mozem priadat fotky s pravitkom. Upraveno 5. července 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 5. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Ty sporty II se nedají uznat, něco se mi na té vteřinovce nezdá . Průběžné pořadí, vede People (fotku s pravítkem dodá, i když by měl mít hacking si myslím). 1. People - 22 mm - vteřinová - MIDO Multifort2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguard Upraveno 5. července 2014 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Ty sporty II se nedají uznat, něco se mi na té vteřinovce nezdásutaz je ocividne zmanipulovana, rozhodca je absolutisticky diktator odmietajuci akceptovat jasneho vitaza. Ziadam o zamknutie vlakna skor kym dojde k zasadnejsiemu potlaceniu prava na spravodlivy vysledok sutaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Od kdy si ženy poměřují délku penisu? Už jsme tady dost rozumný na to, abychom si nepoměřovaly péra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Z hlediska informací to nikomu nic nedá,spíš je to srandička do ostatní zábavy.Z hodinářskýho hlediska by byla zajímavá informace o vzdálenosti mezi konci nožiček,průměru ciferníku bez okraje či lunety.Jenom bych mrknul á nožičky 55mm tak to mi budou jentaktak,když už jsme u těch ptákovin. Upraveno 5. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. IMG_3756.JPG 1. filo-boxer - 36,5 mm - vterinova - Prim Sport II.2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa VanguardTak tahle fotka mě regulérně a nekompromisně sestřelila ze židle :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Ty sporty II se nedají uznat, něco se mi na té vteřinovce nezdá .Aha a co se ti jako nezda? Zrovna jsem chtel zmerit a nafotit i ostatni hodinky, ale kdyz ty takhle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. IMG_3756.JPG 1. filo-boxer - 36,5 mm - vterinova - Prim Sport II.2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguardtak si mě totálně dostal a rozesmál...díky moc filo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 5. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Aha a co se ti jako nezda? Zrovna jsem chtel zmerit a nafotit i ostatni hodinky, ale kdyz ty takhle ... Hoď video na youtube, jak obíhá, to bude průkaznější . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 A po youtube je budes chtit videt osobne... ne ne, tady ja koncim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. To musí strašně lechtat na zápěstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 6. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 A po youtube je budes chtit videt osobne... ne ne, tady ja koncim. To ne. Jestli tu obíhající vteřinovku předvedeš na videu, slibuju, že je osobně nebudu chtít vidět. Za takovou práci si pak zasloužíš být na prvním místě. Pokud se soutěž do úterý nerozběhne, zamknu to, nebojte se. Na lagrácky tady ještě nejsme připravený, to chápu. To sem radši skoro každej postne větu, že je to blbost, než aby to vlákno ingnoroval anebo změřil tu ručku, mohli jsme tady mít hezkou ruční fotogalerii. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Takze ja hlasim Prim Sport II, vterinova rucka 36,5 mm. IMG_3756.JPG 1. filo-boxer - 36,5 mm - vterinova - Prim Sport II.2. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa VanguardMoc pěkný,včera jsem to přehlíd a dneska mě to skvěle pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Nejen Filo ma hodinky ala Pinocchio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Geniální fotka těch Fortisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 standardní míra pět centimetrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se