Jery Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Wacaco mam druhym rokem. Prvni rok jsem mel to vetsi (mini?), musel jsem reklamovat, protoze to netlacilo vodu. Po reklamaci jsem kupoval nanopresso a letos jsem dokupoval barista kit. Muzu doporucit k dokoupeni, nabizi to mnohem vice moznosti pripravy a je to dobre zpracovany. Co mi obcas zlobi je to gumove tesneni ve sroubovaci hlavici, to asi brzo nahradim o-krouzkem. Z kvality samotne kavy jsem taky mile prekvapen, s nejakym bosch automatem od znamych se to neda srovnavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Jednu malou Brasilii jsem prodal Tikalovi. Nedám si a nedám pokoj. Další už je doma. Tentokrát ve výborném stavu a za cenu, o které říkám jediné: charita ... :-) Foto z původního inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Sem to nemel cas resit a predbeh si me hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Jednu malou Brasilii jsem prodal Tikalovi. Nedám si a nedám pokoj. Další už je doma. Tentokrát ve výborném stavu a za cenu, o které říkám jediné: charita ... :-) Foto z původního inzerátu. Nikde nevidím : Chtěl bych tímto velmi poděkovat Tikalovi za nezjištnou pomoc při získání Juniora /čehož dotyčný skoro až lituje/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Co si myslite o repasovanych Jura masinach?Asi skor tych zakladnych plnoautomatoch. Povod Svajciarsko, tak mozno priamo od vyrobcu.Vydrzi to daco a urobi to lepsiu sluzbu ako zakladny pakovy pressovac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Nikde nevidím : Chtěl bych tímto velmi poděkovat Tikalovi za nezjištnou pomoc při získání Juniora /čehož dotyčný skoro až lituje/Chtěl bych tímto velmi poděkovat Tikalovi za nezjištnou pomoc při získání Juniora :-) Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 No vidíš a ani to nebolelo, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Kde v Jihlavě a okoli koupit dobrou kávu? Nějaký tip na pražírnu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Kde v Jihlavě a okoli koupit dobrou kávu? Nějaký tip na pražírnu?Diky RedAce666 ti ji tam mozna posle kdyz ho poprosis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Rád :-)Mohl bych poprosit víc informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Z donuceni jsem si dal po hodne dlouhe dobe instantni... a opet se mi potvrdilo, ze je to hnus, ze ktereho me akorat pali zaha... Lituju vsechny, co to stabilne pijou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Mohl bych poprosit víc informacíKavu od RedAce mozem odporucit. Na vsetky druhy pripravy spica, ale pozor pri espresse, PID nutny (alebo vediet vytunit teplotu trocha smerom nahor inym sposobom). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 S kávou tak nějak začínám. Kamarad mi dovez baleni z Ekvadoru a je to uplne neco jineho.Mám frenchpress a prohlížím se po ručním mlynku. Doma piju kafe sám a dám max 2 denně. Včera jsem se pokousal kouskem vlákna zpět a tak nějak sem pochopil že RedAce sám praží a pak zasílá,ale nic vic(množství, druh,cena ) stejně se v tom prd význam, tak bych si nechal poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 S kávou tak nějak začínám. Kamarad mi dovez baleni z Ekvadoru a je to uplne neco jineho.Mám frenchpress a prohlížím se po ručním mlynku. Doma piju kafe sám a dám max 2 denně. Včera jsem se pokousal kouskem vlákna zpět a tak nějak sem pochopil že RedAce sám praží a pak zasílá,ale nic vic(množství, druh,cena ) stejně se v tom prd význam, tak bych si nechal poraditpsal jsem ti SZ Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 S kávou tak nějak začínám. Kamarad mi dovez baleni z Ekvadoru a je to uplne neco jineho.Mám frenchpress a prohlížím se po ručním mlynku. Doma piju kafe sám a dám max 2 denně. Včera jsem se pokousal kouskem vlákna zpět a tak nějak sem pochopil že RedAce sám praží a pak zasílá,ale nic vic(množství, druh,cena ) stejně se v tom prd význam, tak bych si nechal poraditPravidelne si vozim pouze jižní Ameriku, Bolívii, Peru, columbii, přímo z jižní Ameriky, a rozdíl je extrémní...Pak prijdes do ?kafec? a militantní kafe nacistka te začne poučovat, to bych dycky vyprsknul smíchy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) Pravidelne si vozim pouze jižní Ameriku, Bolívii, Peru, columbii, přímo z jižní Ameriky, a rozdíl je extrémní...Pak prijdes do ?kafec? a militantní kafe nacistka te začne poučovat, to bych dycky vyprsknul smíchy:)A v cem je prosim lepsi kafe dovezeny z tech mist nez poslany a u nas uprazeny? Upraveno 8. března 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Zkus to uhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Ja jsem se teda taky jeste nesetkal s nazorem, ze kava by z nejakeho duvodu byla v miste puvodu lepsi. V drtive vetsine zemi, kde se kava pestuje, se moc nepije, malokdo ji tam umi dobre prazit a pripravovat.A zvlast pokud se bavime o "lepsi" vyberove kave, tak ten prinos zkusenosti modernich prazicu a baristu je nepomerne vetsi v porovnani s dopadem par tydnu, ktere kava stravi transportem. Navic to uz ted ve vetsine pripadu je transport v GrainPro pytlich, takze ta kava cestou fakt moc netrpi... Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Zkus to uhodnoutTake nevim, tak povidej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se