redd Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 42 minutami, 14titi napsal: Žena pije chlapučíno a nedocení dobrou extrakci čerstvé kávy. Věř mi, že docení. Jen to nějaký čas trvá, co si zvykne pít kvalitní kávu. Pak jí kup zpět supermarket a uvidíš, že se jí to líbit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Chtel bych koupit klukum do dilny masinu na presso, je tohle slusny, nebo je to krap? https://www.mall.cz/automaticka-espressa/gaggia-cadorna-style-100034058326 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Před hodinou, sibirnaya napsal: Chtel bych koupit klukum do dilny masinu na presso, je tohle slusny, nebo je to krap? https://www.mall.cz/automaticka-espressa/gaggia-cadorna-style-100034058326 tohle nevim, ale jestli chces spolehlivyho drzaka, zkus Krups, me uz maka 9 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 zásilka je tady Já už delší dobu objednávám u Cafe Eternity a jsem moc spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominius Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Moc dobre kafe z Coffee Source , které můžu doporučit je toto: https://www.coffeesource.eu/obchod/nase-kava/decaf-guatemala-primavera.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 6 hodinami, sibirnaya napsal: Chtel bych koupit klukum do dilny masinu na presso, je tohle slusny, nebo je to krap? https://www.mall.cz/automaticka-espressa/gaggia-cadorna-style-100034058326 Chcel by som takeho sefa! Dobry vyber! Gaggia je talianska klasika... Keramicky mlyncek, kvalitne materialy.. Na talianskych strankach ma dobre hodnotenie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 To rad slysim, se mi pozdava, znacku znam, ale jejich automaty vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Já v automatech moc kovaný nejsem, ale nejčastěji se setkávám s tipem na Juru. Jak v ohledu kvality přístroje, tak kávy.Ohlídal bych si minimum kurvítek (což jde dnes těžko) a maximální rozebratelnost kvůli čištění.Odesláno z mého M2003J15SC pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Jura je (za ty prachy) konstrukčně výš než zmiňovaný Krups a nebo všudypřítomné DeLonghi - pozná se to hlavně při důkladnější údržbě, až zjistíte že taloš klidně usměrňuje proud čerstvé kávy směsí vazelíny a lógru, která po pár letech navenek bezproblémového provozu začne prosakovat a zahnívat v předním prostoru. Nicméně i Jura má v sobě kurvítka, konkrétně u "domácích" řad jsou to třeba čidla teploty, detaily viz trubka. A i když se na to dají díly sehnat levně i mimo servis, dostat se dovnitř přes patentní šroufky s nenápadně eliptickou hlavou bez šlicu (pokud nechcete aby došlo ke ztrátě záruky "násilným vniknutím") je celkem prča. Jinak Švýcary brát a servisovat jedině u dovozce = Petraco v Brně - když nic jiného, dají se tam domluvit lepší záruční podmínky na IČO i lepší ceny za vystavené/doprodejní kousky, což Vám u téhle značky žádný e-shopový šoupač beden nebo hypermarket nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Kdyz ne Gaggiu, tak vemu todle, ale radsi bych toho talosa. S Jurou mam jen spatny zkusenosti.. https://www.datart.cz/espresso-philips-ep2224-40-cerne.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) Vem jim tohle šerife, snadný čištění, poměrně rychlej start, nastavitelný standby, voda se doleje lehce, podle servismanů klasická mašina do kanclu nebo malého provozu, blbuvzdorné, na automat slušný kafe a horká voda na čaj apod., za léta v hotelnictví jsem pro tyhle účely viděl dost, volil bych tenhle. Naposled jsem je zařizoval ve firmě do nekolika sdilených kanceláří a doporučuju. Menší gastro provozy tímhle osazují i kávový firmy. Ano, stojí peníze a je potřeba nekašlat na odvápnění ale zase potom provozní náklady na kávu jsou 00nic. https://www.mironet.cz/saeco-royal-gran-crema-automaticky-kavovar-1850-w-antracitova+dp384898/ Upraveno 22. října 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Dyz ta Gaggia je hezci a zni to lip, todle me nebere. To uz jim muzu koupit ten hnusnej Krups nebo De'Longhi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Honzo, jestli na tom za 2 roky kluci protočej 1000 káv a nenecháte to zacpat/zahnít, kup co se Ti líbí a za ty prachy si to na sebe i vydělá. I když ta Gaggia možná bude jenom jinak OEM překapotovanej Krups Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 OK. Ted mam objednavku za $4k z Uruguaye, az me to samotnyho prekvapuje. Pokud dojdou prachy, dostanou hosi Gaggiu, pokud to neklapne, dostanou Philipse Beztak Gaggia patri pod Philipse. Pak poreferuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ona většina automatů ti udělá pitelné kafe, pokud tam nasypeš dobrou surovinu. Problém je, že to vyžaduje nějakou údržbu, což v práci obvykle nikdo nedělá. Z toho důvodu u nás dáváme do všech poboček Nespresso, jelikož mašina je za pár kaček, nemá se tam co podělat a lidi si koupí kapsle dle své chuti. Kdysi jsem byl na pobočce, kde jsme právě měli automat od Siemens, kolega co tam byl, tak dělal údržbu sypal do mašiny kulumbii z místní pražírny, takže výsledný nápoj super. Pak byl kolega odejit pro nadbytečnost, kávovar dostala na starost uklízečka. Ta do toho sypala snad Jihlavanku, pže byla v kaufu v akci a celá údržba byla otření mašiny hadrem jednou týdně...netřeba asi zmiňovat, že z mašiny lezla smradlavá břečka. Takže do práce automat klidně, ale chce to někomu svěřit a řádně zaškolit, jinak hrozí zažívací potíže (znám z vlastní zkušenosti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Je mi to jasny, ze je to jak hazet perly svinim Nicmene ja mam dobry kluky, jenom par, a je na ne spoleh, takze si myslim, ze to nejak pude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 No a pokud by to nefungovalo, můžeš klukům vždycky pohrozit pronájmem “Delikomatu” na mince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Zmiňované Saeco jsme měli v práci poslední 3 roky, naprosto bezproblémová mašina. Jednou za týden jsem ji pořádně vyčistil a jela dál. Teď už tam nejsem, ale stará se o to kolega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Philips, Saeco, Gaggia, vsechno jedna parta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Mám před sebou ještě týden karantény, týden zkoušení a zdokonalování, takže moje otázka zní: Precizní miska, ano nebo ne? V případě že ano, uvítám tip nebo aspoň osvědčenou značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se