Kytkosaurus Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Dva lidi v mým okolí toho Catlera maj a zas tak blbej mi nepřijde. Jo, dá se za jeho cenu sehnat lepší sestava, o tom žádná, ale když někdo bojuje s nedostatkem prostoru na kuchyňský lince, chce mašinu, která bude po zapnutí co nejrychleji připravená a nebo se mu líbí design a 20k pro něj není vysoká částka, tak tenhle stroj narozdíl od řady jinejch relativně funguje. Jasně ta 2v1 konstukce, která šetří místo, zároveň znamená riziko zbytečnýho zahřívání zrnkový kávy v násypce, ale v domácím provozu se to dá v pohodě řešit tím, že člověk do násypky sype jen odvážený potřebný množství kafe. Což může bejt trochu opruz, ale stejně to dělám i u samostatnejch mlýnků, pokud někde nejedu jedno kafe za druhým.
OndraPod Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 No treba oproti sestave Rancilio + Rocky usetris uzasnych 2,3 cm na sirku a 6cm na hloubku prodelas, nemluve o tom, ze samostatny mlynek muzes vzdycky lehce soupnout stranou kdyz je potreba.
Jeronimo Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Za mě. Já bych čínského Catlera nikomu nedoporučil. Je to předražený a navoněný fejk, né kávovar. Ať si jeliman píše co chce. Raději bych vytahl strarého Trempa, nebo Lodosa a Frenchpress.
vwtyp11 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 !Ať si jeliman píše co chce..Oou pokud je to jen přepis T->L je to skoro vtipné, pakliže pozměnění uzivatelova nicku bylo zamerne, je to tah hodný zkušeného diskutera z novinky.cz Já bych ho už nechal byt, řekl co si mysli, někdo řekl že to vidí jinak a je to. Tohle podporováni většinového názoru "několik dni poté" je přiznejme si jen kopanim do mrtvoly...
Jeronimo Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Na hovninky.cz nechodím. Jinak nestíhám všechno číst, takže reaguji se zpožděním. Nejsem profík, ale něco kávy už jsem vypil a něco mašinek jsem doma vystřídal. Profík na kávu ať už se jmenuje jak chce doporučuje Catlera. O ou. Víc k tomu nemám.
Kytkosaurus Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Nedávno jsem jeden zachovalej viděl prodávat z druhý ruky za slušný prachy. Mám z vás čím dál tím větší chuť ho koupit
pebe Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Máme v práci Catlera a hned vedle kasplovač Tassimo a když se do Catlera dobře pomele aspoň ucházející kafe, tak je to 100x lepší než kapsle. Nicméně kafe jako v kavárně na mašině s bojlerem to neudělá, to je jasné... Upraveno 14. února 2016 uživatelem pebe
Dee Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Ahoj, potřeboval bych rychlou radu - už mě nebaví Nespresso kapsle a chtěl bych co nejjednodušší, nejmenší a nejstylovější pákový kávovar na klasickou (předmletou) kávu. Nápady?
vadim6 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Zkusil bych se podívat na Gaggia Classic. http://www.coffeeitalia.co.uk/products.php?cat=21
Bert Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Zkusil bych se podívat na Gaggia Classic. http://www.coffeeitalia.co.uk/products.php?cat=21 Pokud to s tou stylovkou myslíš vážně, tak za mne la Pavoni. Jinak Gaggia Classic je poměrně dost muziky za dost málo peněz. No, ale Catler to není ....
vadim6 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Ještě bych zvážil nákup setu,včetně mlýnku)
OndraPod Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Nedávno jsem jeden zachovalej viděl prodávat z druhý ruky za slušný prachy. Mám z vás čím dál tím větší chuť ho koupit Tak si ho kup, kdo ti brani?Ale doporucovat ho nekomu a hrat si na odbornika pres kavu, je jako doporucovat nekomu fashion hodinky s lacinym quartzem za cenu znackovych Svycaru, asi tak.
Kytkosaurus Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) edit: nemá to asi cenu dál rozebírat. V koupi mi zatím brání pocit, že bych ho nevyužil, pokud to se změní a ještě bude, vezmu ho. Upraveno 14. února 2016 uživatelem Kytkosaurus
Dee Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Pokud to s tou stylovkou myslíš vážně, tak za mne la Pavoni. Jinak Gaggia Classic je poměrně dost muziky za dost málo peněz. No, ale Catler to není ....Oboje super tipy, díky moc
Jeronimo Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Já jsem původně vybíral mezi: Rancilio Silvia, Gaggia Classic a La Pavoni puccino. Ještě mě v tomto ranku napadá Lelit PL 41. Osobně vařím na Isomacu giada.. Nerezová kastle, žádná elektronika, barometr jako fičůrka a páčkové přepínače jako v letadle. Když jdu kolem ní, tak si občas jen tak na prázdno cvaknu.
RedAce666 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Ahoj, potřeboval bych rychlou radu - už mě nebaví Nespresso kapsle a chtěl bych co nejjednodušší, nejmenší a nejstylovější pákový kávovar na klasickou (předmletou) kávu. Nápady? Here we go again... Pokud necheš koupit i ucházející mlýnek tak si oproti kapslím nepolepšíš. Když koupíš Gaggii Classic, tak u ní budou nejspíš přetlakové misky a i z předemleté kávy ti poleze něco jako espresso (jako z kapslí). Bude to o něco levnější a o dost pracnější a méně spolehlivé než kapsle. Bez přetlakovek (Rancilio, La Pavoni) to bude dost divočina a s největší pravděpodobností horší než kapsle. Ale jak myslíš - jsou to tvoje prachy a tvoje kafe...
Jeronimo Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Nepřetlakové misky se dají dokoupit. Mlýnek taky. To jsem bral jako samozřejmost, nebo ne?
RedAce666 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Ano, dokoupit se dají, ale fakt má smysl kupovat cokoliv za 10k+ a krmit to Jihlavankou přes přetlakovky? A Dee píše, že chce používat předemletou kávu, takže mlýnek asi kupovat nechce.
Jeronimo Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) .... A Dee píše, že chce používat předemletou kávu, takže mlýnek asi kupovat nechce.Aha, sorry.... Musím k očnímu na brýle. Tak to ovšem není dobrá volba a z celé procedůry se stane jen trápení, které kávu a její přípravu jen znechutí. Když už jen pindáme, tak dám jedu fotku. Upraveno 14. února 2016 uživatelem Jeronimo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se