Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja sa tiež veľmi prikláňam k poslednej daemonovej verzii. Symboly z predposlednej nie sú zlé, jednoduché atď.,

ale obrázok je plný emócií a navyše absolútne originálny a to je myslím na LE tiež veľmi dôležité.

Braňo Daemon :-)

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tohoto návrhu od Daemona bychom se měli i za mne říkám držet. Moc pěkné :)

Odesláno

To je přesně ono.... ŽIVELNÉ ! Žádná mystika, okultismus, náboženství, pinďoury ;-) ale prapůvodní čtyři živly. Osobně bych tam nedával ani žádnou latinu, jen popis a číslo limitky.

Odesláno

Omlouvám se, že do toho kecám i když o limitku nemám zájem. Nemůžu si pomoc, ale musí to ven. Ciferník se mi vcelku líbí ( i když mi ta Zeměkoule někde vzadu v hlavě evokuje občas toto (ale to je můj problém):

).

Ale když jde o limitku živlů, nechtělo by ty symboly nějak zvýraznit ? Nevím jestli zvětšit nebo nějaký světlejší odstín? Prostě aby byly dominantnější ..Takhle je na první pohled vidět Země.

Vynechat latinské názvy živlů na ciferníku a použít je právě na dýnko ( plus třeba nějaké další povídání) přesně naproti symbolu na ciferníku..Prostě zepředu hodinek symbol a zezadu vysvětlení, který ze živlů to je  pus třeba nějaké další info o živlu....

Odesláno

notykokosdaemon to vypada tie dobre, ta priroda a zivly v nej ! Jedine moje issue je jak to bude vypadat vyryte na ploche velikosti mexickeho puldolaru, mozno kusok vacsej. Ci sa rozpozna o co vlastne ide.

Odesláno

To je přesně ono.... ŽIVELNÉ ! Žádná mystika, okultismus, náboženství, pinďoury ;-) ale prapůvodní čtyři živly. Osobně bych tam nedával ani žádnou latinu, jen popis a číslo limitky.

Tak zase to nepřehánějme. Vždyť i symboly na cifru těmto živlům přiřadili stáří mystikové.

Osobně mě třeba mrzí tento odklon od tajemna/mystiky/okultismu. Vybrali jsme jako téma 4 živly. Sliboval jsem si od toho víc tajemna a provázanosti se symbolikou. Teď mi to spíš připadá, jako bysme si od dávných alchymistů půjčili jejich nádoby na pokusy a s velkou pompou do nich zasadili kytičky a řekli si, jak jsme to těm břídilům nandali. Proto se spíše kloním k dnešnímu rannímu návrhu od daemona, pokud už tedy nic odvážnějšího neprojde. Případně k jeho obrázku, ale s náležitým komentářem v latině nebo ivanovým citátem.

Odesláno

notykokosdaemon to vypada tie dobre, ta priroda a zivly v nej ! Jedine moje issue je jak to bude vypadat vyryte na ploche velikosti mexickeho puldolaru, mozno kusok vacsej. Ci sa rozpozna o co vlastne ide.

I na tom se pracuje, jestli se to nepodaří správně podat a já věřím, že ano, máme ještě stále v zásobě dost jiných motivů.

Odesláno

To je přesně ono.... ŽIVELNÉ ! Žádná mystika, okultismus, náboženství, pinďoury ;-) ale prapůvodní čtyři živly.

to su praveze neni prapuvodni ctyri zivly ale ich projekcia do vody, ohna, vzduchu a zeme, ktorym zhodou okolnosti tiez hovorime zivly, najma ked spravia nejaku pohromu. O to ale nejde, je  to dobre, vypada  to dobre, snad to nejaky umelec umne vpasuje na dienko :)

Odesláno

Vážení kolegové, dovoluji si vás zcela vážně požádat o nevkládání videí, nejsou-li důležitá pro náš projekt, neboť mi dokáží tak zažhavit procesor a operačku telefonu, že se sem nemůžu dostat a když, nemůžu psát. Telefon zamrzne a pak spadne prohlížeč. Moc děkuju.

Odesláno

Máme tu celkem hodně nápadů a návrhů, všechny jsou jistě zajímavé, ale vzhledem k větší či menší (v případě latinského návrhu) originalitě věřím, že nedojde k  přehlédnutí těchto dvou, co jsem navrhl. Je samozřejmé, že se nikdy nemůže líbit všechno všem, ale jestli-že uvážíme kolik možných cest k tématu existuje dovtípíme se, že nikdy nedojdeme ke zdárnému konci.

Jsem velmi potěšen zjištěním,že kolegové, kteří se na rozdíl ode mne v tématu orientují, nenachází na návrzích zásadní rozpory, pouze jinou cestu k jejich výkladu, což jen potvrzuje, že jde více méně o originalitu návrhů. Okopírované historické anály jistě působí odborně, tajemně, okultisticky... ale snad nejen mně připadá, že postrádají zároveň i trochu atraktivnější modernější pojetí tématu, které je takto lépe zprostředkováváno dnešní společnosti, potažmo i nám.

Odesláno

Vážení kolegové, dovoluji si vás zcela vážně požádat o nevkládání videí, nejsou-li důležitá pro náš projekt, neboť mi dokáží tak zažhavit procesor a operačku telefonu, že se sem nemůžu dostat a když, nemůžu psát. Telefon zamrzne a pak spadne prohlížeč. Moc děkuju.

Za to video se omlouvám.. myslel jsem, že se to zobrazí jen jako odkaz.  Asi jsem se předtím špatně vyjádřil zajímá mě jak limitka dopadne, proto to tady sleduju. Jen nemám prostředky na to abych je vlastnil...a už mlčím a přeji hodně zdaru...

Odesláno

Za to video se omlouvám.. myslel jsem, že se to zobrazí jen jako odkaz.  Asi jsem se předtím špatně vyjádřil zajímá mě jak limitka dopadne, proto to tady sleduju. Jen nemám prostředky na to abych je vlastnil...a už mlčím a přeji hodně zdaru...

Díky za přání, ale i za zájem.

Odesláno

Mě ještě napadla jedna věc, doufám, že jsem to tady nepřehlídl.

Řemen. Co nechat k hodinkám udělat originální řemeny. Máme na to zde přeci mistra Zrna.

Mě by se líbil nějakej vintage zhled a vyražený motivy živlů na řemenu.

Co vy na to?

Odesláno

Mě ještě napadla jedna věc, doufám, že jsem to tady nepřehlídl.

Řemen. Co nechat k hodinkám udělat originální řemeny. Máme na to zde přeci mistra Zrna.

Mě by se líbil nějakej vintage zhled a vyražený motivy živlů na řemenu.

Co vy na to?

Dobrý nápad.

Aktuálně se již zjišťují  možnosti Davosy, jak zatraktivnit sadu Limitované Edice, zatím je v nabídce Nato strap ale kolega Kasper zjišťuje i další možnosti přímo ve Švýcarsku.

Odesláno

Předpokládám ze řemen nebo strap je ještě mimo tahu. Pokud , a zatím to tak vypada , bude Velký Ternos tak bych je rad na tahu, s možnosti odkoupení strapu.

Pokud bude trailmaster tak tam asi TAh ne, u Military bych jej chtěl také, pokud je ta možnost.

Odesláno

Samozřejmě jsem přemýšlel o tom, co jsi napsal. Zvětšení či zvýraznění symbolů na ciferníku není na místě. Naopak, je zcela správné, že jsou méně nápadné než hlavní obraz, neboť tomu je tak i ve skutečnosti, elementy působí skrytě v každém z nás. Nemohou tedy být dominatním reliéfem a naopak se stávají pozoruhodným detailem ve svém jistě dokonalém zpracování. Zrovna tak latinské názvy bych nijak neodděloval, vždyť již právě při prvním pohledu chceme být seznámeni o co vlastně jde. Na dýnku by byly až příliš ukryté. Jak vidíš, nemávl jsem nad tvými postřehy rukou, ač jsem to chtěl původně udělat. Vysvětlit a obhájit myšlenku považuji za důležité.

Odesláno

Předpokládám ze řemen nebo strap je ještě mimo tahu. Pokud , a zatím to tak vypada , bude Velký Ternos tak bych je rad na tahu, s možnosti odkoupení strapu.

Pokud bude trailmaster tak tam asi TAh ne, u Military bych jej chtěl také, pokud je ta možnost.

Samozřejmě, že tam kde je možnost ocelového náramku, bude ocelový náramek. To další bude jako alternativní možnost k L.E. , zjišťuje se i případné malé zvýšení ceny. Podívám se příkladně na luxusní balení Orisu, což je jistě nad naše možnosti, ale proč se jejich variabilitou u tohoto našeho výjimečného kusu neinspirovat a nějakým dostupným způsobem se i nepřiblížit. Ale příliš předbíháme, vše je nyní ve stádiu dotazu a všichni budeme kolegou Kasperem včas a řádně informováni.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...