Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Brikku bych taky oželel,myslím že stačí klasika.Bialetti je kvalitní ,ale i Tescoma Paloma udělá dobrou službu.Hlavně bych si nekupoval třeba 6 cup verzi a pak si dělal kafe pro dva....

Odesláno

Česká spořitelna nabízí pro své klienty degustaci kávy zdarma, jakožo klient tam s přítelkyní jdu, chtěl by se někdo přidat? Je to zdarma :)

https://www.premierbenefitclub.cz/akce/68/degustace-kavy-v-kavarn-la-boheme-cafe

Případně je tu i návštěva pražírny, ale to už je z ruky

https://www.premierbenefitclub.cz/akce/69/navstva-prazirny-la-boheme-cafe-ve-vitkov-u-opavy

Odesláno

Chlapi mate vyzkousenou Moka konvici Bialetti Brikka? Mela by umet i cremu, anebo se na to vykaslat a koupit klasiku Express. Chci to do kempu. Dikes za rady/zkusenosti z provozu

Ja mam Brikku ...najprv som mal klasiku Bialetti ale zanedbal som ju a teraz po rokoch kupil Brikku ...chce to cvik a najst si sposob ako penu "a la créma" dosiahnut ale da sa to...takze ja tych par eur doplatit odporucam...kanvica je aj nieco masivnejsia ako klasika..neskor hodim foto ako dokaz:-)

Odesláno

No a o tom přesně mluvim, tomuhle mrzce se povalujícímu plivanci na hladině se přece nedá řikat crema... Btw, abych to jako jó vyzkoušel, tak sem si včera koupil mletou kávu v plechovce přímo od Bialetti, že prej Moka Express, Aroma Classico, a musím říct, pěknej hnus teda :( , ručně mletý kafe z Čerstvá Káva teda nesrovnatelně lepší.

Odesláno

Ta pseudopěna spadne spadne ještě částečně v konvičce ,pak v hrníčku a za týden to jednoho přestane bavit sledovat.

Jde v podstatě o houby rozdíl mezi normální a brikka je asi tak pětikilo.Pokud si chceš udělat radost tak bych ji vzal.Za měsíc tě to sledování pěny stejně přestane bavit.

Já bych vzal obyč a koupil si pořádnou surovinu.

Odesláno

Zakladni predpoklad pro cremu je IMHO kvalitni cerstve namleta kava, na konvicce az tak moc nezalezi, kdyz do toho sypes mletou supermarketovku ;)

Odesláno

Ted mi ta nova brikka za litra taky prisla - udelal jsem a vylil prvni vzorek a pochutnal si na druhym.

Mam mensi typ a presto je konvicka vetsi nez jsem cekal ale vody se dava min nez jsem cekal... jasny ze na italskym autostrada motorestu je to sakra lepsi ale musim rict ze na to rychly domaci chrchlani vysledek solidni. Otazka bude co do toho za kafe...

• po měsíci...
Odesláno

Rád bych prosil radu ohledně mlýnku. Měl jsem Hario MSS1 (jakože ten mini slim) a odešel po necelém půl rok, intenzita práce byla 10* mletí za týden. Poradíte nějaký jiný ?

Návštěvník qoyi
Odesláno

Teď už pár let beru z doubleshotu, ale zkusil bych příští předplatné u německého The Barn, vyhovují mi dávky 2x250g per month .... při době 6 měsíců je to 145? vč. dopravy. Máte s jejich kávou někdo zkušenosti?

Návštěvník qoyi
Odesláno

Rád bych prosil radu ohledně mlýnku. Měl jsem Hario MSS1 (jakože ten mini slim) a odešel po necelém půl rok, intenzita práce byla 10* mletí za týden. Poradíte nějaký jiný ?

Baratza Encore .... pokud chceš furt na ruční práci (což tě obdivuju), tak mám Hario Skereton ... od tý doby co jsem koupil elektrický Encore tak se mi nedostal pod ruce a nikam moc taky nejezdím takže káva kdesi venku je pro mě nereálná. Kdybys ho chtěl, třeba bychom se domluvili na ceně.

Odesláno

Co tam odešlo? To je divný. Ještě v záruce?

Je půl roku starý,tak v záruce ještě byl, musím chválit Oxalis za to, že to docela férově vyřešili. Nicméně už ho nemají skladem tak jsem dostal peníze zpět.

Nevím co tam přesně odešlo, prostě ta klika ze dne na den (a to opravdu) začala točit na volno a přestalo to mlít

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...