organic Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Hasňo, promiň debilní dotaz, ale ten červený bod na lunetě pilotek je lumi? Tedy svítí ve tmě? Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 (upraveno) Ne. Do haje, myslim, ze ne. Nikdy jsem se na to nezameril. Ale urcite ne. Jdu se zavrit na hazl. Upraveno 23. února 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 :D tak jsem to nemyslel. Jen by to bylo hezké, kdyby ta červená barva měla v sobě lumi barvu. Když tě to uklidní, tak moje 25 let stará tritiová perla na lunetě od Subů taky nesvítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Ale jo, u DA44 svítí.. pofidérně, ale svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 (upraveno) DA 44:Hardened rotating bezel insert, provided with Damest coating, scratch resistant, sealed luminous dot at 12 o?clock. DK 10: Bezel insert hardened, provided with Damest coating, scratch-resistant, abrasion-resistant Upraveno 23. února 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Aha, to by mě teda nenapadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Aha, to by mě teda nenapadlo..mně taky ne, ale pochybuju, že by to jen zapomněli napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 na Gnomonwatches mají k DK10 tuhle fotku, tak asi to trošku i svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 No, na hajzlu bylo světlo na fotobuňku, takže nic. V noci to otestuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Nevydržíš se chvilku nehébat? Mně se naopak stalo, že mi na hajzlu s impulzním spínačem zhaslo a to byl pak challenge najít vypínač, kterej je navíc mimo dosah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Korporátní stravování - bufáč přes cestu. Nevím, na co si v Hyundai v Nosovicích furt stěžujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 No, na hajzlu bylo světlo na fotobuňku, takže nic. V noci to otestuji.Co dokáže jeden lumi bod Já to chápu, ale obávám se, že to z mého okolí nikdo nepochopí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Co dokáže jeden lumi bod Já to chápu, ale obávám se, že to z mého okolí nikdo nepochopí........on to není jen lumi bod. Fixuje vložku k lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 ..on to není jen lumi bod. Fixuje vložku k lunetě.....a já si myslel,že to tady chceš jen z povzdálí sledovat,občas něco koupit....vítej zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Včera, dnes a zítra. A zřejmě i v sobotu večer a v neděli ráno. Jen nahodím zase tah. Upraveno 25. února 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Poledne, Upraveno 4. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 odpoledne, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 a víkend s kapelou na chatě může začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se