lukin_ova Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Zajímavé, jak jsem nevinnou otázkou, spustil debatu s otazníkem a zatím bez jasné odpovědi. S motivací najít pravdu, jsem se pustil do studování jízdních řádů trajektů. Snažil jsem se najít logiku a vazbu. Vždy, když jsem si myslel, že už to mám, mi jízdní řád jiné společnosti můj závěr rozbil.Našel jsem jedinou vazbu. Menší vliv na rozdíl v jízdních dobách má směr sever jih. Čím více je to východ západ, tím více je rozdíl. K mému překvapení ale vyšla delší plavba východ západ, než naopak. Takže nevím. Třeba někdo znalý odpoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Je to linka Stavanget-Hirtshals a zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 ježiš to je veget, v pyžamu si to vodřídit až dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 I v Německu je Bergen. To auto myslí na všechno. Věrný společník. Mě třeba auto hlásí, že mam prasklou žárovku. Poslední dobou furt, i když prasklá neni. Peugeot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 V Passatu B6 běžná věc - hlásí osvětlení SPZ. Stačí energičtěji zavřít kufr a je to opravený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 ..a v Crocsach. 12 hodin za volantem, přece se nebudu trápit v džínách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Mě třeba auto hlásí, že mam prasklou žárovku. Poslední dobou furt, i když prasklá neni. Peugeot OK, tak já ho trochu poklepu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 ..a v Crocsach. 12 hodin za volantem, přece se nebudu trápit v džínách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Advent u Jelinků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) Advent v Těšíně. Pičo o! Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Advent v Těšíně. Pičo o!Ta Farna zas nejak pribrala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Advent u Jelinků. Tos měl dát vědět, taky bych jedno dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Ta Farna zas nejak pribrala.:-) Legendy se vracejí. Borec z Citronu, borec z Dogy, borec od Špinarové a Šiška. Taková odlehčená zábava. K pivku ideál. I jsme s Maroshem na Highway to Hell zahrozili jak v kotli na nějakém megakoncertě. No humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Tos měl dát vědět, taky bych jedno dal. Kámoš mi to zavolal těsně před. Nebylo to připravené. Chtěl jsem jít dospat ta pražská piva, ale nebylo mi dáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 A už to jede. Kapr, neuróza, davy, debaty o cenách, fanatické uklízení, nadbytek jídla. Vánoce doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 toz to neni Becko, nee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Tipuji fujtiplu ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Já Pandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Uz od cias iwc a MB-B kolegu hasnu premahalo pokusenie uzit si ten pocit, mat drahsie hodinky nez auto.. su vianoce tak budte kolegialni a nekazte mu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 To je mámino italské žihadlo, žlutá Panda, a já jako spolujezdec na trase ryby, Tesco, Kaufland; prostě "žrádlo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se