Přejít na obsah

Káva

Doporučené příspěvky

Wacaco mam druhym rokem. Prvni rok jsem mel to vetsi (mini?), musel jsem reklamovat, protoze to netlacilo vodu. Po reklamaci jsem kupoval nanopresso a letos jsem dokupoval barista kit. Muzu doporucit k dokoupeni, nabizi to mnohem vice moznosti pripravy a je to dobre zpracovany. Co mi obcas zlobi je to gumove tesneni ve sroubovaci hlavici, to asi brzo nahradim o-krouzkem. Z kvality samotne kavy jsem taky mile prekvapen, s nejakym bosch automatem od znamych se to neda srovnavat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednu malou Brasilii jsem prodal Tikalovi. Nedám si a nedám pokoj. Další už je doma. Tentokrát ve výborném stavu a za cenu, o které říkám jediné: charita ... :-)

Foto z původního inzerátu.

Nikde nevidím :

Chtěl bych tímto velmi poděkovat Tikalovi za nezjištnou pomoc při získání Juniora /čehož dotyčný skoro až lituje/

Odkaz ke komentáři

Nikde nevidím :

Chtěl bych tímto velmi poděkovat Tikalovi za nezjištnou pomoc při získání Juniora /čehož dotyčný skoro až lituje/

Chtěl bych tímto velmi poděkovat Tikalovi za nezjištnou pomoc při získání Juniora :-) Bert

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Z donuceni jsem si dal po hodne dlouhe dobe instantni... a opet se mi potvrdilo, ze je to hnus, ze ktereho me akorat pali zaha... Lituju vsechny, co to stabilne pijou.

Odkaz ke komentáři

S kávou tak nějak začínám. Kamarad mi dovez baleni z Ekvadoru a je to uplne neco jineho.Mám frenchpress a prohlížím se po ručním mlynku. Doma piju kafe sám a dám max 2 denně.

Včera jsem se pokousal kouskem vlákna zpět a tak nějak sem pochopil že RedAce sám praží a pak zasílá,ale nic vic(množství, druh,cena ) stejně se v tom prd význam, tak bych si nechal poradit

Odkaz ke komentáři

S kávou tak nějak začínám. Kamarad mi dovez baleni z Ekvadoru a je to uplne neco jineho.Mám frenchpress a prohlížím se po ručním mlynku. Doma piju kafe sám a dám max 2 denně.

Včera jsem se pokousal kouskem vlákna zpět a tak nějak sem pochopil že RedAce sám praží a pak zasílá,ale nic vic(množství, druh,cena ) stejně se v tom prd význam, tak bych si nechal poradit

psal jsem ti SZ

Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pravidelne si vozim pouze jižní Ameriku, Bolívii, Peru, columbii, přímo z jižní Ameriky, a rozdíl je extrémní...

Pak prijdes do ?kafec? a militantní kafe nacistka te začne poučovat, to bych dycky vyprsknul smíchy:)

Odkaz ke komentáři

Pravidelne si vozim pouze jižní Ameriku, Bolívii, Peru, columbii, přímo z jižní Ameriky, a rozdíl je extrémní...

Pak prijdes do ?kafec? a militantní kafe nacistka te začne poučovat, to bych dycky vyprsknul smíchy:)

A v cem je prosim lepsi kafe dovezeny z tech mist nez poslany a u nas uprazeny? Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Ja jsem se teda taky jeste nesetkal s nazorem, ze kava by z nejakeho duvodu byla v miste puvodu lepsi. V drtive vetsine zemi, kde se kava pestuje, se moc nepije, malokdo ji tam umi dobre prazit a pripravovat.

A zvlast pokud se bavime o "lepsi" vyberove kave, tak ten prinos zkusenosti modernich prazicu a baristu je nepomerne vetsi v porovnani s dopadem par tydnu, ktere kava stravi transportem. Navic to uz ted ve vetsine pripadu je transport v GrainPro pytlich, takze ta kava cestou fakt moc netrpi...

Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...