gougy Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Oni na rozdíl od tebe dokázali debatovat i o hodinkách a ne jen o růstu cen napřesrok. A myslím že neutekli ale prostě odešli aby nemuseli číst tady ty tvoje kydy.Nomen omen? Asi není třeba opakovaně potvrzovat, že ne.. Ale když se cítíš být jediným spravedlivým mezi všemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Souhlasím. Takový věci se musí potlačit včas, aby pak někdo s brekem neutekl. Kdybys aspoň chvíli držel hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Kdybys aspoň chvíli držel hubu.Marosh sorry, ale ne. Když si mě někdo vezme do huby, budu reagovat. Edit: i když máš vlastně pravdu. O "mrtvých" jen dobře, takže už mlčím Upraveno 4. června 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Nomen omen? Asi není třeba opakovaně potvrzovat, že ne.. editNevěděl jsem že si k tomu kamil založil spešl vlákno,vidím ho až teď. Upraveno 4. června 2015 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 kludne odtialto padajte ak nemate chut na konstruktivnu diskusiu. ja len hovorim to co nam bolo povedane a to je, ze bezne ocelove lozisko rotora by malo byt menene v urcitom servisnom intervale (u damasko nam povedali 5 rokov). dovod na vymenu loziska rotora moze byt hlavne ubytok rezervy natahu resp. nizsia efektivita natahu. a mnoho hodiniek tymto naozaj zvykne trpiet hlavne ked sa blizi servisny interval.. ak mate ine informacie kludne si ich vypocujem. Trošku se mi nezdá ten úbytek rezervy nátahu. Ano, rotor se nebude tolik točit, ale za den rukou vykonáš tolik pohybu, že by jsi hodinky natáhl minimálně 2x. Je super, že mají lepší ložisko, které tě přežije, ale s tou Etou bych to tak tragicky neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 ..Co se tyce povrchoveho kaleni pouzder, uz se tuu o tom psalo. Mekke pouzdro a tvrda povrchovka, co to muze casem delat ? Navic, nevim nevim s opravitelnosti... Aldo, nerez je tvrdej. Aji, kdyz je surovej, je tvrdej. To, ze pouzdro bude mit o neco mensi tvrdost uvnitr, nez na povrchu, je uplne jedno. To neni jako vajicko, mekkej bilek, zloutek a tvrda skorapka. tobe tvrdost na povrchu staci, protoze ti jde primarne o oteruvzdornost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Marosh sorry, ale ne. Když si mě někdo vezme do huby, budu reagovat. Edit: i když máš vlastně pravdu. O "mrtvých" jen dobře, takže už mlčímjasny provokater a asi maznacik miestnych modov si ty. kazis hodinkovu diskusiu a ja byt moderatorom, BAN by si dostal hned pri prvej provokacii. schvalne si spravme prierez prispevkami aldu, bedjassona a teba a skusme zhodnotit kto robil toto forum atraktivnejsim a hodnotnejsim.... Trošku se mi nezdá ten úbytek rezervy nátahu. Ano, rotor se nebude tolik točit, ale za den rukou vykonáš tolik pohybu, že by jsi hodinky natáhl minimálně 2x. Je super, že mají lepší ložisko, které tě přežije, ale s tou Etou bych to tak tragicky neviděl. ubytok rezervy natahu je prave jeden z faktorov, ktore v Damasku zdoraznovali. U Damasko inhouse kalibrov by tento jav vobec nemal nastat narozdiel od ETA kalibrov atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Home office už me omrzel, modré nebe, takže hurá na golf. Pátek jak ma být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 ja by som to bez hodiniek nevydrzal ani do postele, ozaj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Hasňo, sedíš?38mm, inhouse...To jsou proporce co? Dnešní Instagram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Hm, 38mm pri tomto tvare puzdra... Hm asi aj ano, treba vyskusat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 jasny provokater a asi maznacik miestnych modov si ty. kazis hodinkovu diskusiu a ja byt moderatorom, BAN by si dostal hned pri prvej provokacii. schvalne si spravme prierez prispevkami aldu, bedjassona a teba a skusme zhodnotit kto robil toto forum atraktivnejsim a hodnotnejsim.... ubytok rezervy natahu je prave jeden z faktorov, ktore v Damasku zdoraznovali. U Damasko inhouse kalibrov by tento jav vobec nemal nastat narozdiel od ETA kalibrov atd.. Já věřím, že to tam říkali. Pouze hledám logickou vazbu mezi horší rotací závaží a kratší doby nátahu, když za den bez problému natáhneš hodinky z nuly naplný nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Vzpomen si na YPa. Ten mel problem natahnout poradne novy hodinky.Myslum, ze to byly UN, ale to je jedno, byla to ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Taky mi uniká souvislost opotřebovaného ložiska rotoru a rezervou chodu. Nedošlo tady ke komunikačnímu šumu? Nemyslel Konrád obecně, že u ETA dochází časem k opotřebování ložiska a snižování rezervy chodu, ovšem bez vzájemné souvislosti? A zlepšováky v jejich kalibrech tyto dva neduhy eliminují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Vzpomen si na YPa. Ten mel problem natahnout poradne novy hodinky.Myslum, ze to byly UN, ale to je jedno, byla to ETA.Hmmmmm... Nedává tam UN vlastní rotor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Mne se v lozisku rotoru u ML (Sellita 220) to lozisko nejak vycvachtalo nebo co, poustelo to olej a nenatahovaly se spravne, poradil si s tim pan Broz. Takze nerealny to rozhodne neni. Edit: foto jako dukaz misto slibu:) Ani ne ctyri roky stary hodinky, 99% casu se tocily na winderu. Upraveno 5. června 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Ked o danej informacii pochybujete tak kludne napiste mail do Damaska a informujte sa. Ja pisem to co som pocul na mieste kde hodinky vyrabaju a predpokladam, ze vedia o com hovoria.Konradeje deti samozrejme nehovorili, ze kazda ETA co nema keramicke lozisko sa zacne do 5 rokov zadrhavat a kazit. Uvedomte si, ze sa tu bavime o inovaciach, ktore maju eliminovat MOZNE problemy a predlzovat servisne intervaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Ok, s těma zkušenostma to začíná dávat smysl. Technologie s nižší pravděpodobností poruchy. Ok, to dává smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Hasňo, sedíš?38mm, inhouse...To jsou proporce co? Dnešní Instagram...Už sedím. Nemůžu se ani zvednout. Uhrál jsem celých, úžasných 19 stablefordů. Ostuda. Hodinky nádherné. Cartier ke mě promlouvá. Má téměř bezchybnou image. Ale Damasko zase nemá žádnou a to se mi taky hodně líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Hmmmmm... Nedává tam UN vlastní rotor?To nevim, ale takovej Oblomov by asi mel s natahem taky dost problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se