horal Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Gratuluji, přeji pevné zdraví a spoustu malých radostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Právě teď, horal napsal: Gratuluji, přeji pevné zdraví a spoustu malých radostí. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Fajny synek. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 (upraveno) Velká gratulace ,hodně zdraví a štěstí. Upraveno 27. června 2021 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Projel jsem tohle vlákno, jestli mi mezi prvním a posledním přírůstkem něco neuniklo. Tak samo velká gratulace a ať je vše v poho!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 gratulace veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Všem velké díky!!! @Daemonultimate asi neuniklo, já moc nepřispíval. Pak jsem mel rok a půl chrono krizi resenou Apple Watch. Ale už jsem par měsíců zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 11 minutami, Chorche napsal: @Daemonultimate Ale už jsem par měsíců zpátky Já už rok a půl jedu owg s Rangeman Navi, tak trochu vím o čem píšeš. U mne to ale úspěšně pokračuje. Každopádně ještě jednou vše nej celé tvojí rodině! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Krásnej ciferník a ručičky jakbysmet, gratuluji a ať dělá jen radost a moc Ti neukazuje, jak umí čas utíkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Taky se připojuji s gratulací a jen malá otázečka? Dá se to taky modifikovat, jako Beemanovy FirstBlood? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 tombasi - zcela určitě se dá neustále pracovat na nových verzích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Díky moc za gratulace! Teda s modifikacema nevím, ale upgrady probíhají neustále Nové verze už raději ne, dvě stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se