zceyee Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 všechno špatně, na všechno si stěžovat, nechápu...takle protivné lidi člověk potká fakt jen v ČR.PS: Dotyčná dcerka říkala, že prý Starbucks je lepší, tak bys na tom měl asi ještě zapracovat a já na svých chutích taky, očividně víme prd co je dobré No, v ČR je to imho naopak tak, že většina lidí se spokojí s čímkoliv, resp. neozve se, to co jsem zažil v Německu, to bys nevěřil hele. Normálně dospělá ženská (němka) začala řvát na obsluhu, jak to konkrétní jídlo mohlo před zavíračkou dojít, když bylo v nabídce. Kdybych to neviděl, tak neuvěřim. A že starbucks je lepší, sou to děti. A burger je nejlepší z McDonaldu, i kdyby ses snažil jakkoliv. S tim holt nic neuděláš.
RedAce666 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Tak na cely Restaurant Day sme samozrejme meli take reakci ve stylu "vsechno na pycu, jak mohli organizatori dopustit, ze jidlo doslo pred avizovanym koncem". To, ze to organizuje jeden typek ve volnem case a byl to takovy nulty rocnik je jen "vymluva" :-) Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
eskimak Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 No, v ČR je to imho naopak tak, že většina lidí se spokojí s čímkoliv, resp. neozve se, to co jsem zažil v Německu, to bys nevěřil hele. Normálně dospělá ženská (němka) začala řvát na obsluhu, jak to konkrétní jídlo mohlo před zavíračkou dojít, když bylo v nabídce. Kdybych to neviděl, tak neuvěřim.Ty si si myslel ze v nemecku neziju hystericke pice?
Bells Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2019 No, v ČR je to imho naopak tak, že většina lidí se spokojí s čímkoliv, resp. neozve se, to co jsem zažil v Německu, to bys nevěřil hele. Normálně dospělá ženská (němka) začala řvát na obsluhu, jak to konkrétní jídlo mohlo před zavíračkou dojít, když bylo v nabídce. Kdybych to neviděl, tak neuvěřim. A že starbucks je lepší, sou to děti. A burger je nejlepší z McDonaldu, i kdyby ses snažil jakkoliv. S tim holt nic neuděláš. Kráva no Nemohu srovnávat, do Německy mluvících zemí nejezdím ovšem do jiných jo a todle jsem nezažil. Tak na cely Restaurant Day sme samozrejme meli take reakci ve stylu "vsechno na pycu, jak mohli organizatori dopustit, ze jidlo doslo pred avizovanym koncem". To, ze to organizuje jeden typek ve volnem case a byl to takovy nulty rocnik je jen "vymluva" :-) Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Hele za nás fakt spokojenost, obrážíme dost různých food festivalů apod. a osobně mám už dost problém s takovými těmi fakt profláklými, protože je tam tuna lidí, přestřelené ceny, to mě už moc neba a proto jsem rád, že se dají najít i nějaké menších formátů, kde to má tu správnou atmosféru.
ony Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Dnes testovačka johan & nystrom a dobré dobré dobré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
14titi Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Dnes prvni espresso v prirode. Tam chutna vsechno lepe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 V takovým suchu rodělávat oheň v lese...super nápad, ale to je jedno. Máš na mletý, nebo na kapsle? A dojmy z "kávovaru"? Jako nouzovka na cesty se mi to líbí.
14titi Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Lesní požáry jsou součástí přirozené obnovy lesa...ne vážně. Měl jsem to v rámci možností pod kontrolou (potok, PET plná vody). A k tomu kávovaru. Používám pouze mletou kávu. Ze zvědavosti možná dokoupím i NS adaptér na kapsle. Každopádně wacaco doporučuji všemi 10. Na cesty, do přírody, na přednášky a já ho někdy nosím i do práce. Je k tomu i šikovné příslušenství v podobě barista kitu díky kterému se dá dělat dvojité espresso a naplněné "košíky" kávou si můžu brát s sebou. Údržba je jednoduchá a celé zařízení vypadá bytelně a outdoorově. Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem 14titi
PepaSFI Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 já mám starší typ, Minipresso, koupený před časem za velice příjemnou cenu u Tchiba, tedy variantu na ty jejich kapsle a taky spokojenost. Tchibo kapsle sice asi nejsou hóch kafařina ale zatím všecky co jsem zkusil se dají pít. Dá se koupit plnící kapsle ale zatím jsem ji nesháněl a taky se ty patrónky dají snadno "recyklovat", naládovat vlastní náplní. Teda snadno, znáte to, jde to snadno ale jak už máte trochu natrénovanou hubu, víte že trefit to ideálně namletý a nacpaný není jen tak.
01standa Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Pijeme v práci arabiku z Panamy a robustu z Indie vše z Holešovic. Gold Blend z pražírny Drahonice. Jsou vyvážené to kávy....a stroj máme 4roky DeLonghi Magnifica....
Gustaf Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 U toho delonghi, jak je v ty nádobě na vodu takovej ten filtr. To se mění po čase nebo dělá se s tímto něco?
RedAce666 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Zalezi na tom, co je to za "filtr". Nejpravdepobneji to bude nejaky minizmekcovac na bazi katexove pryskyrice, ktery je ale v tehle velikosti k nicemu. Teoreticky by se dal zregenerovat soli, ale prakticky to nema smysl...Pokud to je neco sofistikovanejsiho ala Brita, tak jedine vymenit. Ale i v tom pripade bude efekt toho filtru zanedbatelny... Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Duke, no to asi jo...nevím kam jsem návod dal, tak mě přišlo rychlejší se zeptat RedAce666: jj, asi to bude nějaký změkčovač vody...:-) a po jaké době tedy měnit? Díky edit: už to mám https://www.mojekafe.cz/mojekafe/eshop/16-1-KAVOVARY-A-PRIPRAVKY/66-2-Dekalcifikace/5/568-DeLonghi-vodni-filtr-DLS-C002 Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem Gustaf
Tikal Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Funguje to skvěle, prosté, jednoduché a celkem dost práce a toho bordelu v dílně a přitom taková blbost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RedAce666 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Vypada to skvele!Ja na tohle uz asi 5 let pouzivam uriznuty kelimek od jogurtu a celych 5 let si rikam, ze to povysim na neco estetictejsiho. Stejne tak "smrdlatko" na WDT, ktere mam z kusu dratku a mam ho uz tak 7 let.Jsou to jedny z kusu vybaveni s nejvetsi pridanou hodnotou a ac mam v kavovem vybaveni (ktere navic casto obmenuji a vylepsuji) utopeno mnoho a mnoho tisic, tady jsem zatim fakt moc neinvestoval :-) Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Effe Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Funguje to skvěle, prosté, jednoduché a celkem dost práce a toho bordelu v dílně a přitom taková blbost :-)To je dřevěné nebo jen imitace? Vypadá to moc hezky.Nechal jsem si vytisknout nějaké na 3D tiskárně a pokud člověk neváží kávu tak je to pomoc :-)
RedAce666 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 To je dřevěné nebo jen imitace? Vypadá to moc hezky.Nechal jsem si vytisknout nějaké na 3D tiskárně a pokud člověk neváží kávu tak je to pomoc :-)Proc pokud clovek nevazi kavu? Ja kavu vazim a je to obrovska pomoc... M. Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Effe Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Jelikož můj mlýnek má nějakou retenci tak si nejsem jistý kolik namleté kávy vypadne .Singl miska VST je v mém případě na rozdíl třeba +/- 1gram háklivá .Vážím namletou kávu , kterou až potom nasypu do páky .To jen pro vysvětlenou jak jsem to myslel .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se