Zmizík Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Ale dyť celá tady ta debata není o nějakej mezerách, ale zas a opět o syndromu liščího vocasu. Prostě někoho (včetně mě) trochu dráždí, když rádobyvelitel zdejších Damasko ultra fans nazve, řekněme chybičku, designovým skvostem - to vše svým neopakovatelně nadřazeným způsobem. Znovu opakuju, že tydle kecy dělaj Damasku medvědí službu a chápu lidi, který si svoji averzi vůči pisatelům p..ovin vztáhnou na hodinky jako takové. Upraveno 2. června 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 tah slícovat uměj, ale neuměj udělat ani pořádne cifr, je celej rozvostřenej amatéři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jasne pokud vyfotim hodinky v tete pozici, viz. odkaz, tak tam fuga take nebude Filo.A právě proto by nám lolohh mohl říct, jestli se mu konovky viklají, nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Proc na diskuznim foru debatovat skrze SZ? To si vsechny zapory budeme posilat skrze SZ a na oko tady psat jen chválu? To ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ale dyť celá tady ta debata není o nějakej mezerách, ale zas a opět o syndromu liščího vocasu. Prostě někoho (včetně mě) trochu dráždí, když rádobyvelitel zdejších Damasko ultra fans nazve, řekněme chybičku, designovým skvostem - to vše svým neopakovatelně nadřazeným způsobem. Znovu opakuju, že tydle kecy dělaj Damasku medvědí službu a chápu lidi, který si svoji averzi vůči pisatelům p..ovin vztáhnou na hodinky jako takové.Co na to říct, se mu to tak líbí, ultra fans?, moc to zveličuješ, malá skupinka nadšenců, malé značky, mně se třeba od damaska líbí úplně jiný model, hlavně né pískovaný a už vůbec žádne hodinky osaznené debilním plochým sklem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 A právě proto by nám lolohh mohl říct, jestli se mu konovky viklají, nebo ne.Urcite:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Co na to říct, se mu to tak líbí, ultra fans?, moc to zveličuješ, malá skupinka nadšenců, malé značky, mně se třeba od damaska líbí úplně jiný model, hlavně né pískovaný a už vůbec žádne hodinky osaznené debilním plochým sklem. Souhlasím, je to zbytečně zveličované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ...kritizovat (nejlépe konstruktivně) hodinky je ok, ale osobní útoky se mi nelíbí. Každý to máme jinak, no. Rád bych ty osobní útoky viděl. Bavíme se tu naprosto normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ..jj, v tvém případě ano. Děkuju, už jsem myslel že jsem howado. Tohle mě ale uklidnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Mám málo času, sotva to stíhám číst. Ale brzo se zapojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ...sem to doplnil, hrozně rychle reaguješ, nejsi rozrušen? Ne, dobrý... ale neměl jsem si dávat to třetí kafe. Drží mě to moc ve střehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 A právě proto by nám lolohh mohl říct, jestli se mu konovky viklají, nebo ne. Včera jsem se s lolohhovejma Damaskama mazlil a prohlašuju, že se mu teda nevyklaj vůbec a mezeru jsem taky nepozoroval. Ten tah je supr, jen by mě kapku sralo to odemykání spony stylem "prostě za to rvi, než se to neotevře". U těch tanovejch DA38 mě to teda překvapilo, vzhledem k tomu, jaký s tim napasovánim dělaj ofuky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Michale, chybí mi tady tvoje "výlety" za jídlem, z cest a víc foť,pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Včera jsem se s lolohhovejma Damaskama mazlil a prohlašuju, že se mu teda nevyklaj vůbec a mezeru jsem taky nepozoroval. Ten tah je supr, jen by mě kapku sralo to odemykání spony stylem "prostě za to rvi, než se to neotevře". U těch tanovejch DA38 mě to teda překvapilo, vzhledem k tomu, jaký s tim napasovánim dělaj ofuky.To rvi, nez se to otevre sedi:), dobra hlaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Diky Zekone, ted malo jezdim a na sushi nemam kovaky, vyplata uz byla davno, ale fotky tu zase nejake hodim.Ted jsem pozadal mistni autoritu, jak reagovat na tohle: "Ale dyť celá tady ta debata není o nějakej mezerách, ale zas a opět o syndromu liščího vocasu. Prostě někoho (včetně mě) trochu dráždí, když rádobyvelitel zdejších Damasko ultra fans nazve, řekněme chybičku, designovým skvostem - to vše svým neopakovatelně nadřazeným způsobem. Znovu opakuju, že tydle kecy dělaj Damasku medvědí službu a chápu lidi, který si svoji averzi vůči pisatelům p..ovin vztáhnou na hodinky jako takové." Autorita samozrejme rekne, at neresim kraviny a at se na to vykaslu, a bude mit samozrejme pravdu. Ale ja proste nevim, jak na tu silenou zlobu a jed a lzi, ktere ma nekdo potrebu sem vyzvracet, reagovat. Do monotematickeho vlakna kam nikdo nemusi chodit a kam majitel dava fotky svych vlastnich hodinek. Ktere si koupil pravdepodobne proto, ze se mu libi. Jak reagovat na takovou zlobu? A lzi? "Radobyvelitel"? "Ultra fans"? Chybicka? Jako ze v Damasku se vrtackou netrefili? Jako ze chteli tu stezejku vyvrtat uprostred, ale ujelo jim to, a ja to odmitam videt? Kde jsem napsal neco o designovem skvostu? Proste jsem si ve svem vlakne dovolil rict, ze se mi me vlastni hodinky lib a ze se mi libi ten napad s nozkama a ze proto jsem si je koupil. Proste nevim, jak na tyhle jedy reagovat. Takze zkusim jedinou vec, ktera me napadla. "Prosim, zmiziku, mohl bys pro me neco udelat? Uprime a slusne te prosim, jestli bys nebyl tak laskavy a do tohohle meho jedineho vlakna jiz nepsal. Klidne do me dale strilej treba ve vlakne Co me prave nastvalo, tam chodim, jen kdyz jsem v dobre nalade a nic me nerozhazi. Ale sem jsem se dneska chtel prijit potesit a poklabosit v dobre vire a v dobrem duchu a jeste mi to pritizilo. Udelalo by mi to skutecne velkou radost. Zakazat ti to samozrejme nemohu, nemam na to moderatorskou silu a forum takovou funkci nema. Takze te o to proste jen normalne prosim." Upraveno 2. června 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Tady je dneska zase howen... jaka radost z chybicky...Damasko hodinky se posilaji do fabriky proto, protoze zabrusovani nozek (takova mala ploska ze spodu nozicek na jejich konci) se provadi rucne. To zaprve a za druhe, starsi pouzdra jsou svetlejsi. Pokud bych chtel mit na svych starych DA36 tah, znovu mi pouzdro opiskuji a sladi s tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Aldo, to ty hodinky komplet odstrojej, opískujou a znova ojedou tim ice hardeningem, všechno v ceně toho tahu? Nerejpu, ptám se. Radši to tady píšu, jo:) EDIT: Nebo se to tvrdění už řešit nemusí? Když já tomu prd rozumim, jak funguje pískování. Upraveno 2. června 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Včera jsem se s lolohhovejma Damaskama mazlil a prohlašuju, že se mu teda nevyklaj vůbec a mezeru jsem taky nepozoroval. Ten tah je supr, jen by mě kapku sralo to odemykání spony stylem "prostě za to rvi, než se to neotevře". U těch tanovejch DA38 mě to teda překvapilo, vzhledem k tomu, jaký s tim napasovánim dělaj ofuky.No vida. Ale nepřekvapuje mě to, to viklání u tano(a) nedává žádný smysl a reklamoval bych to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) No vida. Ale nepřekvapuje mě to, to viklání u tano(a) nedává žádný smysl a reklamoval bych to.Nedava, to mas pravdu, jeste to zvazim. Mne to ale fakt neva a na druhou stranu nechci o ne na nejaky cas prijit. Mozna bych to udelal o dovolene, to budu mit na ruce Monstra. Edit: zeptam se znalych, prosim: muze to vyklani nejaky vliv na treba poskozeni hodinek, nebo to je jen dizajnova chybka? Diky. Upraveno 2. června 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 No a on už se ti k tomu teda Kubson nějak vyjádřil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se